2777
2789
ولی خودمم اصلا پراید دلم نمیخواست،تصمیم داشتیم هم پول جمع کنیم هم وام بگیریم قسطی یه ۲۰۶ یکم مدل بال ...

شرایطش خوب عزیزم ❤️ قیمت اش ولی صد تومن اگه

بگه گرون ...دیوار رو نگاه نکن عزیزم 

ببر دم نمایشگاه بگو قیمت بذارن 

دختر عمه ی من ۸۴پراید رو دوستش می‌فروخت صد تومن همین یه ماه نشده ...

زنک زد با ما صلاح مشورت کنه 

همسرم گفت بگو ببر نمایشگاه هر چی قیمت گذاشتن دو سه ملیون از اون زیادتر بده 

اونا هم رفته بودن .. نمایشگاه ۷۵گذاشته بود که دختر عمه ام ۷۷گفته بود بر میدارم 

چون دوستش هم میخواست ماشین دیگه برداره راضی شده بود 

و اینکه برای موقعیت شما که فعلا دستتون عادت نکرده ..خوب 

به هر حال باید بزنی که دستت بخوابه و عادت کنه عزیزم 

منتها همون طور که شما قیمت پایین میگیرین 

همون‌طور قیمت پایین خواهین فروخت 

انتظار اینکه سود کنین و یا بشه سرمایه نداشته باشین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما اینجا واسه من ی جور انگیزه وامید شده قدر پول و زندگیتون رو بدونید اولویت اول خودتون و زندگیتون باشه چند وقت پیش خواهرم پول لازم داشت زنگ زد گفت پول لازم دارم ماهم واسش بیست تومن جور کردیم بعد ی مدت زنگ زدم گفتم خواهرمن میخوام وام بگیرم چون وام در گردش دارم بهم نمیدن شما ک خالی هستی میتونم امتیتزمو انتقال بدن ب شما؟برگشت گفت نه این ک واسه من سودی نداره پشت دستمو داغ کردم ب هیچکس کمک نکنم ازمیریت مالی وپس اندازم ب هیچ کس نگم الان ک میفهمم بچه های اینجا میگن چراغ خاموش واقعا دلیل داره 

سلام عزیز دلم خوبم شکر فدات شم ♥️ ببین عزیزم خودت هم خوب فهمیدی که این ماه زیاد پس انداز کردی 👌یه ط ...

معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصلا خوشم نمیاد میوفتی وسط چند دارم چقدر دارم چی شد این پول تو  دادی بهم تا آخر برج برسونم  منم می‌رسونم  .بعد کلی دعوا تازه دیگه نمیگه بهم بگو چی خریدی دیشبم می‌گفت دیگه نگفتم چی خریدی ریز نشدم فقط میگم چقدر توی حساب داری . بازم بهش گفتم اینم یک نوع حساب و کتاب کردنه‌ . من هیچوقت هیچوقت ریز نمیشم  .تازه اولاش می‌گفت رفتی فروشگاه چند شد یا رفتی میوه فروشی چند خرج کردی اونقدر سر این موضوع بحث کردیم دیگه الان نمپرسه .می‌دونه بدم میاد ولی بهش بگم فلان قدر دارم ببینه کم پول دارم شروع می‌کنه سیم جین کردن .موندم چیکار کنم .من همیشه میگم گرونیه و از این حرفا نمی‌دونم والا میگه نه با شرایط تو خیلی راحت میتونی با  نه تومن سر کنی اصلا هم سختی نداره مشکل داری بده خودم .این حرف بیشتر از بیست بار گفته .بهش میگم تو الان نمیتونی بقیه موارد  مدیریت کنی وسط برج میگی ندارم بخرم اگه خرج خونه بهت بدم دو هفته تموم میکنی بعد میگی ندارم از این جور حرفا .

همشم میگه فلان همکارم با شیش تومن خرج خونشه اون یکی پنج تومنه ( داره دروغ میگه میخواد ببینه عکس العمل من چیه ) چون همکاراش لارج خرج میکنن.

