2777
2789
خوب دوست عزیزم جونم براتون بگه که من الان حدود دوسالی هست که این روش رو پیش گرفتم  من زمانی که ...

عزیزم میشه بگید چجور درخاست ادید واسه وام ۶۰ تومنی 

اخه ی سری دانشگاهها در حد ۳ تا۵ میدن

سلام به همگی  من نمیتونم هیچ کامنتی رو لایک کنم شما این مشکل رو ندارید؟ خانما میشه بگید برای ...

اگه پردهد پانچی داری بزار تو فویل بعد بزار توی میله پرده .کلاهک میله رو هن بزار ب عقل جن هم نمیرسه🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

عزیزم برخی از خانومها چون خونه و ماشین ندارن مجبورن طلاهای مخفیشون رو الکی به اسم اینکه  از نزدیکهاشون قرض گرفتن ب شوهرشون بدن و پس بگیرن

شما میخواین با پولتون شوهرتونو هر روز پولدارتر و قویتر و ببخشید پرروتر کنید و خودتون رو ضعیفتر؟

معصومه جان و دوستان عزیزم  من به کمکتون نیاز دارم وام ۲۰۰ میلیونی ۲۳ درصد یا ۵۰ میلیونی ۴ در ...

اکثر تحلیل گرا میگن آبان شروع رشد طلا هست. این هفته هم بهترین تایم خریده.من جای شما بودم وام ۲۰۰ تومنی برمی‌داشتم 

سلام به همگی  من نمیتونم هیچ کامنتی رو لایک کنم شما این مشکل رو ندارید؟ خانما میشه بگید برای ...

دوست عزیز ،پاتختی کنار تخت یا کشوی دراور یا میز آرایش آخرین کشو که زیرش ی مقدار فضای خیلی کمی داره، بزار ته کشو، برای در آوردن شاید با دست نشه مثلا با پشه کش بزن بیاد جلوتر بردار .

میتونی توی ی پاکت بزاری بندازی ته کشو 😊

دوست عزیز ،پاتختی کنار تخت یا کشوی دراور یا میز آرایش آخرین کشو که زیرش ی مقدار فضای خیلی کمی داره، ...

دوستان همه نظراتو خوندم 

چون رویا جان میگن به لایک بسنده کنید و هی تشکر نکنید من کامنت هایی که میشد رو لایک کردم برخی کامنت ها هم نمیتونم لایک کنم هی ارور میده ببخشید ممنون همکی هستم 

با توجه به نظرات من فقط اون قوری ته کابینت به دردم میخوره و نظر این دوستمون که میکه ته کشو توی پاکتی چیزی 

درحال حاضر همینکار رو کردم ولی خب خیلی استرس دارم که لو برم با اینکه کمه ولی اگه خدایی نکرده همسرم بفهمه خیلی اوضاع بدی پیش میاد برام 

پرده هامونم نمیشه پانچی نیس 

جای مخفس زیادیم ندارم در امان نیستم از دست اطرافیان 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

@masumehjoon    

کل تاپیک رو خوندم و اولین باره اینجا کامنت میزارم☺️

خانومای عزیز میشه لطفا بگین چطور همسرم رو متقاعد کنم که نصف چیزهایی که داریم یا مقداریشو به نامم بزنه؟!

تا حالا یکبار مطرح کردم و در جواب گفته «چه فرقی میکنه، مگه منو تو داریم و...»😶

مرد خوبیه و خداروشکر مشکلی نداریم👌🏻

اما دوست دارم پشتم گرم باشه و یه چیزی داشته باشم

بالاخره منم برای زندگیم زحمت میکشم و سهمی دارم

فقط خیلی آدم با سیاستی نیستم و نمی‌دونم چی باید بگم

ممنون میشم کمکم کنید🙏🏻🌹

گوشت گوسفند فقط قابل تقسیم به دو خانواده هست که کاملا نصف بشه ۱۰ تا خانواده تقسیم کردنش خیلی خی ...

متاسفانه منصرف نمیشه،تا ۱۵،۱۶ تومنم براش در نظر گرفته،

منم ناچار گفتم پس خودمون میبریم و تقسیمش میکنیم،

اگه خیلی پاپیچش بشم پوله نیده به باباش،اونم میره میخره،

خوردش میکنن و میخورن

@masumehjoon     کل تاپیک رو خوندم و اولین باره اینجا کامنت میزارم☺️ خانومای عزیز میشه ...

عزیزم اگر اهل زیارت هست بگو مثلا بریم یا مکه یا خودش بره....بعد حکم شرع این هست مرد قبل سفر مکه رضایت همسر رو داشته باشه،ازش درخواست کن ،بگو دخترها بعدا تحت تاثیر شوهر یا پسرها تحت تاثیر عروس یا هر مشکلات دیگه ی بخوان حق شمارو نادیده بگیرن پس بهتره که پشتوانه ای داشته باشین به صورت سند و رسمی ،قولنامه بعد از مرگ همسر از ارزش می افته .

سود و زیان سرمایه گذاری موقع فروش معلوم میشه من ۵۰ گرم اواخر فروردین خریدم فک کنم گرمی ۳۸۰۰ و خورده ...

ایشالا منم فعلا دست نمی‌زنم بهش ولی از فکرم نمیره چون یه ذره ذره جمع کرده بودم سخت برام

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
2810