2777
2789
اگه دوتا خانواده هستین بگین قصاب براتون نصف کنه که راحت شین اگه نه  اول گوشت از استخون جدا کنی ...

نه عزیزم دوتا خانواده نیستیم،

چندتا خانواده ان ولی همسرم میخواد بگیره شراکتی و اینا نیست،اگه نا بلد بازی در بیارم کلا همه چیزش میره دست خانواده اش و انگاری که اونا کشتن،

اینکه میگی جدا کنم گوشت هارو از استخونا خودم اینکارو کنم؟

تو خونه،میتونم؟

تا حالا انجام ندادم،

هیج جای گوسفندم نمیشناسم،مثلا گوشت کجاش و چیکار میکنن و اینا

میخوام مثلا واسه هر خانواده یک کیلو بزارم کنار،

میشه

تقریبا ۱۰ تا خانواده

اگر ماهی 30 تا 40 پول براتون بمونه چه طور سرمایه گذاری میکنید؟ به جز طلا چون طلا چیزی اضافه نمیشه با ...

اگر ماهی ۳۰ الی ۴۰ میلیون اضافه داشته باشم

هر ماه این مبلغ رو واریز میکنم بانک سپه

تا چند ماه بعدش از سپه وام میگیرم

اما معلوم نیست تکلیف طلا چی بشه

شاید اگه شما هر ماه یدونه سکه امامی که قیمتش ۴۰ و خورده ای هست بخرید خیلی بهتر از سپرده گذاری و گرفتن وام باشه

شایدم نه طلا تو این چند ماه رشد چندانی نداشته باشه و وام گرفتن به صرفه تر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان اسنپ نگاه کردم دیدم کد تخ فیف طلاسی داده که ۵ سوت طلا هدیه میده.منم ۱۰۰ سوت خرید کردم ۵ سوت ...

چ خوب مرسی عزیزم

تا حالا با اسنپ پی کار نکردم 

صد سوت چقدر هزینه داره؟چقدر بخریم قسط بندی میشه؟

اینکارارو حتنا باید خودم انجام بدم؟ قصاب انجام نمیده؟

معمولا قصاب فقط سر میبره و پوستشو میکنه 

اگه بگین شاید انجام بده ازش بخواین کامل گوشت و استخون جدا کنه بعدش استخون خورد کنه که حیف نشه 

سعی کن موقع تقسیم چند نفری نریزن بالا سرت هرکی هرچی دوست داشت برداره یه نفر  منصفانه مدیریت کنه گاها ادما اینجور مواقع ادا درمیارن ما فلان قسمتشو دوست نداریم نمیخوریم

سلام روزتون بخیر اینو چند خریدین؟!امروز رفتم بخرم گفت حدود۲۵۰۰در میاد میخوام ببینم خوب گفته؟!

عزیزم قیمت طلای ۱۸ عیار رو ضربدر ۷۰۰ (چون ۷۰۰ سوت هست)

بکنید.+ مبلغ وکیوم (که این رو از ۲۵ هزار تومان میگیرن تا ۱۵۰ هزار تومان)

برای من ۲۵ هزار تومان هزینه وکیوم گرفت.

چون من اینو توی گرونی خریدم.

۲۵۸۰۰۰۰ هزار تومان شد)

قیمت الانش کمتره.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
اگر ماهی 30 تا 40 پول براتون بمونه چه طور سرمایه گذاری میکنید؟ به جز طلا چون طلا چیزی اضافه نمیشه با ...

عزیزم من سکه امامی می‌خریدم.

همیشه سکه برام عالی بوده.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
عزیزم من سایت طلاسی رو چک کردم چرا طلا نداره؟ مثلا بخایم طلارو تحویا بگیریم ازکجا باید انتخاب کنیم؟ ...

گلم کد ملی واینا برای احراز هویت میخواد

طلای فیزیکی هم از تهران خیابان هروی

اما اگه شهر دیگه زندگی میکنید میتونید به قیمت روز نقد کنید و به حسابی که به نام خودتونه منتقل کنید

البته برای جزییات بهتر از پشتیبان اطلاعات بگیرید اما کلیت همین بود

برای عضویت هم کد منو میزنی که به هردومون جایزه بده؟ فقط به بزرگی کوچیکی حروف دقت کن

AZiDpwLk

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانما من برنامه ی خریدام مینویسم شاید به دردتون بخوره ۱۲تومن خرجی خونه و پول شیرخشک و پوشک بچه اس ک ...