خدا خیرت بده کمکم کن تمام ذهنم مشغول شده نمیاد یکبار تشکر کنه همش سیم جین. بعد من از صرفه جویام نمیگم بهش از این تایپیکم خبر نداره میخوام بگم هیچی نمیگم و اینجوری رفتار می‌کنه 

دیشب اونقدر گریه کردم حد نداشت بهش گفتم بابا من دارم زحمت میکشم تو اینجوری می‌کنی چقدر آدم می‌تونه نمک نشناس باشه دیگه رفت بیرون برام ساندویج خرید از دلم در آورد ولی خب چه فایده باز ماه دیگه شروع میشه سوالاش. اینجوری بگم هر ماه چند بار ازم میپرسه چقدر داری یا تو هر کدوم از حسابهات چقدر پول داری .خدا بهت عمر با عزت بده کمکم کن .بخدا دیگه بس فکر کردم چی جوابش بدم مغزم در حال ترکیدنه .

.@masumehjoon

@masumehjoon    n

معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصل ...

عزیزم ببخش من جواب میدم

درسته که پس انداز و مدیریت کردن زن عالیه ولی اینو بدون هیچ چیزی ارزش ارامش و عصبانیتت رو نداره

همین اعصاب خوردی و استرس دور از جون شما فردا باعث هزار مریضی مث معده درد و ام اس و روماتیسم و اینا میشه

به نظر من مدیرت خونه رو بسپار به خودش و شما فقط بگو ماهانه مثلا دو تومن بده من برای توجیبی خودم

اگه قبول کرد که خدا رو شکر بعدا میتونی بیشترش کنی

ولی اگه قبول نمرد بدون فقط داری خودتو اذیت میکنی

سلام شبتون بخیر خانم هایی که انقدر به فکر پس‌انداز کردن هستین به فکر پوست موهاتونم هستین؟؟؟  چه ...

سلام عزیزم 

من معمولا شش تا هشت ماه یه بار بوتاکس انجام میدم

عمل بینی و پی آر کی چشمم انجام دادم که خیلی راضیم

روتین پوستی هم دارم که شامل ژل شستشوی بدون صابون، تونر، ابرسان، نرم کننده، رتینول،دور چشم، سرم ویتامین سی، نیاسینامید اسید و ضد آفتابه

اگه احساس چروکیدگی پوست داری بهت خاهرانه توصیه میکنم هم روتین رو رعایت کن و برای لیفت صورت رتینول استفاده کن

خیلییییی تاثیر داره

من اکثر وسایلم مارک پرایم هست که خیلی عالیه از نظر من

البته نیاسینامید رو مارک اردینری گرفتم

سلام عزیز دلم  آهان منظور اون ده تومن رو میدن سرجمع با اون پول بگم چقدرپس انداز آشکار کن چقدر ...

معصومه جون پست منو ندیدین؟ 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام معصومه جان میتونی برام یه برنامه بنویسی قراره تا اخر سال با برجی ۴ تومن بگدرونیم  البته م ...

اینجا عزیزم 

@masumehjoon    

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصل ...

عزیزم ی مدت عمینطور بودم با بابام

حقوقشو داد دستم دو ماه ک اره تو مدیریت کن 

من کیست گرفتم🖐

موهام ربخت

فشار عصبی

انقدرک حرصم داد 

هی میگفت وای هیچی نیست وای فلان 

حالا ۵۰۰بده حالا ۱تومن بده 

در حالی ک من بهترینا رو میخریدم تو خونه 

میخاستم وام بگیرم 

دیرم ارزش نداره 

انقدر اذیتم کرد 

دادم دست خودش 

ب مریضی ها بعدش اصلا نمی ارزه 

سلام دخترا من شغل آزاد  دارم و همسرم هیچیییییی پس انداز نمیکنه حالا می‌خوام بهش بگم با ویپادش ...

