2777
2789

سلا خانومااا

منم بزا اولین بار اومدم تجربمو بگم شما هم نظرتونو بدین

من ی زنجیر طلا دارم ولی خیلی ظریفه دوسه بار کنده میشه دیگهگذاشته بودمش بدون استفاده چون میترسیدم باز بشه و هم خودش همپلاک بیفتن و حواسم نباشه

ماه قبل با اولین حقوقم 5 تومن پس انداز کرده بودم

تصمبم گرفتم این زنجیرمو بفروشم و یکی محکمترر جاش بگیرم 

خلاصه رفتم بازار ی زنجیر نزدیک4 گرم دست دوم پیدا کردم ولی خیلیی قشنگ و نوئه فروشنده گف صاحبش و میشناسم بیشتردوباتر نپوشیدش

اگه میخریدمش13 و 880 قیمتش بود اگه زنجیرمو میفروختم6 و. 600 میرفت طلا هم اومده بود پایین دلم نیومد بفروشمش گفتم چ کاریه منکه بفکر خرید طلای سرمایه گذاری هستم اگ اینو بفروشم بعد باید برا خریدش پول دوبرابر بذارم

این شد ک زنگ زدم ب همسری و مخشو زدم ک پول بده سرماه ازحقوقم بت میدم 

من پس اندازم ک 5 تومن بود و دادم و اون8 میلیون و 800 داد 

اینطور شد ک هم زنجیرم ب عنوان سرمایه باقی موند هم زنجیر جدید خریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا خانومااا منم بزا اولین بار اومدم تجربمو بگم شما هم نظرتونو بدین من ی زنجیر طلا دارم ولی خیلی ظ ...

جسارت نباشه چون شرایطمون شبیه همه شما دو تاحقوق رو چطور مدریت میکنین

سلام عزیزم ۸ گرمه اجرتش و بالا زد حدود ۲۳ درصد ولی خب چون قسطی برداشتم و نمیخوام بفروشم دیگه خریدم ب ...

ایولاااااا  بهشووون چقد قشنگ‌و عالی😍😍😍😍

بهم انگيزه دادين

من بخاطر ماليات طلا سست شدم يكم

چون خونه نداريم

همش ميخوام طلا بخرم تا زياد بشه تبديل به خونه كنم

ولي اين ٢٥ درصد كه بايد به دولت بديم نگرانم كرده🥺🥺🥺

كاش اگر كسي چيزي ميدونه بگه

خدا كنه لغو بشه اين قضيه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برای بچه النگو سخت نیس؟ موقع دراوردنش بچه عذاب میکشه مجبوری بشکنی النگو رو  پلاک و توگردنی گو ...

سایز یکه براش بزرگه راحتم درمیاد ،راستش شوهرم مخالف بود بندازم دستش میگفت خطرناکه دربیار،خواستیم دربیاریم خانوم کوچولو یه قشقرقی بپا کرد ،گریه و اشک و زاری که چرا در میاری ،با زبون بی زبونی میگف دست دست🥺دیگه باباشم دید النگوشو‌نمیده راضی شد دستش بمونه به شرطی که بیرون رفتنی استین بلند تنش کنم 

حالا سوین خانوم انقدر طلا دوست شده که اون یکی دستش و به عموش نشون میده میگه این خالیه برا اینم باید دست بخری🤣(تو کل خانواده پر جمعیتمون سوین عمو بزرگه شو بیشتر از همه دوست داره میره بغلش میگه بریم برام دست بخر)😁

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
جسارت نباشه چون شرایطمون شبیه همه شما دو تاحقوق رو چطور مدریت میکنین

سوال همیشگی منه خودم هم هنوز ب نتیجه درستی نرسیدم    

ولی همسرم خیلی داره قسط میده من تو یکیش دارم کمکش میکنم ماهی 3500 ک نظر خودم بود کمکش کنم

5 تومن هم میریزم تو ی کارت دیگه ای براپس انداز

هرچند مقدار کمی دیگه برام میمونه باید بازم بیشتر ب فکر باشم

برای بچه النگو سخت نیس؟ موقع دراوردنش بچه عذاب میکشه مجبوری بشکنی النگو رو  پلاک و توگردنی گو ...

ن عزيزم تا ميبينم ميچسبه سريع درميارم

يكي از النگوهاش كوچيك شد گذاشتم كنار براش نگه دارم

بزرگ ميشه ميدم بهش😍😍

اتفاقا گوشواره و گردنبد سخته من گوششو سوراخ نميكنم تا بزرگ شه

الانم بخاطر دندون همش گوششو ميكشه خطر داره

گردنبند منم همش ميكشه😂😂

النگو از همه بهتره

دستبندم قفل داره ميتونن در بيارن

النگو تا بخواد كسي در بياره متوجه ميشم🤣

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سوال همیشگی منه خودم هم هنوز ب نتیجه درستی نرسیدم       ولی همسرم خیلی داره قسط می ...

شوهرم هر چی بگم میخره ولی مدریت حساب کتابش رو بهم نمیده بیشتر خم صرف رستوران و سوپر مارکت میشه منم فقط لباس و چرت و پرت میکردم تازگیا یکم به خودم اومدم قرعه نوشتم تا دستم نمونه مشکل من اینه طلا بخرم زود میفروشم سر چیز های بیخود خیلی راحت بعضی دوستام میگفتن ما سر مهم ترین چیز هم نمیفروشیم اما من ......

شوهرم هر چی بگم میخره ولی مدریت حساب کتابش رو بهم نمیده بیشتر خم صرف رستوران و سوپر مارکت میشه منم ف ...

منم تمام خر جای بیرونمون و داخل خوهخ  بعهده شوهرمه 

ن پوئلاتو خرحج نکن طلا سرمایه ست خیلی خوبه 

ایولاااااا  بهشووون چقد قشنگ‌و عالی😍😍😍😍 بهم انگيزه دادين من بخاطر ماليات طلا سست شدم يكم ...

اتفاقا منم دغدغه م بود از خواهرم پرسیدم گفت طلا زیر ۵ سال اصلا فروشش درست نیست بالای پنج سالم مالیات زیادی نمیگیرن ،در ضمن همیشه همه جا کاسبایی هستن که راه دررو دارن و خرید و فروششون ثبت نمیشه😉 

منم دیدم از الان شروع کنم برنامه ریزی برای خونه کمه کم ۵ سال طول میکشه پس قسمت عمده طلا هایی که میخرم شامل مالیات نمیشه 

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
2810