2777
2789

راجب خرید لباس اضافه ام یه چیز بگم

پر حرف شدم امروز قشنگ🤷🏻‍♀️🫣

سه ساله پیش من یدونه مانتو خریدم ۵۰۰ ک اصلا سلیقم نبود

حالا چرا خریدم چون خریدا عیدمو کرده بودم دوتا مانتو دیگ ام خریده بودم

ته کارتم ۵۰۰ مونده بود

گفتم اینم بدم یه مانتو دیگ و برم خونه ک مانتوهامم زیاد بشن

حالا انگار مسابقه بود

یا مدال افتخار میدادن بهم😑😑

اون مانتو رو یبار عید دیدنی پوشیدم و تمام و الان با قیمت ۲۰۰ میخام بفروشم توی کمدا چون ک دیگ مد نیست مثل سابق هرچند نو وتمیزه

اون موقع قیمت طلا رو مثلا میگیرم روی ۱۲۰۰ ک ۵۰۰ تومن میشد حدود یه پارسیان چهارصد سوتی

دیگ خودتون حساب کنید الان پارسیان ۴۰۰ سوتی چند هست

مانتو من چند هست همش ۲۰۰

اینا همرو هی تکرار میکنم تو ذهنم تا بشه عبرت برام

گاهی ام برا شما میگم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@rastgar_f    

مرسی گلم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
خوب منم همینو میگم،چون تو ۵ ماه سوددهی وجود نداره ایا خود پولو نگه دارم بهتر نیست ایا

من خودم سال 97بود اگر اشتباه نکنم 

اردیبهشت مقداری طلا فروختم مجبور بودم 

گذاشتم پول رو بانک تا مرداد بخوابه که وام بردارم یعنی سه ماه 

میدونین چیشد 

طلا جهش بزرگ کرد طوری که اگر طلا رو مرداد میفروختم احتیاجی به پول وام و رفتن زیر قسط نبود 

پول رو نگه داری اضافه که نمیکنه ولی طلا ممکنه یهو باز یه ملیون بیاد روی هرگرم 

طلای اجرت پایین بخرین که پولتون برا اجرت نره 

حتما برای شش ماه اینده طلا بازم بالاتر میره حتی اگر سود نکنین ضرر هم نداره 

چندماهی چشمتون میفته به طلاها دلتون خوشه باهمونا

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام خانما اومدم زندگی خودمو به طور خلاصه بگم  من مرداد سال ۹۸ عقد کردم . همسرم یه آپارتمان بد ...

قدر همسر فهمیده ات را بدون 

البته خودت هم همراه خوبی بودی 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام خوبین یه سوالی داشتم ما خونه کهنه ساخت خریدیم اگه بدیم به مشارکتی چند درصد ماله اونه چند درصد م ...

گلم شهرای دیگه رونمیدونم ولی پدرم تهرانه خونه شو میخواد بده سازنده بسازه پنج واحد مال سازده پنج واحد مال پدرم

چ‌النگوی خوشگلی😍😍😍

چند گرمه؟ اجرتشو چقد زد؟؟

منم برای دخترم میخوام بخرم

النگوی دستش زود کوچیک شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چ‌النگوی خوشگلی😍😍😍 چند گرمه؟ اجرتشو چقد زد؟؟ منم برای دخترم میخوام بخرم النگوی دستش زود کوچیک ...

سلام عزیزم ۸ گرمه اجرتش و بالا زد حدود ۲۳ درصد ولی خب چون قسطی برداشتم و نمیخوام بفروشم دیگه خریدم بمونه برای ایندش ،میخوام مث خواهرم پیش برم 

خواهر بزرگم از بچگی برای دختراش طلا میخرید،یبار حدود ۱۵ سالگیشون همه رو فروخت دو تا خونه کوچیک قولنامه ای خرید براشون ،بعد با اجاره همون خونه ها دوباره طلا خرید ،الان خواهر زاده م ۲۲ سالشه باز طلاهاشو فروخت و مادر و دختر دوتایی یه خونه ۵۰ متری خریدن 😍با این ترفند خواهرم هم مسافرتای خوب میره هم وسیله های خونشو‌ نو کرد هم بهترین جهیزیه برای دخترش خرید و دوباره تونست یه خونه دیگه بخره  

بچه خونه و ملک و زمین بهترین سرمایه گذاری تو کشورمون هیچی به اندازه خونه سود نمیده

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
چ‌النگوی خوشگلی😍😍😍 چند گرمه؟ اجرتشو چقد زد؟؟ منم برای دخترم میخوام بخرم النگوی دستش زود کوچیک ...

برای بچه النگو سخت نیس؟

موقع دراوردنش بچه عذاب میکشه مجبوری بشکنی النگو رو 

پلاک و توگردنی گوشواره یا حتی اویزهای عروسکی طلا بهتر نیس؟

من یبار دستم با ابجوش سوخت 

مجبوری النگوهامو همسرم قیچی زد تو دستم طلا فروش میگفت کلی افت قیمت داره همین شکستن طلا

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810