2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما، لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین، ن ...

گوسفند که خریدید سرپوستش کردید میتونید ببرید بدید قصاب  آشنا با تیشه خودش استخون های  محکمش براتون خورد کنند اگم خودتون تو خونه تیشه دارید خودتون استخوانهای محکمش میتونید دو نصف کنید .عزیزم خیلی راحته اصلا استرس نداره گوسفند مال شماست حالا شوهرتون میخواد به ده نفر از اعضای خانواده اشم از این گوسفند بده .درسته ؟ 

اگه اینطوریه شما میتونید لاشه گوسفند بیارید خیلی قشنگ خوردش کنید .حالا اون پاکت هایی که میخواهید بدید خانواده همسر .

ترازو بیارید هر کدوم به اندازه نیم کیلو یا به آندازه دو وعده براشون توی پلاستیک فریزر جدا کنید

این اندازه که میگم با استخوان با همه چی هست .اصلا نیاز نیست گوشت از استخوان جدا کنید چون وقتی میرید قصابی میگید دو کیلو گوشت بدید با همون استخوان بهت میفروشن اینجام همین جوریه .

به هر پاکت یک  تیکه کوچیکه دنده یک تیکه کوچیکه کمر یک تیکه کوچیک گوشت از دست  بدید اینجوری تقسیم کن که گوشتهاش نداده باشی به دیگران برای خودت استخون. مونده باشه  

.توی پلاستیک فریزر بزارید برید تحویل بدید .بقیه گوسفند هم برای خودتون خورد کنید و بسته بندی کنید و تمام .

خوب دوست عزیزم جونم براتون بگه که من الان حدود دوسالی هست که این روش رو پیش گرفتم  من زمانی که ...

عزیزم خب قسط دانشگاهت چی میشه اونوقت ؟ یا اون وامی که پدرتون جور کرده باید اقساطش خودتون بدید من این قسمتش متوجه نشدم .؟ 

کار اقتصادی امروز من

تو یخچال میوه فقط طالبی بود ، می خواستم یک مدل دیگه میوه بخرم یادم اومد سرکوچه پنجاه متر بالاتر از خونه درخت توت و شاه توت هست !

یک ظرف برداشتم رفتم از درخت تو خیابون توت و یک مقدار هم شاه توت چیدم   حالا نمیدونم چون رایگان بود اینقدررر بهم مزه داد     دیگه میوه نخریدم پولش سیو شد !

نمیشه قطعی گفت در بازه ۳ ماه چی میشه واقعا ، ولی خوب کاش باز چند ماهی بگذارید داخل حسابی که از سودش ...

درست میگیدی سوال دیگه هم دارم🤦۶۰۰میلیون جور کردیم شوهرم میگه اقدام کنیم برای ثبت نام ماشین یک میلیاردو خوردی (البته باید بریم ببینیم چه ماشینی میتونیم نام نویسی کنیم )بعد که سندش آزاد شد میگفتن شش ماه طول می‌کشه بفروشیم با پول رهن ی خونه بخریم تا بتونیم هم وام زوجین رو نگهداریم برای چندسال دیگه که متراژو بزرگترکنیم هم ماشین فعلی رو نفروشیم اما من نمی‌دونم بازار فروش ماشین تا شش ماه دیگه چطوره شاید بایدقیمت کم بدیم تا فروش بره و اینکه قیمت خونه ها ۶-۷ماه دیگه چطور میشه اما الان با ۶۰۰پول و وام زوجین و رهن میتونیم راحت خونه بخریم نمی‌دونم چیکار کنم راهنماییم کنین

@masumehjoon    

@royayezendegi    

تصمیم مهمی هست کمکم کنین لطفا

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

کابینت رو مرتب کردم چیزهایی که همیشه تو کابینت بود رو گذاشتم جلو دست تا مصرف کنم مثل دال عدس/ چیا ( وقتی میرم باشگاه میریزم تو بطری ابم) مثل زیره که میریزم تو غذا قبلا ازشون استفاده نمی کردم 

من یک کاری که می کنم وقتی سبزی خوردن می خرم اگر ازش بمونه می ذارم خشک میشه بعد برای اش اینا یا چاشنی سالاد استفاده می کنم 

سلام دوستان عزیز

بچه ها ،برادرشوهر من در یه اداره ای کارمند هستند از طرف محل کارشون بهشون 220متر زمین می دهند

خودش شرایط خرید زمین را نداره،امشب اومد به ما پیشنهاد داد که ما زمین را برداریم

باید فردا120تومن پول را جور کنم ،45روز دیگه200تومن،مابقی پول زمین نزدیک300تومن میشه برای 4الی 5ماه دیگه که سند آماده میشه،راستش ما فبول کردیم حالا فردا باید برم37گرم طلا بفروشم،زمین ها موقع تحویل قرعه کشی میشه،خودش که می گفت موقع سند زدن حداقل 300تومن،سود می کنید 

فقط چون طلا اومده پایبن دلم نمیاد طلا بفروشم تا فردا هم بیشتر برای جور کردن پول وقت نداریم موندم چکار کنم برام دعا کنید هرچی خیره پیش بیاد،استرس دارم،فکرو خیال هم زده به سرم خوابم نمی بره

سلام دوستان 

تازه این تاپیک رو پیدا کردم و مشغول خوندن شدم از اول اولش و کلی انگیزه و ایده برای پس انداز اومده تو ذهنم. ایده در اصل منظورم نسبت به هزینه های زندگیم و شرایط خودم هست . یجورایی متوجه شدم کجاها زیاده روی و ولخرجی میکردم و میشد اون پول رو نگه داشت

ممنون از دوستانی که تجربه هاشون به اشتراک میزارن تا امثال من به نتیجه های خوب و مفید برسن و بتونیم تو زندگی پیادشون کنیم

حالا هم یه سوال دارم

بنظرتون بهتره ماهانه یه سکه پارسیان در حد 500 هزار تومن بخرم یا تو بورس سهم طلا بخرم و هر ماه این مبلغ رو بزارم رو پول قبلیم و سهمم رو بیشتر کنم؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
درست میگیدی سوال دیگه هم دارم🤦۶۰۰میلیون جور کردیم شوهرم میگه اقدام کنیم برای ثبت نام ماشین یک میلیا ...

عزیزم من جای شما بودم اصلا دست دست نمیکردم و فعلا خونه رو میخریدم و اصلا فکر خرید ماشین نمیکردم ماشین اصلا معلوم نیست قطعی چطور میشه و اون موقع اصلا میتونید خونه بخرید یا خیر ‌.

عزیزم من جای شما بودم اصلا دست دست نمیکردم و فعلا خونه رو میخریدم و اصلا فکر خرید ماشین نمیکردم ماشی ...

بخدا حرف منم همینه همسرم میگه ماشین بخریم همیشه فکر میکردم زرنگه اما وقتی خودم دست به کار شدم دیدم چقدر فکراقتصادیش ضعیفه پس من برم برای وام زوجین اقدام کنم؟گیج شدم البته بانک رفتم و صحبت کردیم ۸۸۰چون بچه داریم بهمون میدن۲۰۰پول اوراق میشه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
2810