2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي از خواهرت چقد خوشم اومد الان چند سال دارم رو خودم كار ميكنم منم خيلي برونگرا هستم حرف اضافه ميزن ...

عزیزم درکت میکنم منم خیلی وقته دنبال کار خوب هستم

برات دعا کردم اللهم صل علی محمد و آل محمد انشالله کارت درست شه کارمند بشی. توام برای من دعا کن 

خانمها نیازمند دعاتونم از ته قلبتون برام دعا کنید . انشالله هر کسی از ته قلبش برام دعا کنه گره از کار و زندگیم باز بشه خدا هزار برابرشو بهش عطا کنه.

⬇🔴🔴🔴🔴🔴✖️✖️✖️✖️✖️ 

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317
سلام به همه دوستان عزیزم و معصومه دوست داشتنی  معصومه جان عزیزم ما انشالله تا یکی دوهفته دیکه ...

سلام عزیزم

اوراق بانک مرکزی یا ملی ۳۶ درصد هست یه پرس و جو کنید . بمن کارمند بانک گفت من سرسری گوش کردم.

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317

سلام خانم های آگاه

معمولا اینجا داستان زندگی اطرافیان رو تعریف می کنن ولی من از خودم میگم که امیدوارم راه رو برای جوون تر ها روشن بکنه

من حدود 14سال پیش ازدواج کردم با عشق زیاد که توی دانشگاه آشنا شده بودیم .خلاصه من دختر بسیارکاری و فعالی بودم برعکس همسرم که بسیار منفعل و بی انگیزه بودتوی سال های ازدواجمون بالغ بر 20 تا شغل عوض کرد اینو گفتم که تاحدی براتون روشن بشه شخصیتش.و من توی یه کار بودم حتی وقتی دخترم هم به دنیا اومد سریع برگشتم سرکار توی اون زمان حقوق من 2 برابر اون بود..تقریبا بعد از به دنیا اومدن دخترم گفت من میخوام روی پایان نامم کار کنم و یه 6 ماهی لطفا   تو زندگی رو بچرخون. در صورتی که توی اون 3 سال قبل از دخترم  هم همیشه تا ریال آخر حقوقم رو توی خونه خرج می کردم چون اون معمولا بیین تعویض شغل هاش چند ماهی بیکار بود و ما مستاجر بودیم و من به شدت بی فکر و ولخرج

خانم های محترم این 6 ماه شده 4 سال تمام .دیگه هرکاری میکردم سرکار نمی رفت می نشست و پیشنهاد های کاری رو به بهانه های مختلف رد می کرد و من هر روز خسته تر و عصبانی تر می شدم هر روز فاصله بینمون بیشتر و بیشتر می شد.من احمق حتی به خانواده ام نمی گفتم اون درآمد نداره هر دفه می گفتن چرا خونه ست می گفتم پروژه ای کار می کنه داخل منزل.

فکر می کردم خیلی زن خوب وفداکاری هستم به خدای احدو واحد سال ها تاریکی رفتم تاریکی اومدم خیلی سخت بود با یه بچه کوچیک

یه روز یه دعوای جدی کردیم و می دونین ساعت 12 شب به من چی گفت؟... گفت از خونه من برو بیرون خونه ای که 50 تومن پول پیش داشت و 40 تومن اون پول وام من بود و  10 تومنش هم توی عروسیمون جمع شده بود تمام وجودم یخ کرد باورم نمی شد من برم بیرون منی که از بچم و وجودم سال ها گذشتم که توی لعنتی درس بخونی و این درحالی بود که هزار تومن پس انداز نداشتم دریغ از یک گرم طلا 

حقم بودد واقعا حقم بود کسی که اینقدر برای خودش ارزش قایل نشه باید12 شب با جیب خالی توی خیابون بمونه که مادر و پدرش بیان دنبالش 

اون شب تا خود صبح توی خونه پدرم بیدار موندم به شدت غرورم جریحه دار شده بود خجالت زده بود از روی خانواده ام

اون شب نقطه عطف زندگی من بود اون شب من فروغ مردم و صبح یه فروغ دیگه متولد شد

با وساطت بزرگتر ها دوباره رفتم سر زندگیم ولی این دفعه یه آدم دیگه بود 

می دونستم که این زندگی عاقبت نداره و تمام فکرم رو جمع کردم و تمرکزم رو گذاشتم روی پس انداز باحواس جمع

بعد از چند سال با معصومه نازنین آشنا شدم حدود سه یاچهار سال پیش 

یادم نیست دقیقا کدوم تاپیک بودولی حضورش برام معجزه بود یه خانمی هم اونجا بهم چند تاکتاب اقتصادی معرفی کرد که خیلی به دردم خورد

