2777
2789
سلام افتابگردون جون  کسی مثل من که در حقانی داره سوت سوت طلا میخره... خالا به ۵۰۰ سوت رس ...

سلام روکین عزیز🩷 ممنونم از توضیحات خیلی خوبت. من باتوجه به خرید ماهانه و برای چند نفر این پیشنهاد عالی شما مناسب شرایطم نیست. بعد یه چیزی نکنه پولی که اونجا پس انداز میکنی باعث بشه اونا گرونتر طلا رو بهت بدن.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

خ‍ووووب سلام  و. هزاران درود  یه گزارش ریزی بدم و برم 

دو روزی هست حال روحی خیلی خوبی ندارم این روزام میگذره  

دیروز برای خودم طلای شکسته خریدم با یک درصد سود 

راضیم به همسن سود کمش چون طلا فروشیایه دیگه بهم   شکسته نمیدن اینم منو میشناسه میفروشه 

در مسیر برگشت  همسرم پیام داد   گفت  من اینجا با بچه ها خوراکی خریدیم داریم میخوریم  چی میخوای بخرم شب برات بیارم  یا پول بزنم خودت بخری    گفتم تا تو بیای من از هوسش هلاک میشم 😁 بزن خودم میخرم 😁🤪 ۱۲۰ زد به کارتم حالا پول بود ولی نیکی و پرسشششش

منم با ۱۲۰ تومن یه چیپس بزرگ یه پفک بزرگ تر 

لیموناد فلافل و کراکر پنیری خریدم ولی از اونحایی ک نهار خورده بودم شامم اماده بود حتی تنقلات کنارشم داشتم خوراکیارو تو اکالا سفارش گذاشتم  ک امروز غروب بیارن در راستای رژیمم و سالم خوری هر چند این خوراکیا چند روز خونه ما خورده میشه و سود من از خرید این. وسایل از اوکالا ۶۰ هزار تومن بود ک از خرج خونه انتقال دادم به باکس پس انداز 

تا اخر ماه چند روز بیشتر نمونده و من شنبه بزای دو روز بعدش  برنامه غذایی میریزم ک کمترین خرید از بیرونو داشته باشه. 

بچه ها من قبلا فک میکردم اگر همه چیو زیاد بخرم در واقع یه نوع پس اندازه ولی  نبود چون همش در گیر این بودم اینو بخرم در صورتی ک نصف بیشتر داشت  ماه هاست این کار و نمیکنم و نقدشو از این ماه تبدیل میکنم و میبینم همه چی میرسه به ماه و کاها اضافه هم میاد 

مثلا از حبوبات هنوز یه وعده مونده من قبلی به نصف میرسید دوباره میخریدم 

و  انشالله هفته بعد و ورود ماه بعد حبوباتی ک نیاز به شارژ داره رو میخرم 

من دیروز ۲میلیون از پس انداز خونه. رو تبدیل کردم با این حال ۱۴۰۰ از پس انداز خونه هنوز. مونده ینی محموع باکسا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من یه گزارش ریزه میزه بدم😊

دیروز برای اردو پسرم تصمیم گرفتم براناهارش پیتزا🍕درست کنم توفریزریه بسته چرخی داشتم وفلفل دلمه رنگی☺️ رفتم خرید قرار شد پنیر پیتزا بخرم قارچ فلفل دلمه ومیوه هم موز و تنقلات سراه قرار شد بنزینم بزنم تو مسیر گفتم ببینم قیمت‌ها چه جوری وووی هرکس یه قیمت می‌گفت منم هی گفتم بزار برگردم تومسیر ازفلفل دلمه که کنار خونه میدادن کیلویی40تومن من خریدم 28تومن موز 50میدادن من خریدم 35بعد یه فروشگاه مواد پروتیینی دیدم پنیر پیتزا که 200میدادن این داد115ت ازهمونجا دیگه کالباس وقارچ وسس خریدم که برا شام خودمون درست کنم که با320تومن دراومدم دوتا سینی 30در40سینی پیتزا 🍕 شد ولی فلفل دلمه قارچ وکمی کالباس هم دارم 😊

بقول معصومه جان بایدبرگردیم من قبل این تاپیک خودم 🫣 می‌گشتم قیمت‌ها رو دستم بیاد،آهان بعضی مامانا آماده خریده بودن ولی به من گفتن تو خوب کردی💪 مافقط پول دادیم  🤭

یکیشو ۱۴۰۱ گرفتیم یکیشو امسال بله نامزدم خیلی تاکید میکنه که اگر کار اشتباهی کنی و بهم بگی هر چقدرم ...

