2777
2789

سلام‌به همگی 

لطفا مورد اصطلاحات وینتج 

گلدان طلا

طلاسی

بلوکارت یا هرچیزی که جدیده 

یه تاپیک‌بزنید و قفلش کنید تا ما هم یا بگیریم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

خب از گزارش روز پنجشنبه بگم کلی تایپ کردم دیدم ای داد تایپیک قفله🥲🥲

ما شهرستان دعوت بودیم ک از اونجا بامیه خریدیم ۷کیلو کیلویی ۴۰ تومن

اوردم خونه تمیز کردم شستم یه جوش ریز دادم گذاشتم فریز

توی راه برگشت ام گوجه صندوقی دیدیم کیلو ۶ تومن

دوتا صندوق خریدیم حدود ۳۰ کیلو

با میکسر میکس کردم کم کم البته به خودم فشار نیوردم روزی یدونه سبد رو انجام دادم🙂🙂

گذاشتم روی گاز آبش ک کشیده شد حالت پوره شد گذاشتم سرد شد و فریز کردم فک کنم برای چند ماه کافی باشه

برای انواع خورشت کنار کباب و سس و مرغ و اینا 

برای خیلی چیزا استفاده میکنم🙂🙂

از اونورم ک خیلی زرنگ شده بودم

دوتا بسته تره خریدم

اینجا سبزی رو بسته ای میفروشن نه کیلویی

با ۱۰ تا نون متری کلی سمبوسه درست کردم برای مواقع یهویی

مث دیشب ک از بیرون برگشتیم همسرم گفت گرسنمه

منم چهارتا گذاشتم توی هواپزم و ۱۰ دقیقه ای آماده شد

اینم کارهای مفید اخر هفته من🙂❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم اول هفته به خیر ونیکی  دوتا مورد میخوام بگم یکی اینکه حتما بهتون توصیه میکنم ...

فیلم در انتهای شب با بازی پارسا پیروزفر رو دیدین؟قسمت اولش خانم درحاا پسانداز و ریاضت و قناعت هست زن و شوهر بحثشون میشه .....اینم شبیه بحث خانم و اقای اینجاست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام خانوما، لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین، ن ...

معمولا جایی که میخرید قصاب دارند میتونید بگید همونجا هر طور خواستید تقسیم کنند .

سلام خانمای عزیز🌹

بااجازتون گزارش خرید هفتگی رو میگم خدمتتون

💰ورودی کارت برای خرج  یک هفته دو تومن هست که معمولا همون اول ۵۰۰تاش میریزم به کارت پس اندازم 

🍖🧀دیروز خرید این هفته رو انجام دادم باتوجه به اینکه یه سری چیز میز  هنوز توخونه داریم با ۹۰۰ تومن خرج رو بستم( سوپری و پروتئین)

🥬امروز هم سبزیجات برای یه هفته شد ۳۰ تومن

مبلغی که زیاد آوردم حفظش میکنم تاااااپایان هفته و واریزی جدید 

چالش خرداد هم خرید یه تکه طلا بدون اجرت هست

عزیزم من سایت طلاسی رو چک کردم چرا طلا نداره؟ مثلا بخایم طلارو تحویا بگیریم ازکجا باید انتخاب کنیم؟ ...

برای تهران طلای  فیزیکی داره فک میکنم.

خرید و فروش طلا هست ،پس انداز طلایی داری ،هر وقت پولتو لازم داشتی میفروشی به قیمت روز .

مثل خرید وفروش عیار میمونه

سلام عشقا گزارش روز جمعه 

پنجشنبه تا جمعه ساعت7 خونه خواهر جان بودم 

برگشتم خونه همسر جان کوبیده درست کرده برامون  من سیر بودم اونم املت خورده بود نگه داشتم برای جمعه 

جمعه صبحونه تخم مرغ درست کردم برای دخترم خامه گرفتم1

ناهارو شام همون کوبیده خوردیم 

خواهرجان دستش دردنکنه سبزی خوردن و دلمه بهمون داد نگه داشتم امروز شام با همسر جان بخوریم 

ناهاربا دخترم یه چیزی میخوریم 

بستگی داره خونه و ماشین داشته باشم یا نه.....اگه خونه و ماشین مورد علاقمو داشته باشم😍 جمع میکنم ...

