2777
2789
واي از خواهرت چقد خوشم اومد الان چند سال دارم رو خودم كار ميكنم منم خيلي برونگرا هستم حرف اضافه ميزن ...

خواهرم واقعا شخصیت کاریزماتیک داره ....مرموزه....ازوناست که تا نخواد به هیچ عنوان حرف از دهنش نمیپره.....اختیار احساساتش زبونش فکرش و همه چیزش دست خودش و ارادشه....در غم انگیزترین حالت ممکن غلبه میکنه بر احساساتش و نمیذاره کسی گریشو ببینه.....تو شادیش گاهی مارو شریک میکنه ولی شادی بعد اتمام کار ....موقعی که کارش ختم بخیر شده....از انرژی منفی ....دردودل.. ناله ....گله و شکایت بیزاره....حتی کرونا گرفت ما مریضیش رو ندیدیم خودشو درمان کرد و نذاشت کسی حتی ببردش دکتر

حرفاش بسیار امید بخش بسیاررر جون دار و پر از حس خوب .....پر از انگیزه ...عاشق زیبایی...عاشق هیجان ...عاشق رسیک و تجربه جدید...عاشق درس و تحصیل و موفقیت ....عاشق فتح قله موفقیت از هر راهی....برای اون شکست معنی نداره....تو زندگی متاهلی موفق نبود ولی کم نیورد....از پا نیفتاد....خیلی قوی به راهش ادامه داد بدون هیچ کمکی بدون هیچ پشتوانه ای ...نذاشت کسی بدونه پروسه جداییش چی شد چطور تموم شد....و همچنان الگوی من و کل فامیل و دوست و همکار در اخلاق در تواضع در مهربانی

همچنان محبوبتر از همیشه و همچنان همه با اولین دیدار عاشقش میشن

برای خواهرم ...مادر دومم....عشقم جونم همه وجودم دعا کنید 

چون درد دلش رو فقط خدا میدونه...برای سلامتیش دعا کنید ❤️

ممنون گلم پس خوب حساب کرده دیگه این ۷۰۰سوت کمتر برام مهم نیست چون چیزی ک دوسداشتم خربدم و خیلی بابتش ...

اره عزیزم، منم اگر طلایی به دلم بشینه نو میگیرم چون برای مصرفه، ولی برای پس انداز دست دوم پیشنهاد میشه

....💖!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بانک مهرم دست همسرمه باهاش کار نمیکنم

سلام عزیزم

ببخشید منظورت مهر ایران هست؟؟

من یک کارت از این بانک دارم شنیدم اگه باهاش کار کنیم میتونیم وام بگیریم اما من نمیدونم کدوم قسمت همراه بانک برم و حساب فعال کنم برا وام

میشه من رو راهنمایی کنید؟؟

بيگ لايك هزار لايك گل گفتي... همين ديشب تو جمع خانوادگي صحبت ويپادو زيپاد شد  يه عزيزي برگشت گف ...

تجربه من اینه که هر چقدر تو دار باشم و از مشکلاتم نگم از درون قویتر میشم ....تحملم بیشتر میشه....طاقتم چند برابر....توانایی حل مشکل و تمرکز برای پیدا کردن راه حل بیشتر

واقعا گفتن چه از خوشی و پس انداز چه از چالش و مشکلات هیچ دردی دوا نمیکنه فقط کارو خرابتر میکنه بیشتر میریم زیر ذره بین....گذشته ازینا باید اماده بشیم برای ملامت و قضاوت اینو اون 

سلام سلام،عصرتون بخیر 

من ازقبل برنامه پس انداز رو داشتم از وقتی هم با این تاپیک اشنا شدم منظم تر دارم جلو میرم و خداروشکر از روند کارم راضی ام 😍

ماه گذشته خودمو تو یه چالش بزرگ گذاشتم،بنا به دلابلی فعلا خانه دارم و وقت آزادمم زیاده یه روز یهویی تصمیم گرفتم واسه خودم یه شغل دست و پا کنم 😁 جونم براتون بگه بعد کلی سبک سنگین با توجه به اینکه همسرم شغل آزاد داره و اکسسوری های مردونه می فروشه تصمیم گرفتم با همین سرمایه تو باسلام یه غرفه بزنم،اوائل هیچ خبری نبود یه هفته ای گذشت داشتم نا امبد میشدم که یهو اولین سفارشمو گرفتم و خدا می دونه چقدر ذوق کردم براش 😍

