2777
2789

سلام عزیزای تاپیک ما همون به نوعی افسوس گذشته رو داریم چون حدسشم نمیزدیم تا این حد عرصه زندگیو بهمون تنگ کنن اما گذشته درگذشته از همین لحظه به لطف خدا و حضور وراهنمایی شما عزیزان پیش میریم.

راستش من اصلا توجه به قیمت و وزن طلا نمیکنم چون فقط نهایت ماهی دو م ت پس انداز کنم ولی باهمین هم طلا گرفتم نهایت لذت استفادشو میبرم تا پنج سال اینده خدا بزرگه

درباره تاپیکم باید بگم من چالش ۵۲هفته رو دارم که عالیه

برای خرداد میخام جالش ۵۷ت رو اجرا کنم اما باصد تومن.

قبض برق همیشه زیاد میامد که این ماه رعایت کردم

با یارانه رب و تن وروغن و سس خریدم

ناهار وشامو یه جا درست میکنم 

هوا خوبه با اسنپ نمیرم بیرون پیاده روی میکنم

این ماهم بشه سعی میکنم سه تومن پس انداز کنم عکس طلامو بتونم میفرستم

برای رسیدن به ارزوهامون برای هم هرروز دعا کنیم

مخاطب کلام من شما نبودی دوست عزیز🫡 عرض کردم که منظورم به هیچ کدوم از کاربرها نیست. بهتره به جای گا ...

نیاز به این نیست که نام مخاطب ببرید واضح بود 

جان کلام اینه که من دارم تبلیغ میکنم و اینکه عبرت نمی‌گیرم 

همینکه شما عبرت بگیرید کفایت می‌کنه 

لطفا ریپلای نکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز به این نیست که نام مخاطب ببرید واضح بود  جان کلام اینه که من دارم تبلیغ میکنم و اینکه عبر ...

نه عزیزم این سایت و خیلی ها معرفی کردن و خرید کردن و خیای ها هم مثل این دوستمون تا صفحات و تاپیک های قبلی گفتن اعتماد نمیکنن و کسی هم ناراحت نشده به نظرم شما ناراحتی تون بیمورده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام 

عزیزان من آخر اسفند یک وام ۱۰۰ میلیونی گرفتم که بمنظور خرید خونه بود و به همین دلیل طلا نگرفتم

الان بعد از دوماه تصمیم گرفتم سکه بخرم 

دیروز رفتم سه تا سکه تمام به قیمت ۴۰ میلیون و ۷۰۰ تومن خریدم.

با یاری خدا تصمیم دارم امسال ۱۵ سکه تمام بخرم

انشالله بخشی از این پول رو با وام هایی که خواهم گرفت تامین میکنم

بخشی دیگر هم از پس انداز حقوق خودم و درآمد همسرم تامین خواهم کرد.

البته این مقدار نسبت که ورودی مون برامون مشکله ولی من به بخشندگی خدای بزرگ امیدوارم.

خب سلام قشنگا 

منم بیام یه گزارش از کارام بدم 

من چهارماهه ک شدیدا اقتصادی عمل میکنم شاید ماهی یکبار رفته باشیم بیرون در حالی ک قبلا هفته سه یا چهار بار بود 

از این طرف دیدم ک اقای همسر ک قول داده بود هروقت نرفتیم بیرون پولشو بزنه به حسابم زده زیرش و منو هربار میپیچونه😐

خب از این جهت اینماه خودم دست به کار شدم 

کارتشو برداشتم و گاهی خرید خونه میرم و تا الان چهارمیلیون یواشکی پس انداز کردم چون ازم نمیپرسه چیکار میکنی منم نمیگم

ک گذاشتم تو بلو ببینم تا سه ماه دیگه بهم وام میده یا نه

سه چهار تومنم نقدی دارم ک منتظرم بیشتر بشه برم طلا بدون اجرت بخرم

یکهفته هست ک میگه امشب بریم بیرون حالا نمیدونم قبول کنم با نه،حوصله داشتم ک خودم پیتزا درست میکنم وگرنه شاید لغزیدم😂اخه خیلی وقته ریاضت کشیدم

واسه فردا هم پیشدستی کردم سریع یدونه مرغ بالای فریزر داشتم،جوجه کبابی خورد کردم،مره دارش کردم ک بریم طبیعت ک الکی نریم تو پاساژا جیبمونو خالی کنیم

خب سلام قشنگا  منم بیام یه گزارش از کارام بدم  من چهارماهه ک شدیدا اقتصادی عمل میکن ...

عزیزم من حس،میکنم با این مدل رفتار همسرت میفهمه به خاطر پولش میگی نریم بیرون بعدا برات دردسر ایجاد میکنه اگه خرج دست خودت بود به بهانه های مختلف کنسل میکردی و سیو میکردی خوب بود 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم من حس،میکنم با این مدل رفتار همسرت میفهمه به خاطر پولش میگی نریم بیرون بعدا برات دردسر ایجاد م ...

اخه چون قصد خونه خریدن داریم از اول گفتم واسه پولش میخام نرم بیرون ک بزنه به حسابم 

ک یکی دوبار اخر هفته ها یکی دوتومن زد دیگه زد زیرش

الان کارتشو گرفتم،هروقت میخام برم خرید پیامک بانکشو مسدود میکنم(دعوام نکنید شوهرم بفهمه برداشتم راضیه ولی ترجیح میدم فعلا ندونه )بعد ک برگشت خونه از مسدودی در میارم بعضی از پیاما ک پول برداشتم رو پاک میکنم 

سلام حدودا بین ماهی ۲ میلیون تا ۲ میلیون و دویست بهتون سود میده . خرید و فروشش هم خیلی راحت هست .

مامان سبحان جان 

یه سوال داشتم از خدمتتون 

میشه اعتبار دی جی پی رو هم نقد کرد ؟!

سلام عزیزان یه طلافروشی گوشواره حلقه ای ۶۴۰ سوت رو گذاشته ۲ میلیون و ۵۴۹ هزار میشه بگید چند درصد حساب میکنه؟

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
اخه چون قصد خونه خریدن داریم از اول گفتم واسه پولش میخام نرم بیرون ک بزنه به حسابم  ک یکی دوبا ...

ای بلاها 😄😄

اخه چون قصد خونه خریدن داریم از اول گفتم واسه پولش میخام نرم بیرون ک بزنه به حسابم  ک یکی دوبا ...

یه وقت بانک از یه سر شماره دیگه پیام میده حواست باشه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام عزیرای دلم 

حالتون خوبه کلیییی گزارش عقب افتاده دارم باید بیام سر وقت توضیح بدم😁😁😁

ولی امروز با دخترم ببرون بودیم رفتیم مغازه خشکباری توجهم جلب شد ب بسته هاس اجیل رژیمی گفتم ارزششو داره یبار امتحان کنیم دیگ اوردم خونه خلاصه دخترم خبلیییییی خوشش اومد تصمیم گرفتم بجای بستنی و خوراکیای مضر ازاینا بخرم براش شمام امتحان کنیدمخصوصا اگ بچه هاتون خیلی اهل میان وعده ن 

ترکیباتشم سویا اجیلی.عدس و گندم بوداده. شادونه مغزتخمه کدو و افتابگردون.بادوم زمینی .کنجد 😍😍😍

2810