گفتم که عزیزم شما نیاز به مخفی کاری ندارید 

یه هزاری هم لازم نیست 

اعتماد آدما ، سنگ بنای زندگی و فکر و دوست داشتنشون ؛ وقتی شوهرت اینطور بهت گفته ، حواست باشه که داری مهمترین چیز که همون اعتماد رو با پول عوض میکنی هاااا

نکن این کارو خواهر 

اگه اعتمادشو از دست بدی ، هیچیییییی برات نمیمونه ! 

همینا هم که پس انداز کردی بیار وسط تا دیر نشده 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
یکیشو ۱۴۰۱ گرفتیم یکیشو امسال بله نامزدم خیلی تاکید میکنه که اگر کار اشتباهی کنی و بهم بگی هر چقدرم ...

همه نیاز به پس انداز مخفی ندارن عزیز من 

طرز فکر شوهرت ، مثل من و شوهرمه؛ اگه بفهمه بدوووووون که بد باختی و دیگه دلش باهات صاف نمیشه و این بی اعتمادی رخنه میکنه تو همه ی احساسات و تصمیما و ..... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
خانمای مدیر من ماه گذشته۲۴میلیون پس انداز مخفی داشتم میخاستم طلای مخفی بگیرم. از طرفی همسرم پول لا ...

چقد کارتون شبیه من بوده من خیلی تز این رفتارا داشتم ...

اما اشتباه اشتباه...

میتونستید بگید از مادرم یا خواهرم قرض گرفتم 

یا انگشتر رو نگه میداشتین میگفتین این پول انگشتر هست چون قطعا ی مدت دبگه میگه انگشتر بفروش لازم دارم 

مامان جون لطفا اینو بهم توضیح میدی اسم طرحش چیه به چه کسانی تعلق میگیره و ضامن چی میخواد؟؟  ...

گلم اسم طرح رو نمیدونم چون قصد گرفتن نداشتم کلا پیگیرش نبودم 

متصدی بانک داست توضیح می‌داد برای مشتری شنیدم 

میتونید بانک مهر شهرتون تشریف ببرید با جزئیات بپرسید

یه وقت بانک از یه سر شماره دیگه پیام میده حواست باشه

دیگه خودمو و شانسم 😁😂

البته میدونه ک برمیدارم هفته ای دوتومن ولی خب پاک میکنم ک نفهمه انتقال دادم یا برداشت کردم 

میخام فکر کنه خرید خونه میکنم

اخه از تره بار برمیدارم خیلی مناسب تر میوفته مثلا توت کیلو۹۵

یا ازگیل ۵۰

گوجه سبز ۹۰

فکر میکنه از بیرون میگیرم 

خواستم به طور کلی تشکر کنم از همه دوستانی که در پست من درباره خرید خونه امیدواری دادن و جملات دلگرم ...

سلام روکین جان.

عزیزم ایده ی استند طلا واقعا عالی بود.

درمورد خونه باید بگم منم تازه دارم شروع میکنم خدا به همه کمک کنه و برکت به مال هممون بندازه

انشاالله هممون موفق می شیم

گلم اسم طرح رو نمیدونم چون قصد گرفتن نداشتم کلا پیگیرش نبودم  متصدی بانک داست توضیح می‌داد ...

گفتن برای قبل عید بود و متتسفانه دیگه نیست 😞😞😞

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عشقا

من امروز بعد مدت ها از سایت نبی گلد یه سکه ۱.۲۰۰سوتی سفارش دادم.قبلن هم سه بار ازشون پارسیان خرید داشتم.قبلش با سایت حقانی مقایسه کردم.که دیدم مثل همیشه حدود ۳۰تومنی حقانی گرون تر میداد و باید هزینه پست هم ۴۹ت میدادم ولی نبی گلد ارسال رایگان داره.اابته برای بالای یک گرم.

فکر نکنم دیگه بتونم حالاحالاها خرید داشته باشم هم پول کم دستم میاد و هم اینکه همسرمم سخت مشغول دادن قسط هاست.

گفتم بیچاره خانوم ❤️ گفت آره ..اون خانوم هم یه ایرادی که داشت 👌 فقط غر میزد جلوی جمع به شوهرش هی م ...

سلام معصومه جون من شاغلم همسرمم مبلغی بهم میده ماهیانه ولی متاسفانه بلد نیستم پس انداز کنم خیلی خرید یهویی دارم و لباس و اینا میخرم لطفا راهنماییم کنید

جي جي جي جييييييينگ💥💥💥

بلاخر موفق شدم 💪💪💪....انگار قله فتح كردم يه همچين حسي دارم😂 

خلاصه به همسرجان گفتم ميرم ببينم ميتونم براي پسرم شلوارك بخرم بعدش يه سر ميرم پيش مادرت 😉🤭 

بهترو بيشترش قسمت شماها

في ٣٣٨٠ وزن ١.٠٥سوت قيمت ٣٦٩٠

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810