2777
2789
دوستان هیچ کسی جواب این سوال من رو نمی دونه؟ 

سلام

مطمئنین درست نوشتین!؟ طلا گرمی 3 میلیون و 560 بوده؟!! احیانا 3 میلیون و 360 نبوده؟

24 میلیون پول دادین به ازای 6 گرم و 750 سوت

میشه گرمی 3 میلیون و 555! از قیمت تابلو (3560) هم کمتر مگر اینکه قیمت تابلو رو اشتباه نوشتین

ولی در کل با این قیمتها، خوب خریدین مبارکه.  

سلام دوستان میشه منم راهنمایی کنید ❤️

من خیلی ولخرجم اصن نمیتونم پس انداز داشته باشم تا یه پولی دستم میاد لباس میخرم ....

راستش من از طرف همسرم ماهیانه هیچ پولی دریافت نمیکنم 

هربار برم بازار کارتشو میبرم به اندازه چیزی که میخوام خرج میکنم بعد پسش میدم .

ولی خودم کار میکنم ماهی ۲ تومن دارم بااین ۲ تومن چی بگیرم سود کنم توروخدا کمکم کنید

این ماه وضعمون زیاد خوب نیست یه زمین داشتیم با شراکت برادرهمسرم دارن درست میکنن فقط اسکلت روالبته بعد بفروشن بدهیم داریم اجاره خونه ام هست برا همین نمیتونم از شوهرم پول بخوام ولی دوس دارم پس انداز داشته باشم حتی یه تومن 

پست هارو که دیدم خیلی انگیزه گرفتم کمکم کنید لطفا🙏

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مطمئنین درست نوشتین!؟ طلا گرمی 3 میلیون و 560 بوده؟!! احیانا 3 میلیون و 360 نبوده؟ 24 میلی ...

آره دقیقا پریروز بود قبل از اون اتفاقات ۳۵۶۰ بود که بعد یهو اومد  روی ۳۳۰۰

سلام مانان سبحان عزیز درمورد وام‌ زوجین توضیح میدین؟

سلام عزیزم ، وام زوجین در شهرهای بزرگ همراه با جعاله ۸۰۰ میلیون هست و در تهران ۹۶۰ میلیون که البته مقداریش صرف خرید اوراق میشه که در شهرهای بزرگ حدود ۶۰۰ میمونه و در تهران حدود ۷۰۰ و سند خونه به صورت ۳ دونگ ۳ دونگ بین خانم و آقا زده میشه .

با صدای من دختر کوچیک هم بیدار شد گفت مامان من گشنه ام گفتم برم یه دوش بگیرم بیام مامان قربونت ♥️ گو ...

معصومه جون خیلی هم عالی 

وقتی گزارش میدین من که خیلی انگیزه میگیرم و سریع از جام پا میشم 

شما الان روزتون رو با چقدر در نظر گرفتین ؟

من فعلا روزی 100ت گذاشتم 2ت هم جدا گذاشتم واسه خرید میوه و تره بار هفته ای 500ت 

در اصل هفته مو با 1100ت گذاشتم که ببندم 

500ت هم جدا واسه آجیل گذاشتم

البته یه بن1600ت هم دارم که 15به بعد واریز میشه 

سعی میکنم بیشتر چیزها رو از همون بن بگیرم و پول نقدم بیشتر بمونه البته مرغ و گوشت و ماهی هم دارم 

برنج هم سالانه همسرم میگیره باکسای دیگه ام رو هم پر کردم 

امیدوارم بتونم از این 5ت یه مقدار بدهیمو بدم البته دیروز هم یک تومن رو دادم گفتم فکر کن همینقدر بودجه داری😃😃

سلام دخترا

من شغل آزاد  دارم و همسرم هیچیییییی پس انداز نمیکنه

حالا می‌خوام بهش بگم با ویپادش براش وام بگیرم و قسطش رو خودش بده و  پول جمع کنیم و خودمم دارم با ویپادم هر وامی رو سه قسمت میکنم پس انداز خودم، جنس برا مغازه و طلا (پس انداز اشکار) وام رو وام بگیریم و اول یه ماشین بگیریم و بعد ماشین و بفروشیم و بعد طلاهایی که آشکار بودن و بفروشیم و دوباره به وام دیگه که خونه بخریم. اما خب هم ویپاد قسطش برام قسطش سنگینه.اما هم زمان بر هست 😔

من امسال باید از این خونه (خونه پدرشوهر)  بلند شم خیلی اذیت شدم مریض شدم( مریض روحی روانی و ...) خیلی پول به مشاوره دادم که الان کمی بهترم  اما مشاور بهم گفت که به هیچ وجههه توی این خونه بچه نمیاری که دوباره دردسرها شروع میشه و همین آرامش نصفه نیمت و هم از دست میدی، الآنم مادرشوهر پدر شوهرم گیر دادن به بچه.

یه ماشین داریم که حول و حوش ۳۰۰ شاید بخرن

و طلاهام که میشه تقریبا ۱۰۰ ۱۵۰

بنظرتون چیکار میتونم کنم که زودتر خونه دار بشم 😞

سلام دوستان گلم یه خواهشی ازتون دارم

ما دیروز یه زمین دیدیم که انشالله برا ساخت خونه میخوایم بخریم

میشه با دل پاکتون دعا کنین جور شه 😢

قراره امروز صاحب ملک بهمون خبر بده که شرایط پرداخت رو قبول میکنه یانه 

لطفا برامون دعا کنین🤲 خیلی نیاز دارم🙏

یه سوال دیگه اینکه چطوری وقتی همسرم خرجای الکی می‌کنه بهش بگم. مثلا رفته برا من یه لواشک گرفته صد تومن ، بعد من این موقعا ناراحت میشم اما هیچی نمی‌گم 😞 در واقع تشکرم میکنم که برام لواشک گرفتی، اما خب فکر میکنم پشت این تشکر باید یه چیزی بگم که دفعه بعدی صد تومن برا لواشک نده 🥴 

هم می‌خوام خسیس نشه هم می‌خوام بجا خرج کنه خیلی سخته 

2810