2777
2789
چرا غصه خوردی فدای سرت عزیزم انشالله بهترشوبخری❤️ من بخاطر زمین دارم میفروشم مال من همه لوکس و اجرت ...

یا میتونین به آشنایان بگین مثلا 3 یا 5 درصد بالای تابلو بفروشین 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
سلام معصومه جون و دوستان عزیز،واقعا این تاپیک مفیدترین تاپیکی بود که تو نی نی سایت گذاشته شده از همه ...

عزیزم پول ارزشش کم میشه طلا دست دوم بخریا کم اجرت

فکرنکنم پنج ماه  سود دهی داشته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من تو جیبی این ماهمم از همسرم گرفتم پول اون ماهمم خرج نکردم شد ۶ تومن تا اینجا

فعلا خریدی نداری چون از قبل عید آتیش زده بودم به هرچی ک همسرم میداد و حتی پس انداز مخفیام تا جایی ک الان دو جفت کفش اصلا نپوشیده کیف شال حتی یه جین جوراب و بهداشتی ارایشی ام تکمیلم فعلا

توی برنامه دیوار و کمدا و اینام یه مقدار وسیله فروختم بین تو جیبیا بازم از همسرم پول گرفتم و موجودی الانم شد ۱۰ تومن🙂🥲

یعنی من با هدف داشتن توی دوماه ۱۰ تومن جمع کردم

چ پولایی ک نسوزوندم🥲🥲

از فاز افسردگی بیام بیرون دیگ ک افسوس خوردن هیچ فایده ای نداره

بدتر منو از هدفم دور میکنه

در ضمن اینا همش مخفی خودم هست

حالا انشالله تبدیل کردمم میام عکس میدم 🤗❤️🫂

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
یا میتونین به آشنایان بگین مثلا 3 یا 5 درصد بالای تابلو بفروشین

نه عزیزدلم بنا به دلایلی نمیتونم به اطرافیان بگم طلاهامو فروختم و قصد فروش مابقی رو هم دارم . حالا بابت زمین یا هرچیز دیگه..... توضیحی  به کسی نمیدم همرو نسبتاً سایلنت انجام میدیم چونکه دور از جانب شما خیلی کنجکاو تشریف دارن😂😂😂😂😂 دوست ندارم از زندگیم سر دربیارن .

سلااااام‌خانمای‌گل ...ما یه وام گرفته بودیم که دیروز رفتیم طلا خریدیم که انشالله بشه پس انداز زندگیمون النگو دست دو خریدم با ۳.۵ درصد اجرت.خوبه بنظورتون؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  
عزیزم پول ارزشش کم میشه طلا دست دوم بخریا کم اجرت فکرنکنم پنج ماه  سود دهی داشته باشه

خوب منم همینو میگم،چون تو ۵ ماه سوددهی وجود نداره ایا خود پولو نگه دارم بهتر نیست ایا

یعنی حتی یه نفر پیدا نمیشه جواب سوالمو بده منو از سردرگمی دربیاره؟

تاریخ ثبت نام سامانه ی یکپارچه ی خودرو کی هست؟

حتی تو تاپیک خودرو هم پرسیدم کسی جواب نداد،البته بازدید اون تاپیک خیلی کم هست

2810