2777
2789
سلام معصومه جان خوبی ؟ ازت یک سوال داشتم . پولی شوهرم میده بابت خرج خونه نه تومنه میده ‌. من برای ...

سلام عزیز دلم خوبم شکر فدات شم ♥️
ببین عزیزم خودت هم خوب فهمیدی که این ماه زیاد پس انداز کردی 👌یه طوری پس انداز کن که همسرت نفهمه
اکه بفهمه به ضررت
چرا ؟
الان نه تومن میده ...میاد از ماه های پیش رو می‌کنه هفت تومن ...بهونه میاره میگه ندارم
با خودش میگه این معصومه که کم نمیاره هیچ ...پس انداز مخفی هم داره ...چرا زیاد بدم ؟
وقتی با پنج تومن می‌بنده 👌
این از این 👌
و اینکه عزیزم از این به بعد کاری که می‌کنی اینکه
هر وقت پرسید چقدر داری تو کارت ...دقیق رقم نگو
بگووو دارم فعلا خدارو شکر
دقیق نگو 👌
وقتی این ماه زیاد پس انداز کردی و خرید آنچنانی نکردی
چرا میگی یه تومن دارم ؟فک نمیکنی نمیکنه پس این پول چی شد ؟
صدرصد شک می‌کنه که چیکارش کردی 👌

پس ریز نگو عزیزم

شاید بگی معصومه جون آخه بگم دارم ...ازم قرض میخواد

خب اونوقت از کارت عمده بده بهش 👌نگو از کارت عمده دادم 👌

خودت یه جور رفتار می‌کنی که حساس میشه همسرت
با سیاست رفتار کن 👌
و اینکه کلا کارت عمده رو یه طوری طرح بریز  که به همسرت بفهمون دیگه کارت عمده پول جدا نمیذارم
بگو نمی رسونم ...کم کم هر چی تونستم هرماه برای خونه
میگیرم 👌
وقتی میگی ...به همسرم میگم تو کارت عمده ده تومن هست
میگیره و ...پس نمی‌ده میگه حالا داری تو کارت اصلی از همون خرج کن
دیگه چه کاری عزیزم ؟

خواهش میکنم عزیزم بله روی خونه حتما باید گرفت بله فکر میکنم همون ۸۰۰ میلیونی که ۶۰۰ میلیونش میمونه د ...

من شنیدم ۷۰۰میمونه اگه ۶۰۰بشه خیلی کم میشه ارزش داره اما خوب 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم میخواستم تو خصوصی بپرسم گفتم اینجا هم زودتر میبینید هم دوستان هم نظرشونو میگن هم جواب شما ...

سلام عزیز دلم 

آهان منظور اون ده تومن رو میدن سرجمع با اون پول بگم چقدرپس انداز آشکار کن چقدر ...مخفی و چقدر نقد ؟

چون پولتون کم ...و از اون طرف هم که باید دنبال خونه برای اجاره بگردین ...من نظرم اینکه ...همون مسکن ...

اره عزیزم.همین ۱۹تومن هم قرعه ۲۰تومنی بود ماهی یک می‌دادیم.اردیبهشت تموم شد.انشالله تکلیف اجاره معلوم بشه این دفعه بجای قرعه تصمیم دارم هرماه پارسیان بخرم

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
سلام عزیز دلم  آهان منظور اون ده تومن رو میدن سرجمع با اون پول بگم چقدرپس انداز آشکار کن چقدر ...

بله عزیزم حالا میشه 

۱۰ درآمد 

۵ خرجی 

۶۰۰ یارانه 

۷۰۰ اینا هم فروش 

خروجی طبق برنامه شما

۴۶۰ وام مادر 

۱ تومن قرعه خانگی تا دی ماه 

۵ درصد امام حسین 

تقریبا ۱۹۰۰ ویپاد 

۱تومن لباس

۵۰۰ تا مهرماه برای عروسی 

۳۰۰ آرایشی 

۴۰۰ اینا هم خودم میذاشتم تو کیفم باشه کرایه و اسنپ و اینا 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
معصومه جون خیلی هم عالی  وقتی گزارش میدین من که خیلی انگیزه میگیرم و سریع از جام پا میشم  ...