خلاصه کلام من سال 1400جدا شدم وباورتون میشه اون همون 50 تومن پول پیش خونه رو داشت همچنان

فکر می کرد که من قرار آواره باشم یا توی خونه بابام بمونم بایه دختر 

ولی زهی خیال باطل

تمام طلاهام رو فروختم با کلی قرض و وام به طور معجزه آسایی جای نسبتا خوب تهران یه آپارتمان خریدم و خودم و دخترم الان باهم اینجا زندگی می کنیم

باورش برای اطرافیان وهمسرم سابقم سخت بود فکر می کردن من کلاه بردای و دزدی چیزی کردم

ولی اون خدای بالای سرم می دونه که چه سختی هایی کشیدم تا الان بتونم با دخترم در آرامش زندگی کنم

اینو برای خانم های جوون تر نوشتم حواستون جمع باشه به هیچ کس در این دنیای فانی اعتمادی نیست جز خودتون

همسر سابقم تحصیل کرده با شخصیت خوش کلام و در کل خوب بود ولی به شدت تنبل و بی مسولیت

البته شایدم که حتما خودم باعث یه سری رفتار هاش شدم

من قوی و فعال و به اصطلاح زرنگ ولی بی سیاست و ولخرج بودم و فکر می کردم حمایت من ازش باعث بهتر شدن زندگیمون میشه ولی هر چیزی حدی داره و اینکه هرگز از خودتون عبور نکنین هرگز

معصومه جون دوستون دارم مثل خواهر کوچیکم

من با کاربری جدید اومدم که شناسایی نشم

سلام دوستان گلم.دیگه اخر امتحانات ومنم به بچه های خواهر وبردارم که عکس کارنامه رو میفرستن  جایزه میدم و یه هفته نشستم دارم براشون لیف عروسکی  میبافم  هم خیلی لازمشون هم دوست دارن هم منم خرجی ندارم 😍🤣🤣گفتم شاید به درد کسی خورد حتی برتولدم این کارو میکنم 

سبزی سلما.والک .تلخون گرفتم برای دلمه  خشک کردم برای زمستان 

سلام خانمهای عزیزاینم سکه دوگرمی من که امروز خریدم ۶۹۵۰تومن بازبین پارسیان وطلای دست دوم گیرکرده بودم دیگه پارسیان انتخاب کردم نمیدونم کارم درست بودیانه؟ پارسیان ۴درصد بودطلا دست دوم ۷درصد

مرسی عزیزم حتما من از شش سالگی خانوادم پس اندازو یادم دادن برا همین خودکار دوس دارم حتی مجرد بودم ک ...

دلم خنک شد نزدیش به نام مادرش 

چقد پرو هستن 

منم کل دار و‌ندارم سیصد گرم طلا بود فروختم تا آقا زمین بخره 

بعد گفتم حالا که نصف پولش مال منه نصفش رو بزن به اسمم

گفت وا 

چه حرفا 

دیدم خواهرش خونه خریده 

زدن به اسم خواهر 

خیلی دلم شکست 

انگارما زن نیستیم 

خواهر نیستیم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
سلام عزیز دلم ❤️ انشالله که خیر قبل اینکه بخوای به فکر خوابوندن پولت باشی  تمام ورودی و خر ...

اره عشقم دقیقا منم میخام همبن کارو بکنم 

از خدامه که پول رو نخابونم و تمام سعیم رو میکنم 

ولی چون اصلا نمیخام زمان رو از دست بدم تمام راه ها رو قبل گرفتن وام باید بررسی کنم 

اگه بشه آخ اگه بشه منم بتونم یه واحد کوچولو بخرم خدایاااا😍😍

من مستاجر نیستم تو خونه پدر همسر زندگی می‌کنیم هیچ محدودیت زمانی هم وجود نداره ولی خب بالخره ارثیه س و دیر یا زود باید برم تو خونه خودم

سلام عزیز دلم ❤️ انشالله که خیر قبل اینکه بخوای به فکر خوابوندن پولت باشی  تمام ورودی و خر ...

انشالله ورودی و خروجی ها رو که دقیقتر بررسی کردم میام اینجا میگم باهم بهترین فکرها رو بکنیم 😍

سلام عزیزم میشه بگی چطور این وام رو برداشتی

سلام عزیزم 

از طریق سپرده طرح نگین آتیه بانک سپه 

فکرکنم حدود ۵ماهه اکه اشتباه نکنم از ۷۰میلیون تا ۲۳۰تومن سپرده متغییر بوده

2810