بعد از اون سفارشای بعدی رو هم گرفتم 

تو این یه ماه ده تا فروش داشتم که سودش حدود 700 تومن بوده برام و اگه همینطوری پیش بره واقعا راضیم و خداروشکر 💚

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
مرسی عزیزم حتما من از شش سالگی خانوادم پس اندازو یادم دادن برا همین خودکار دوس دارم حتی مجرد بودم ک ...

چقدر حس بد گرفتم از همسرت چقدر شما نا پختگی کردین

ایراد نداره از این به بعد هرچیزی رو دولا پهنا حساب کن همون حساب دفتری پیش طلا فروش بهترین کاره اگه اطمینان نداری به طرف زود یه پارسیان بردار

یه کاری که میتونی انجام بدی بری یه تیکه طلا برداری میمونه پیش طلا فروش زود اونو تسویه کن بگو وسیله خونه قسطی اوردم 

خب عزیزم میتونی در آمدت رو بگی که سالانه چقدر  مثلا صد ملیون  بشینی قشنگ  ورودی و خ ...

بله باید حساب کتاب دقیقتری انجام بشه که زمان‌بر هست.ان شالله انجام شد مجدد صحبت میکنیم دربارش😊

ممنونم که جواب دادید.

جدی میگی؟؟؟ ممنونم گل قشنگم من با مشاوره اش حرف زدم گفتش طلای فیزیکی فقط در تهران هست اما هرزمان ...

زهراجون من برای قبض ها پیگری کردم یکسری از کارتها اجازه بذداشت دارن که تو لیست بلو کارت هم هست اما نتونستم فعال کنم 

فقط من دوناه قبض  میریزم پول کم میکنه بازم میاد اگه میدونید مشکل چیه بگید بهم

چقدر حس بد گرفتم از همسرت چقدر شما نا پختگی کردین ایراد نداره از این به بعد هرچیزی رو دولا پهنا حسا ...

والا خودمم حس بد میگیرم..حتی خونه ای که میشینیمم خانوادم دادن..اجاره نشین بودیم الان باید نصف حقوقش میرف پای اجاره.. هنوز پول رهنو حساب نمیکنم..خیلی میسوزم منی که انقد مایه گذاشتم براش الان این رفتارو با من داره

بقیه ی کاراش رفتاراش اوکیه خداروشکر(هر چند به هر کی میگم میگه مجبوره اوکی باشه!)که باهاش موندم

همین کارو میکنم مرسی از راهنماییت عزیزم

متاسفانه اینم میدونه من آدم قسط نیستم..متاسفانه از اول رو بودم باهاش..چون کامل میشناسه منو که جمع کنم به پیشرفت فکر میکنم برای همین به کارتم پول نمیزنه😒

خوب بلاخره موفق شدم همه صفحات و بخونم و باید بگم چت کردنتون باعث ازار داره میشه همدیگرو تگ کنید تو درو همی یا خصوصی همدیگه حرف بزنید هر چی‌میزنی جلو بدتر و‌طولانی تر  میشه 

گزارش ریز بدم و برم واسه کسایی ک اومدن برای مدیریت مخارج و اموزش نحوه پس انداز  و معصومه جون و باقی دوستان  چون تاپیک از تاپیک مدیریت  بودن خارج شده مثه اینکه ذوقی نمونده دیگه 

ماهی ک گذشت برای من عالی بود چون برای اولین بار از خرج خونه  نزدیک سه ملیون پس انداز کردم و تبدیلش کردم به شکسته و‌پس انداز مخفی چون وقتی کمتر خرج میشد همسرم  فشارش میوفتاد ک کم گذاشتی 🙄🙄و یا نمیداد تبدیل کنم برای اینده 

