2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خواست از بیرون شام بگیره نگو این پول میشه دوتا مرغ برای خونه نمیخواد بگیری نگو همونو خونه درست کنیم. البته حد تعادل رو رعایت کنید مثلا درماه یکبار غذای بیرون یکبار هم مرغ یا گوشت بگیرید خودتون توی طبیعت یا خونه کباب کنید مثال میزنم حالا هرکس به فراخور شرایط زندگیش. ما خانوماهرکدوم داریم یه جور مدیریت میکنیم اما ریز جزئیات رو نذارید مرد بفهمه. نزااااارید که بدعادت میشه

یه مثال بزنم. من قهوه وشکلات و ادامس خوب و باکیفیت برام مهمه و خب قیمتشون کم نیست البته ادامس که نه وقتی یه فنجون شیر قهوه با شکلات عالی مثلا بخورم خیلی حس خوبی بهم میده. و اینا علایق غذایی منه و کسی توی خونه نمیخوره. من دوسه سالی که دستم تنگ بود البته الانم خیلی باز نیست برای خرج بخاطر قسط و قرض زیاد. هربار خرید میکردم بخاطر اینکه جمع خریدم بالانزنه چی از لیستم حذف میشد؟ 

بله قهوه شکلات و ادامس و یا حذف میشد یابا ارزون ترین جایگزین میشد شاید ادم اوایل متوجه نشه اما همین حذف کردن علایق که برای هرکس فرق داره باعث دلمردگی و افسردگی ما خانوما میشه و خانواده ای که حال زن خانواده خوب نباشه حال هیچ یک از اعضا خوب نیست 

سلام 

منم یه گزارش بدم تقریبا اولین باره گزارش مینویسم

دیروز قرار شد بریم بیرون. و جایی اتراق کنیم .منم سریع وسیله ها رو جمع و جور کردم .همسرم گفت غذا بیرون می‌گیرم منم گفتم خیلی خوبه منم استراحت میکنم ولی سریع کتلت موادش رو آماده کردم و سرخ کردم گفتم اینو می‌بریم اگه تو راه بچه خواستند بخورند 

البته زیاد درست کردم و مخلفات هم برداشتم ‌. دیگه همونو تایم ناهار خوردیم🤣 تازه دوسه تا اضافه اومد.

امروز هم دیدم طلا رو ۳۳۲۷ هزار بود سریع پول از بلو برداشتم و ۱۴۰۰ تومن خرید کردم. الان توی قلک ۱۱۵۰ سوت دارم میخوام دو گرم شد تبدیلش کنم. اینم گزارش من😊

گزارش هفته پیش ،چهارشنبه روز وسایل ارایشم بود نشستم همه رو مرتب کردم ،اونایی که تموم شده بودن انداخت ...

عزیزم من سایت طلاسی رو چک کردم چرا طلا نداره؟

مثلا بخایم طلارو تحویا بگیریم ازکجا باید انتخاب کنیم؟

کلی اطلاعات شخصی مث کد ملی میخاد راستش ترسیدم

اگر ماهی 30 تا 40 پول براتون بمونه چه طور سرمایه گذاری میکنید؟ به جز طلا چون طلا چیزی اضافه نمیشه باید چند سال نگه داری؟ اگر وام یا طلا یا هرچیزی به ذهنتون میرسه لطفا توضیح بدید مرسی

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

سلام خانوما،

لطفا اگه در مورد خریدن گوسفند زنده و کشتن و تقسیم گوشتش اطلاعی، نکته ای دارین بگین،

نه من و نه همسرم هیچی بلد نیستیم ولی همسرم حتما میخواد گوسفند بگیره و گوشتش رو بین خانواده اش تقسیم کنه،

من میخوام حداقل از صفر تا صدش رو خودم مدریت کنم تا هپلی هپو نشه،

اینم بگم به نیت قربونی و این چیزا نیست،

ولی میخواد عید قربان بگیره و بکشه

سلامممم دوستای گلم 

گزارش اصلی من موندبرا فردا ک بلو کارتم بیاد و باکس بندی کنم و گزارش دقیق بدم خدمتتون😁

فقط اومدم ورود خودم ب چالش ۵۷ تومنی(هرکی خاست چالشو باهم پیش ببریم لایک کنه💪💪) و اعلام کنم

چوووون بخاطر خرید خونه تا شهریور باید کلی مراعات کنم و کمک همسری کنم انشالله ♥️.