قربونت برم عزیزم لطف داری فدات شم ♥️

فروردین ماه ..همسرم که خونه نشین شده بود ..با ۵۷تومن میگزروندم

و اردیبهشت ماه با ۱۳۳تومن 

و خرداد ماه رو گذاشتم هفته ای یک و نیم با همه چی 👌

حالا یا روزانه خرج میکنم ..روزی ۲۰۰تومن 

یا همون هفتگی 👌

از این پول هم سعی میکنم پس اندازی ریزی داشته باشم 

هرچی موند می‌ره برای خودم 😉بعضا انتقال میدم به حساب مخفی خودم 👌

بعضا هم مثلا میبینی دوروز بدون خرج شدم ...جمع شد مثلا سیصد دادم به یه ریمل ✅ یا دادم به یه بلوز 😉یا دادم به پنج تا لاک یه جا 👌یا همون هفته دیدی رفتم دادم به چند صد سوت پارسیان 👌

دلم با هرچی خوش باشه ...برای خودم میگیرم حتما 😍

علاوه بر بودجه ای که برای قرو فر خودم دارم 😉

برای از این قبیل پس انداز ها هم ...یه برنامه هایی دارم 😉

چون این پول از مدیریت صحیح خودم جمع شده 

پس حق خودم 😉

و اینکه عزیزم چالش دل بخواهی با شرایط زندگی هر کسی هستش 

چون من مهمون زیاد دارم  شش تومن برای من چالش واقعا ...با این گرونی 👌و تعداد بالای مهمون 

من نه قهرم میرفتم مامانم هم پرمیکردم اون میومددنبالم جلوخانواده ام بهش حرف میگفتم کاری میکردم که بقی ...

🤣🤣من چون راه دوره نمیرم بجاش زنگ میزنم مامانم گریه میکنم خالی میشم و بعدش خیلی خیلی پشیمون میشم

ببخشید تاپیک اقتصادی چه چیزایی میگم دیگ این آخری بود🥲🤍

برای تهران ۷۰۰ میمونه ولی شهرهای بزرگ ۶۰۰ . البته کلا با هزینه اوراق و دفترخونه . 

متوجه شدم

ی سوال دیگه هم دارم

ی زمین داریم متری ۶میلیون و پونصد قیمتشه اگه این وام رو بگیریم و ماشینمون رو بفروشیم با پول رهن و اینا حدود یک میلیاردوپونصدتاششصد پول جور میشه

من میگم بجای متری شش و نیم پنج و نیم زمین رو بدیم عوضش بریم جای بهتر خونه بخریم بنظرتون ارزش داره؟و الا نمیتونیم پول جور کنیم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
عزیزم یعنی به غیر از پول زمین میتونید یک میلیارد و پانصد جور کنید ؟

۶۰۰وام

۵۰۰پول زمین

۲۰۰ماشین

۲۰۰تا۳۰۰هم رهن

آهان پس کلا گفتید ، من جای شما بودم این کار رو انجام میدادم حتما .

فردا باید با همسرم صحبت کنم فقط میگه نمیشه قسطمون زیاده

داریم۱۶۰‌وام میگیریم بااین حساب کتاب گفتم بذاریم بانک هرماه قسطارو بده تا ۴_۵ماه بعدشو نمی‌دونم چیکار کنیم

بنظرتون از این ۱۶۰صدتومنشو طلا یا سکه بخرم بعد سه ماه سود میده؟

سلام شبتون بخیر خانم هایی که انقدر به فکر پس‌انداز کردن هستین به فکر پوست موهاتونم هستین؟؟؟  چه مارکی استفاده میکنید؟؟؟  عمل های زیبایی؟؟؟   من خودم ۲سال پس‌انداز کردم البته لباس خوب هم می‌پوشیدم و برای صورتم ی ضدآفتاب میزدم. الان میبینم صورتم پر چروک ریز شده شل شده. کاش بیشتر به فکر پوستم بودم تا کاغذ پول  حیف پوستم که بخاطر خرج نکردن و نرسیدگی خراب شد تو ۲۸سالگی. لطفا کسی اگر راحل برای  سفت شدن و از بین رفتن چین چروک و لک  راه حلی داره  بگه. ممنون این سوال دست کمی از پس‌انداز کردن نداره چون  جوان نگه داشتن پوستم ی نوع پس‌انداز باارزش حساب میشه قدر پوستتون بدونید❤️❤️❤️

2810