2777
2789
سلام خانوما، لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین، ن ...

درموردگوسفندزنده هم میتونیدازدیواریامیدان دام شهرتون یاروستاهای نزدیک به محل زندگیتون تهیه کنید

سلام خانمای عزیز من‌میخوام اقساط ویپاد رو بدم،اولین قسط هست موقعی که میخوام تسویه کنم مینویسه این ...

عزیزم یک الی ۲ روز صبر کن درست میشه برای اولین قسط این پیغام رو میده بعد از یک الی دو روز خودش درست میشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم بالاخره تصمیم گرفتم بعد خوندن ۴۲۰صفحه یه گزارش ریزی بنویسم خداروشکر هزینه های اضافی مونو خ ...

به به

فقط به هدفت فکر کن.

برو سایت دیوار زمین مورد علاقه ات رو عکسش رو ببین تا انگیزه بگیری و بگی این زمین یا یک زمین همین محدوده مال من هست. ببین قیمت زمینی که علاقه داری چقدره و چقدر پول داری و میخوای چند ماهه بهش برسی. بستن جمع و تقسیم کن و ببین ماهی چند گرم طلا باید بخری. و دیگه به سمت هدفت برو

خیلی خوب مدیریت کردی. بیشترین هزینه ها برای رستوران و تنقلات مضر هست. رستوران رو بذار برای مناسبت ها.

چه خوب میشه که اگه ما عیدها مثلا ولادت امام ها و جشن های ایرانی رو بریم رستوران.

یا موفقیت ها و پشت سر گذراندن سختی ها

یا مثلا آخرین جمعه هرماه.

اما دیگه بیشتر از این نه. کلی جا هست که میشه رایگان یا با هزینه کم رفت. و یک آخر هفته متفاوت ساخت.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بچه ها چه مدل قالی برای خونم بخرم و چه مدل فرشی؟؟؟؟؟  کابینت زدم عکسش را میدم آشپزخونه یه جورای ...

گلم بستگی به رنگ مبل و پرده داره

اگه مبل و پرده رنگ دار و طرح دارن، فرش بهتره یک طرح ساده و رنگ خنثی مثل طوسی باشه

اما اگه پرده ها و مبل ها رنگ خنثی و ساده دارن فرش بهتره رنگ و روح داشته باشه. مثلا توش گل‌بهی داشته باشه

البته من فرش عنابی خیییییلی دوست دارم ببین عکسش رو از نت

اما احتمال زیاد خونه آینده ام فرشش طوسی هست.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به به فقط به هدفت فکر کن. برو سایت دیوار زمین مورد علاقه ات رو عکسش رو ببین تا انگیزه بگیری و بگی ...

اره عزیزم کاملا درسته🫠

حالا الان فعلا حس میکنم زمین خیلی زوده چون کلی ماهیانه قسط قرعه داریم و قرعه هامونم برای خرید وسایل خونس که انشالله چندماه دیگه میریم خونمون مبل و میز اینا باید بگیرم هیچی نمونده برام

ولی هدف اولم ماشین هست

فعلا یه پرایذ مدل۹۰داریم که قصد دارم تا قبل عید عوض کنم ۲۰۶بگیریم و حداقل ۱۰۰تومن نیازداریم انشالله که میرسم به هدفم🤲

پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلامت باشی عزیزم ممنونم بابت دعای خوبت❤️  جلوش استفاده نمیکنم 😉  میذارم خیابونی مراسمی ...

چی گفت؟؟؟؟

اره عزیزم کاملا درسته🫠 حالا الان فعلا حس میکنم زمین خیلی زوده چون کلی ماهیانه قسط قرعه داریم و قرع ...

من مطمئنم که میتونی

در ۱۰ ماه باقی مونده باید ماهی ۱۰ تومن طلا بخری که جمع بشه. یا سکه پارسیان بخر

گلم بستگی به رنگ مبل و پرده داره اگه مبل و پرده رنگ دار و طرح دارن، فرش بهتره یک طرح ساده و رنگ خنث ...

نخریدم نه مبل ن پرده ن قالی. تو تاپیک اخرم فقط عکس آشپزخونه برید ببینید نظر بدید لطفاا

آفرین به این همه مدیریت و تلاش 😍👌 دوست قشنگم کاش از سختی هایی که طی این مدت کشیدی هم میگفتی، ک ...

ممنون عزیزم بله واقعا از سختیا نگفتم 

سال اولی که چن تکه طلا جمع کردم حقوقمون 900 هزارتومن بود که 400 میرفت برا قرعه ها و ما میموندیم و 500 تومن که باید خرج خودمون و ماشین میشد ولی من بازم از همون 500 تومن پس انداز کردم و طلا خریدم 

وقتی مستاجر بودیم رفتیم ی منطقه محروم که اجاره ش خیلی پایین بود و پول پیش خیلی کم (این مورد با اینکه خیلی سخت بود اما خیلی کمکم کرد جای پول های هنگفت پیش و اجاره پس انداز کردم) 

منم مثل شما همه چی خونگشیو درس میکردم از کیک تا پیتزا 

خیلی وقتا حسرت ی تیکه مرغ یا گوشت ب دلم بود 

لباس فقط در حد ضروری و خیلی مواظبشون بودم خراب نشن ی دست لباس مشکی خوب گرفتم با مراقبت ویژه همه جا اونارو تنم میکردم 

ب هیچ عنوان حتی ی دونه استکانم نگرفتم از هزارتومن هزارتومن پولمون استفاده کردم هیچی بدون برنامه ریزی نمیخریدم وسایل خونه مستاجری ک خراب بود رو درس نکردم یک سال تمام بدون سینک ظرفشویی بودم اما برا خونه جدید سینک ظرفشویی خوب گرفتم اینقدر سختیامون زیاده ک اگ بگم تا صب باید تایپ کنم

در مورد طلای دست دوم دقت کنید طلای تمیز باشه .من از طلا فروشی که میخرم خودشون تمیزش میکنن بعد میفروشن،بهشون گفتم من با همون وزن که خریدم بهتون میفروشم چون برای سرمایه گذاری میخرم

چمیدونم اونموقع فنر و ایناشو درنیاید

طلا رو هم با ۵درصد خریدم 

وزنش ۲۶ گرم ۹۰،۴۰۰ شد

ممنون عزیز از راهنماییت  یعنی بنظرتون تا تیر و مرداد طلا به ۴ تومن میرسه  آخه طبق تحلیل ...

ایشالله که پایین بمونه 💯

من بیشتر منظورم اون قسمتی بود که گفتید بدم دست برادرم و سود بگیرم 

یا اونجا که گفتید مخفی شکسته 

به نظر من تمام باشه پر سود تره 

اگه زینتی آشکار باشه جریانش فرق میکنه 

من سکه امامی تو ۱۶ تومن خریدم تو ۲۱ خریدم تو ۲۸ خریدم 

سودی که سکه تمام هست تو هیچی نیس 

الیته من آب شده تا حالا نخریدم طبق گفته با تجربه تر ها 

اون از همه بهتره 👍

2810