سلام خوبین؟ اومدم از پس اندازم باهاتون صحبت کنم من سال ۸۸با همسرم دوست شدم سال ۹۰ ازدواج کردیم همسرم ۳دنگ خونه داشت که دسترنج ۹سال کار کردنش بود اما چون سربازی نرفته بود به نامش نخوردو زد به نام خواهرش ماهم خیالمون راحت بود که سر ازدواج خونه رو میفروشیمو یه واحد نقلی رهن میکنیمو هزینه ی عروسی و خریدو ..رو میدیم چون خانوادش اصلا حمایت نمیکردن مادرشوهرم فوت شده بود پدرشوهرو خواهر شوهرا هم که هیییچ
خلاصه اومدن خاستگاری و قرار شد دوماه بعد عقدو عروسیمون باهم باشه به درخواست مامانم.منم پدرم فوت کرده بودن
دوروز بعد از بله برون خواهرش زد زیر همه چی و هیچ پولی ندادو خونه رو بالا کشید همسرم صفر شد وضعیت مالیش
از طرفی خانواده ی منم که مخالف ازدواجمون بودن نمیتونستم این موضوع رو بگم
به خاله و داییم گفتم از هر کدوم ۲تومن قرض گرفتیم همسرم ۵تومن از صاحب کارش گرفتو ۴تومن از یه دوست دیگه ش
عقدهم نبودیم که بشه وام ازدواج گرفت ما یه خونه ۳۸متری پیدا کردیم ۶تومن دادیم ماهی ۲۰۰اجاره. هزینه تالار ۳تومن شد طلا گرمی ۴۰تومن بود ۱۵۰۰سرویس و حلقه شد
ارایشگاه پیش مامانه دوستم رفتم پول نگرفت ازم و همه چی کنترل شده اما ابرومند برگزار شد
با کادوهای عقدو عروسی و وام ازدواج تموم بدهیامون صاف شد
طلاهامو فروختم خودمم ۳۶گرم النگو داشتم از مجردی اونم فروختمو اوراق خریدم هر ماه سود اوراق رو میگرفتم طلا میخریدم دوباره با پس اندازمون اوراق و... با همین منوال پیش رفتیم شانسی که اوردیم اون سالها خیلی تورم نبودو همسرم از روز اول کارت حقوقشو داد به من گفت هر کاری دوس داری بکن فقط یه لقمه نون ظهرو شب بده ما بخوریم😂
اقا ۲سال بعد از ازدواجمون شوهرم بیکار شد چون خدمت نرفته بود جایی کار خوب نتونست پیدا کنه و گفتم پاشو برو خدمت منم یه چرخ خیاطی گرفتم از تولیدیه خالم لباس برش شده میاوردمو چرخ میکردم عینه دوماه اموزشیش،تو خونه موندمو کار کردمو خرجم تقریبا صفر بودو تمام پولو اوراق میگرفتمو هفته ی ۱۵۰تومنم واسه شوهرم میریختم که اگه خواست از بوفه پادگان خوراکی یا کارت تلفن بخره شوهرم بعد از دوماه افتاد محل زندگیمون تهران
فرمانده شون خیییلی محترم بود و چون سن بالا خدمت میکرد ینی ۲۸ سالگی،همسرمو کرد منشیه دفترش و هرروز ساعت ۱۲ظهر میگفت برو خونه
اون طفلی هم میومد لباس عوض میکرد تا ده شب میرفت پیک موتوری کار میکردخلاصه سرتونو درد نیارم با این پس اندازا سال ۹۴ تونستیم یه اپارتمان ۴۰ متری بخریم که کلا ۸۰ میلیون بودو ۱۵میلیونشم وام داشت با پرداختیه ۶۵ میلیون😊بعدم ماشین قسطی خریدیمو سال ۹۷ پسرم دنیا اومد اون سال بانک سکه تمام بهارازادی ثبت نام میکردو دوساله تحویل میداد دونه ای ۱۱۷۰تومن
من با پول چشم روشنیای پسرم ۲تا سکه نوشتم که الان ارزشش ۸۰ میلیونه هر سال هم با پول عیدیو کادوی تولدش واسش طلا خریدم م همچنین قلک داره پسرم که روزی ۳۰تومن بهش پول تو جیبی میدم میریزه قلکش هر چندماه پاره میکنه و با پولاش دلار میخریم واسش
الانم همسرم اسنپ موتور کار میکنه روزی ۱تومن درامد داریم من از یکم تا دهم قسطارو میدم از دهم تا ۳۰هر ماه به پولا دست نمیزنم تا جمع بشه تو کارت
وقتی سرماه شد حدودا ۲۰ میلیون میشع که ۱۰تومنشو بلا استثنا تو هر شرایط یه تیکه طلا با اجرت ۳.۵ درصد میگیرم ۶تومن خرج خونه ۱۵۰۰تومنم بنزین و روغن موتورو لباس و ۲۵۰۰هم بیمه ی تامین اجتماعی اختیاری میدم
اینجوری پسرم بزرگ بشه کلی پسانداز داره که بتونه راحتتر درس بخونه و زندگی کنه😊
اندک اندک جمع گردد وانگهی دریا شود🌻