انشالله اگ خدا بخاد سال دیگ میریم خونه خودموووون و کلی خرید دارم😁😁😁😁

ی نکته ای خاستم بگم خیلی خیلی زیاد ب اطرافم دقت میکنم مثلا سالها مغازه ای کنارمون بود ک ی پیرمرد صاحبش بود و عمده فروشی میکرد ولی ندیده بودمش😑 

چقد محصولاتش خوب و تازه و خوش قیمت تازه خیلیم با انصافه و کلی تخفیف میده دیگ تصمیم گرفتم مشتری دائمیش باشم

خانوماااا اگ همسرتون تو مسئله ای مخالف شما بود یکم صبر پیشه کنید و بدون دعوا و غر غر چند بار دیگ درخواستتونو با روش های مختلف بیان کنید حتما نتیجه میگیرید😉

با دلای پاکتون کلی دعاموووون کنید بتونیم قرض هامونو تا شهریور تموم کنیم

ببخشید ک پرحرفی کردم 

الهی راضی وپرروزی باشید♥️♥️♥️

اگر ماهی 30 تا 40 پول براتون بمونه چه طور سرمایه گذاری میکنید؟ به جز طلا چون طلا چیزی اضافه نمیشه با ...

بستگی داره خونه و ماشین داشته باشم یا نه.....اگه خونه و ماشین مورد علاقمو داشته باشم😍

جمع میکنم وام برمیدارم ،یه تیکه زمین میخرم یا یه واحد اپارتمان میخرم میدم رهن و اجاره.

یا در حد 200,300م طلا میخرم میذارم پشتوانه امون،

بعد حداقل ماهی 10میزارم کنار هر چند ماه مبلغ خوبی که شد میرم ایرانگردی😍و بعد جهانگردی😗کیف میکنممممممممممم

سلام دوستای عزیزم

منم چون همیییشه از تاپیک عقب بودم وقت نمیکردم گزارش بدم وفقط میخوندم و میخوندم تا به تهش برسم.

و خدا رو شکرررردیشب دیگه تمام شد🥵🥵

یه گزارش کوچولو بدم از پریشب 

خواهر و برادرم ک مجرد هستن برای شام پیشمون اومدن و شب هم خوابیدن پیشمون و کلییی بهمون خوش گذشت.بعداز مدتها میومدن.

بهشون قول داده بودم مرغ سوخاری رستورانی واسشون درست کنم.

کتف و بال کیلویی‌۱۱۰ بود. یک کیلو خریدیم که دقیقا ۸دونه کتف و ۸ دونه بال بود. ۷،۸ تیکه سینه کوچولو هم گذاشتم مزه دار کردم، 

قارچ کیلوویی ۱۲۰ بود، نیم کیلو قارچ خریدیم

و سیب زمینی

و یه روغن سرخ کردنی  کوچیک به مبلغ ۵۵ تومن ک دقیقا همشو ریختم تو قابلمه واسه سرخ کردن و بعد از اتمام کار هم ریختمش چون خوب نیست روغن دوباره داغ بشه.

و حدود ۱کیلو و نیم آرد برای سوخاریو و پولکی کردن.

خلاصه با این مواد کلی سوخاری خوشمزه درست شد حتی بهتر از رستوران

که خرج شام شد ۱۱۰ کتف و بال

روغن ۵۵

آرد نمیدونم چقدر شد

نوشابه 

قارچ ۶۰ تومن

سیب زمینی

و برای بعد از شام چون بچه ها میوه خور نیستن طالبی داشتیم بستنی هم خریدیم طالبی بستنی درست کردیم چسبییید.

صبحانه هم گفتن نمیخوریم، بزور چای و پنیر چند لقمه براشون گرفتم.

ناهارم خوابیدیم تا ساعت ۱ ظهر ب اصرار خودشون دمپختک واسشون درست کردم. اینم بگم من بچه کوچیک ۱سالو نیمه تو دستمه.

و همین کارا هم ک کردم کلییییی بود😄

اینم از گزارش پریشب

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
2810