ماشین و خونه ندارم میخام بدونم تا اون موقع که جمع بشه مثلا بشه 400 تومن یک سال چیکار کنم که هم ارز پول کم نشه هم بره روی پول

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

سلام .سلااام.سلااااااااااام دخترای خوشگل😍

گزارش من باید بگم این ماه خرج خونه زیاده فکر کنم فقط به چالش۵۲ هفته برسم

تو این تعطیلات هرچی بود تو یخجال تموم شد🙄

پس رفتیم خرید

سیب زمینی.پیاز.خیار.گوجه فرنگی کاهو ۱۳۹۰۰۰

طالبی گوجه سبز و زردالو۲۴۰۰۰۰

سس سفید برای اولویه و سس قرمز۱۴۰۰۰۰

برنج پنج کیلوهزار۵۰۰

نوشیدنی ونون باگت ۶۵۰۰۰

کشک    و۴۰۰۰۰چالش ۵۲ هفته
این خریدا برای یک هفته خونه اس باتوجه به اینکه گوشت ومرغ ورب وروغن و متاست داشتیم.

مصرف میوه  ما زیاده زود تموم میشه🙃احتمالا سه شنبه باز میوه بخرم 

برنامه غذایی این هفته

امشب سالاد اولویه یکشنبه کلم پلو دوشنبه آبگوشت وسه شنبه خورش قیمه چهارشنبه کشک بادمجون ه پنجشنبه هم استانبلی جمعه هم پیتزا خونگی برنامه غذایی هفته😊

راستی برای پر روزی بودن دعایی بلدید بگید لطفا

پس انداز این ماه یه جفت گوشواره حلقه ایی گرفتم که قبلا گفتم

🌷🙏🏻راستی کدوم طلافروشی با اسنپ پی کتر میکنه لطفا معرفی کنید مرسی

ایام خوبی درانتظارتون باشه

سلام خانوما، لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین، ن ...

اگه دوتا خانواده هستین بگین قصاب براتون نصف کنه که راحت شین اگه نه 

اول گوشت از استخون جدا کنید گوشتهایی که شل تره بقولی نزدیک پوست گوسفند بوده رو میتونید بزارید کامل منجمد شه بعد چرخ کنید بقیه گوشت خورشتی و ابگوشتی خورد کنید به سلیقه خودتون استخون ام کنارش بزارید برای طعم دهی بهتر بعد از این که کارتون تموم شد وزنه کنید و بین خودتون تقسیم کنید . بغیر از غده هایی که گاها از تو گوشت درمیاد سعی کنید دور ریز نداشته باشید و به عنوان چرخکرده استفاده کنید 

خانما من برنامه ی خریدام مینویسم شاید به دردتون بخوره

۱۲تومن خرجی خونه و پول شیرخشک و پوشک بچه اس که من۴تومن رو پس انداز مخفی میکنم و با ۸تومن مدیریت میکنم

به این شکل که:

خرید کلی ماهانه:

گوشت و مرغ۲۰۰۰

روغن و برنج ۱۰۰۰

شیرخشک۸۰۰

پوشک۵۰۰

خرید هفتگی:

شیر۱۰۰

صبحانه۲۰۰

میوه۲۰۰

صیفی جات۱۰۰

نان۳۰

متفرقه۳۷۰

در هفته دو روز بی خرج دارم..البته ارقام بالا گاهی جابه جا میشه مثلاممکنه میوه۲۵۰تومن بخرم صیفی جات ۵۰تومن...به هر حال خرج هفتگیم از یه تومن بالاتر نمیره

گاهی هم جلو همسر از گرونی میگم و سختی مدیریت خرج خونه😊

این اپلیکیشن طلاسی خیلی به دردم خورد..دیگه پولای کم هم هدر نمیدم به امید خدا

سلام .سلااام.سلااااااااااام دخترای خوشگل😍 گزارش من باید بگم این ماه خرج خونه زیاده فکر کنم فقط به ...

من الان اسنپ نگاه کردم دیدم کد تخ فیف طلاسی داده که ۵ سوت طلا هدیه میده.منم ۱۰۰ سوت خرید کردم ۵ سوت فعال شد

2810