پول گوشت گوسفندی و گذاشتم کنار  درصدی 

یه هدیه غیر نقدی برای یه عروسی ک خرداد ماه باید بریم   خریدم و گذاشتم  کنار 

همسرم بی تدبیر پولای تو کارتش و خرج میکرد و منم محبور شدم قایمکی یه مقدار از پولاشو بزارم توجیب کتش ک بعدا بگم پول تو کتت جا مونده تا بیخیالش بشه و اونم میذارم برای همون گوشت گوسفندی 

برای مراسم خرداد ماه لباس دارم ک دیده نشده فقط خانواده خودم دیدن موهامم یه رنگساژ ساده خودم میذارم  مژه و ارایش هم با خودمه موهامم یه براشینگ و کرلی میکنم هم وسایل ارایشی دارم هم  سشوار‌و بابلیس  وتمام خرج من فقط همون رنگ مو میشه 🎉🎉🎉اکسیدان و واریاسیون دارم ✌🏻✌🏻✌🏻😂

از بابت خرجی خونه تو تنگنا نبودیم و همسرم فک میکنه همه پولا خرج شده چون من یه سری وسایل و ک خریدم برای در امان‌موندنشون از راهزن ها گذاشتم انباری خونه داداشم و یا تو‌خونه خودمون قایم کردم و هر بار اوردم فک کرده خریدم 

میوه و سبزیجات بیشتر مصرف میکنیم و تاثیرش و همسرمم به زبون اورده ک خانم خرج خونه دست شماس به همه چی میرسی 

هنوز برای این ماه برداشت نداشتیم  و میشه گفت ده روزی ک گذشت ما کلا سه روزشو خرج داشتیم و هفت  روز بدون خرج  بودیم

یارانه واریز نشده و حقوق من ده روز دیگه واریز میشه ک صب واریز کنن من غروب یه تیکه طلا  میخرم برای خودم 😁😁😁

یه سیصد تومن  گذاشتم تو باکس لباس ک  اگر وقت کنم ک بعید میدونم میرم پارچه میخرم برای مانتو و‌یا تونیک تابستونی 

حقوقم بیشتر شده ولی وظایف مسیولیتم هم بیشتر شده 

برای خرداد هم ورودی رو ببینم درصد بندی و‌باکش بندی میکنم و‌دوست داشتین گزارشش و میدم 🎉🎉🎉

والا خودمم حس بد میگیرم..حتی خونه ای که میشینیمم خانوادم دادن..اجاره نشین بودیم الان باید نصف حقوقش ...

همسر من پول میزنه من بلد نبودم بهش میگفتم خرج نکردم دارم میرفتم جایی میگفت خرج کن الان از خوراکی هایی که بر دخترم میخره قایم میکنم میگم بیرون بودم nتومن خرج کردم دیروز گفت وای کارتم خالیه گفتم اره چقدر گرونیه منم امروز بیرون بودم ۱۵۰ خرج بچه شد این شکلی شد🤨🤨🤨🤨گفت چیا خریدی منم یکی یکی اسم بردم از این به بعد میخوام همینطوری پیش برم فکر نکنه جمع میکنم هرچند پدل من درماه میشه ۵۰۰ ‌س انداز 😅😅😅😅😅اما از هیچی بازم بهتره ایشالا درامدش بیشتر شه بمنم بیشتر بده

همسر من پول میزنه من بلد نبودم بهش میگفتم خرج نکردم دارم میرفتم جایی میگفت خرج کن الان از خوراکی های ...

عزیزمممم خیلیم خوب..خوب کاری میکنی..

منم اوایل اصلا خرج نمیکردم حتی کارتشم دستم نمیداد دیگه..میگف تو که خرجی نداری..یجوری شده بود پولش اگه اضافه میموند میگف بدیم مامانم اینا گنا دارن..مامانش اینا دوتا حقوق دارن..سود بانکی میگیرن..اجاره میگیره..هر ماه ی طلای سی چهل تومنی میگیره برا خودش..هزارتومن تا حالا کف دست ما نداده..بعد اون گناه داش ما نه

کم کم خرج کردم عادت کرد..الان قبل اینکه پول دستش بیاد ی لیست بلند بالا میشمارم که اینارو میخوایم کی حقوق میدن..خشکش میزنه😂

2810