2777
2789
سلام عزیزم من جای شما بودم بدون درنگ خونه رو میخریدم بچه هم ک دنیااومد ب سلامتی سعی میکردم ک فقط شیر ...

من به پسرممشیر خودمو دادم این پسرمم دوسالشه 

و اینکی توراهیم مهرماه به سلامتی دنیا میاد 

میدونم که بخوام خونه بخریم شدید باید صرفه جویی کنم من اصرار به خونه خریدن دارم اما شوهرم از تو فشار بودن میترسه 

دنبال هر راه حلی ام که دوسال اول قسط دادن رو بتونم مدیریت کنم خب سال به سال که حقوق بالا بره قسط راحت تر میشه 

سلام.گلم میشه یکم راهنماییم کنی لطفا من ی بچه۲۰ماهه دارم و یدونه بچه هم تو راهی دارم.به همسرم میگه پ ...

عزیزم خدا کوچلوهات رو برات حفظ کنه .

حالا بچه های شما کوچک هستن .دختر من دانشجو هست دختر 

انشالله برای شما هم بزرگ شد یه عالمه براش طلا جمع میکنیم 

گلم به همسرت نگو براشون پس انداز کنم .اگه دختر باشه بگو انگشتر چه خوشگل میشه تو دست کوچولو دخترمون 

چطوره بریم براشون یه انگشتر بخریم 

یادستنبد با این حرفها همین طلا کوچولو واسه استفادشون بخر انگشتره مثلاً کوچولو شد نگه دار بگو برای یادگاری براشون نگه میدارم برو واسشون یکی دیگه بخر 

دختر من مثلاً ۵تا انگشتر کوچولو داشت واسش نگه داشتم 

اون زمونها چیزی نبود والان گرون شده 

شما هم از طلاهای کوچک شروع کن واسه استفادشون 

یکی دو بار بندازه دستش بزاره کنار یکی دیگه بخر یا پلاک طلا 

انشالله تا بزرگ شدن واسه هر کدوم یه کیلو طلا میخری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره  با وام به راحتی میتونی ...

اصلا درنگ نکن بالاخره این یکسال میگذره امااا درعوض یک عمر خونه رو داری ...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم سلام. طلای ریز ریز منظورت با حداقل چقدر پوله؟  من خیلی پول خرج میکنم. میشه منو راهنمایی ...

عزیزم از هر مبلغی ک کم کمش 250 تومن هسو میشه ی سکه پنجاه سوتی پارسیان تا ااااا هر میلیونی ک خودتون در نظر دارید میتونید طلا بخرید 

یا وام بگیرید بدید طلا و قسطشو بدید 

اگر مشتاقی 15 صفحه اول تایپیک استارتر البته مدیریت یک رو بخون برا شروع ک دستت بیاد 

اولین قدم نوشتن هست  شما تمام مبالغ ورودی و خروجی هاتو بنویس 

ببین چیا میخری چیا ضروریه چیا مضره برا بدنت 

چیا رو میتونی خودت درس کنی 

چی رو میتونی حذف یا کم کنی 

بعد برنامه بریزی  برا برنامه ریزی برنامه ب لو بانک رو داریم ک باکس بندی میتونی کنی و برا هر چیز ی مبلغ جدا بزاری  تو نت حتما سرچ کن 

برا همه چیز از خوردو خوراک گرفته تا خریدای لباس و ... ک خریداتو کنترل کنی مثلا احسای میکنی لباس لازم داری قبلش کمد خودتو بچه هاتو مرتب کن ببین چی داری چی نداری لیست کن بعد برو خرید فقط همون مورد نیازتو بخر 

لیست غذای هفتگی درس کنی طبق اون خرید کنی 

مثلا صبحانه کره و عسل میان وعده مغزیجات مثلا نهار پلو خورشت و سالاد شام املت ب فرض 

بنویسی تا ی هفته 

بعد ببینی برا تهیه هرکدوم ب چقدر نیاز داری مثلا سه تا پیاز ی رون مرغ و.... خرید کتی 

اینجوری اضافه تر نمیخری حالا من خودم اکثر خریدام یا برا دو هفته هس یا ی ماه بستگی ب سبکزندگیت برنامه اتو بچین 

دیگه اینکه از هر چی زدی و خودت درس کردی پولشو برا خودت جدا کن ک انگیزه ات بیشتر بشه 

ب طور کلی برات توضیح دادم همراه باش و میتونی ورودی و خروجی هاتو دقیق بگی ک معصومه جون برات برنامه بریزه 

معصومه خانوم گل راهنمای هممون هس و مدیریتش عالیه اینا رو ایشون یادمون داده 

یادتم باشه از همی اول کار با همسر و... صحبت نکنی ک خسیس نشن و..

سلام دوستان  ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره  با وام به راحتی میتونی ...

شما بارداری دو تومن یکم برات سخت میشه چون حتما باید ب تغذیه و خودت برسی 

اما 

تلاش کنید خونه خریدن خیلی واجبه  ک اسایش داشته باشید 

بیشتر دو دو تا چهار تا کنید ببینید هزینه ها رو میشه کنترل کرد انشالله اقدام کنید

[QUOTE=338027812]منم خانه دارم گلم  از بس چند نفر گفتند به ما تعلق نگرفته دیشب اعتبار سنجی کردم و اوکی شد[/QUOT