عریزم نمیدونم فولادشهرو بشناسید یا ن 

فولادشهر اصقهان 

ینی از بهترین شهرا اطراف اصفهانع ادمای خوب وباکلاس 

شهر تتتمیز 

و خونه هاشم ارزون پیدا میکنید همع محله هاشم عالی اند

اصلا پایین شهر نداره اینجا 

گلم در هر شهری جز تهران، خونه ۱ میلیاردی یا کمتر هم پیدا میشه خونه های خیلی کوچیک و پایین شهر و یک ...

اتفاقا یه کانال دارم که خونه های قیمت مناسب رو‌ لیست می‌کنه اما شوهرم راضی نمیشه بریم اون خونه ها، میگه منطقش خوب نیست و فلان. حتی گاهی وقتا میگه خونه گرفتیم بدیم اجاره و همین جا بمونیم اصلا متوجه اذیتای من نیست ... 

الآنم فکر و ذهنش مسافرت رفتنه میترسم وامی که براش جور کردم و بهش بدم بگه بریم مسافرت ... 

واااای، من به صبر و اخلاق نیکوتون افتخار میکنم به خدا. اگه من بودم صد باره دعوا کرده بودم 😐✋ آخه ...

ممنون عزیز دلم شما لطف دارید🩷

باور کن همین خونه نقلی رو که میخواد به همین راحتی بفروشه کلی واسش دو دو تا چهار تا کردیم 🤕🤨

البته ۲۵۰ تومن از ۹۰۰ رهن همین خونه است یعنی ۱۵۰ وام و ۲۵۰ رهن میشه ۴۰۰ تومن بعد میگه پول رهنشو چه جوری بدیم🥲 و خلاصه کلی ناراحته و میگه همه چی رو میخوای بفروشی کار بدی میکنی آدم عاقل باید حداقل ۳۰۰ تومنی داشته باشه حالا یا پول یا طلا 🫤

ممنون از راهنماییت عزیزم حالا منم سعی خودم‌ میکنم ببینم چی میشه🤔😇

حالا واسه اینکه پستم خالی نباشه از نکته اقتصادی بگم که من تمام زباله های خشک رو جمع میکنم حتی یه رسید خرید رو هم نمیندازم دور بعد به اکو زنگ میزنم میان میبرن و پولشو تو کیف پول برنامه اکو ذخیره میکنه من این سری قبض آب و برق رو با همون پول پرداخت کردم 😎

پر روزی و سلامت  باشید دوستان خوبم🫶 

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عریزم نمیدونم فولادشهرو بشناسید یا ن  فولادشهر اصقهان  ینی از بهترین شهرا اطراف اصفهانع ...

آره عزیزم اتفاقا میشناسم اما اصلا انگار نمی‌خواد از اینجا بریم حتی گاهی وقتا میگه زمین بخریم بسازیم در صورتی که زمین خریدن و خونه ساختن خیلی زمان بر هست و  اولویت اول و آخرم شده از این خونه رفتن.شاید بهتر بگم این خونه بی مسئولیت و تنبلش کرده، نمی‌خواد از دایره امنش بیاد بیرون‌. و لوس کردن پدر مادرش و زیر ذره بین بودن رفت و امدهامون که وقتی هم برا کار می‌ره میگن آخی بچم فلان ساعت رفت سر کار یا اینکه جلوی من رفتن سرکارش رو بولد میکنن که آره ساعت کاریش بده و فلان در صورتی که تعطیلی زیاد داره و میتونه از وقتای بیکاریش استفاده کنه ... با اینکه خودش میبینه که درآمدش رو همه رو خرج می‌کنه و دریغ از یه ریال پس انداز وقتای بیکاری نمیره اسنپ یا حداقل سرمایه جمع کنه کار دوم راه بندازه ...

از همه اینا که بگذریم من نمی‌خوام پول وام برا مسافرت خرج بشه اما نمی‌دونم این و چطوری بهش بگم ...

2810