عزیزم لیستتون رو خوندم 

خرید چای قند رب حبوبات و.....خیلی چیزای دیگه پس چی؟اونارو چجوری مدیریت میکنید 

من هرکاری میکنم بازم هفته ای هفتصد هشتصد متفرقه خرج میشه 

بجز گوشت و مرغ و افق کوروش که کل ملزومات اشپزخانه از رشته فرنگی و رب و حبوبات بگیر تا بقیش قند و روغن و برنج و..میوه فروشی هم ماعانه پرداخت میکنم دفتر گذاشتم ماهی دو میلیونم اون میشه باز در طی هفته یه کاهو یا کلم یا ...جدا ازخرید کلی لازم میشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ماشین و خونه ندارم میخام بدونم تا اون موقع که جمع بشه مثلا بشه 400 تومن یک سال چیکار کنم که هم ارز پ ...

گلم گردش حسابت چطوریه؟

میتونی مثلا 600 میلیون تومن وام بگیری ویک ماشین بخری و با ماهی 40 تومن پرداختش کنی.

یا وام بگیری برای زمین بعد قسط هاش رو بدی

بتونی بیشتر هم وام بگیری بهتر.

یا مثلا ایران هودرو ثبت نام کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ماشین و خونه ندارم میخام بدونم تا اون موقع که جمع بشه مثلا بشه 400 تومن یک سال چیکار کنم که هم ارز پ ...

اولین و بهترین گزینه طلاس.

دومین گزینه گرفتن وام هست،شما برای خودت و همسرتون حساب ویپاد باز کنید

همین ماهی 30,40رو بزارید اونجا تا بتونید وام 50میلیونیش رو بگیرید.

بعد این که هر کدومتون 50وام گرفتید،

بزارید بانک مهرم حساب بازکنید ،از اونجام دوتا 50وام بردارید،

تا اینجا براتون 200جور کردم😁(فکر کنم این چهارتا وام قسط هاشون همه باهم بشه ۲۰م)

20م دیگه از درامدتون میمونه🙂

بعد این 200 رو نگه میدارم میرم تک تک بانکا میپرسم ببینم چطوری  با این200تومن وام میدن که به شرایطم بخوره،

قبلا بانک سپه ی وام نگین اتیه داشت خیلی خوب بود الان نیست دیگه ولی نگین مهر هست،اونو سوال کنید چجوریه شرایطش،

اونجا سپرده میکنم بعد  سه چهار ماه وام برمیدارم،

و یا ماشین میخرم یا طلا،

یا مثلا نصفشو ماشین قیمت مناسب میخرم نصفشو طلا کم اجرت،

و دراخر خودتون بشینید ببینید بهترین گزینه براتون چیه،چون خیلی مبلغ خوبی براتون میمونه😍 

من اگه این مبلغ برام میموند یعنی بانکا از دستم اسیر بودن😁😁البته الانم اسیرن😅از بس وام برمیداشتم،

اصلا زندگی بدون وام معنا نداره😅

عزیزم لیستتون رو خوندم  خرید چای قند رب حبوبات و.....خیلی چیزای دیگه پس چی؟اونارو چجوری مدیریت ...

گلم این چیزها رو باید کلی بخری

قند رو مثلا جعبه ای بخری تا یک سال قند داری

و قیمتش از کیلو خریدن ارزون تر میشه حوباتم همینطوری برای 3 4 ماه بخر. حبوبات فله از بسته بندی ارزون تره. فروشگاه های بزرگ عمده فروشی رو پیدا کن

مثلا ماهی 2 میلیون بذار برای عمده چون تو یک جعبه قند رو یک ماه نمیخوری. باز ماه بعد مثلا ماکارونی و حبوبات میخری. همه 2 میلیون هم یکجا نخر. مثلا 500 نگه دار که اگه وسط ماه دیدی دستممال نداری بخری. حواست باشه فقط و فقط همین مبلغی که خودت تعیین میکنی رو خرج کنی نه بیشتر. مثلا اینطوری نشه که 5 تا کیسه برنج داشته باشی اما حبوبات صفر باشه. باید از همه چیز تقریبا داشته باشی. منظورم رو واضح گفتم؟ 

وقتی هم که پولت تموم شد، خودت رو بسنج ببین میتونی با همون اقلامی که خریدی، تا اخر ماه برسونی؟

2810