ببخشید شما وام فوری گرفتید؟ ضامن لازم نداره؟ و اینکه چند درصده؟

سلااام

ظهر بهاریتون بخیر🌱

من با کلی انرژی اومدم ، چرا؟

چون برنامه هام به خوبی داره پیش میره

و یه کشف عالی داشتم که اومدم با شما هم به اشتراک بذارم😍

اگر میخواین مدیریت هزینه ها از دستتون نره

بسیااار مواظب نظم خونه و آشپزخونه باشین

تاثیر خیلی مستقیمی داره

و مدتیه با سبک زندگی مینیمال آشنا شدم

خیلی جالب هست

بر اساس نیاز واقعی خرید میکنی

دیگه خرید هیجانی نداری

کمد لباسا رو از حالت انباشتگی خارج میکنه

و چند دست لباس مفید برات میمونه

سعی میکنی هرچیزی رو کم، اما باکیفیت بخری

که کلی به کنترل هزینه ها کمک می‌کنه

و کلی آرامش ذهنی به همراه داره🤗

اگر دوست داشتین شما هم راجع بهش تحقیق کنید

مطمئنم خوشتون میاد

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
شما بارداری دو تومن یکم برات سخت میشه چون حتما باید ب تغذیه و خودت برسی  اما  تلاش کنید ...

اره همسرم برای همین یکم دودله اما میدونم خونه نخریم چندماه دیگه اصلا نمیتونیم هروز داره بالاتر میره

از لحاظ خورد و خوراک هم مامانم هم شرکت همسرم کمک میکنه 

تقریبا هر دوماه کارت بن شارژ میکنن یکوپونصد کمه اما مرغ گوشت رو میخرم با صرفه جویی اما همسرم میگه اینجوری سختی میکشیم 

از یه طرف شوهرم میگه زایمانمو خصوصی انجام بدم مثل زایمان اولم سیو پنج میلیون برمیداره من مخالفم نمیدونم چطور راضیش کنم کلا کمالگرایی همسرم باعث میشه عقب بمونیم

من به پسرممشیر خودمو دادم این پسرمم دوسالشه  و اینکی توراهیم مهرماه به سلامتی دنیا میاد  ...

بسلامتی🌹انشالله قدمش خیر باشه براتون،شک نکن بچه روزیشو باخودش میاره❤️

عزیزم حتما خونه روبخرین👌درموردخرجا هم خب بن خرید میده شرکت که میتونین قسطی خرید کنین..

اجاره ها خیلی زیاد شده☹️ بجای اینکه هرماه این همه پول رو مفتی بدین برای اجاره بهتره یه سرپناه داشته باشی اجاره هاروبدی برای قسط وام..دوساله دیگه راحت میشی😍

شاید سال بعد قیمت خونه بره بالا ونتونین بخرین😐ازطرف دیگه بچه هات بزرگ میشن وخرجاچند برابر👌 اسباب کشی هم که وسایل خونه رو داغون میکنه اینم میشه یه خرجه دیگه🤭

برامخارجم اگه همسرت بتونه یه شغل دوم جور کنه میتونین راحت برسونین..مثلا اسنپ یا کلی کاره پاره وقته دیگه

به قولی یه سال بخور نون وتره، یه عمربخور نون وکره😉

من به پسرممشیر خودمو دادم این پسرمم دوسالشه  و اینکی توراهیم مهرماه به سلامتی دنیا میاد  ...

عزیزم توکل کن بخدا و بخر

ولی قبلش حتما حساب کتاب کن ببین وافعا با دوتومن میرسونی اگ خونتون خیلی مهمون نمیاد میشه بادوتومن یسال ب سختی گذروند ولی خونه پر رفت و امد ممکن نیس 

توراهیم داری ک هزینه پوشک داره ولی میتونی مث قدیما کهنه ببندی یسال سختت میشع ولی بعدش راحت میشی

سلام سلام ظهر زیباتون بخیییییررررر  اینم اولین موفقیت من از چالش گوشواره میخی.... ۵۲۰ سو ...

عزیزم 

تو اینستا یا گوگل سرچ کن طلای ارامیس 

این ی شعبه کرج داره ی شعبه شیراز 

صندوق طلای من اونجا هست ی ساله خرید میکنم ازشون 

معرفی اش هیچ نفعی برا من نداره اما طلاهاش از سوتهای پایین هس تا بالا خیلی دیدم پلاک  نیم سوتی یا گل گوش  میخی کوچیک داره 

طلای نو داره طلای دو سه پنج  درصد هم داره 

پارسال خودم 75 میلیون النگو 3 درصد خریدم ازش 

یهو یادم افتاد شما هم کرجی اگر تونسی سرچ کن نتونسی ادرسشو و شمارشو برات میزارم 

ی بار برو مغازش یا تو اینستا فالوش کن 

ضرر نداره 

انشالله ب کارت بیاد ب خونوادمم معرفی اش کردم قبلن هم اینجا گفتم 

شما خیلی داری زحمت میکشی حیفه پولتو بدی طلای اجرت دار چون هدفت مشخصه. اینجا دست دوم زیاد میفروشه و زیاد براش میاد 

ولی من خودم طلای نو یا پارسیان جای دیگه میخرم اینجا برا صندوق طلا و بدون اجرت خرید میکنم دوس داشتی ی تحقیقی بکن 

صندوق طلاشم از پونصد تومن تا هر مبلغی واریز میکنی ب روز برات فاکتور میکنه و بعد میتونی یا پولتو بگیری یا ی تکه طلا برداری ک فقط اجرتشو بدی برا من ک خیلی خوبه و انگیزس تند تند واریز میکردم پارسال😁 

انشالل

سلام سلام ظهر زیباتون بخیییییررررر  اینم اولین موفقیت من از چالش گوشواره میخی.... ۵۲۰ سو ...

خیلی قشنگه چالشی که گذاشتی کیف کردم عکسو دیدم

ایشالا زودی پر شه 

چالش بعدی شروع کنی

2810