2777
2789
سلام خانمهای محترم.ببخشید میپرسم این سواله شخصیه ولی خیلی درگیرشم.شما خرج خردوخوراک یک ماهتون به جز ...

ما تو تهران دونفریم دیگه زیر ۱۰ تومن نمیشه البته خریدا با همسرمه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام ظهر زیباتون بخیییییررررر 

اینم اولین موفقیت من از چالش گوشواره میخی.... ۵۲۰ سوته 

این پولش با طلاهای کارکرده و قرعه جداست و بیشتر کار میکنم برای این چالش 

باشد که تا اخر سال چند گرم هم اینجوری جمع بشه🤗🤗🤗🤗🤗 

بیشتر و زیباترش روزی شما🥰🥰🥰

سلام سلام ظهر زیباتون بخیییییررررر  اینم اولین موفقیت من از چالش گوشواره میخی.... ۵۲۰ سو ...

خیلی قشنگه مبارک باشه روکین جان

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانوما....خواستم بگم به قول معصومه جون ازقیمت پرسیدن ازچندجاوبعدخریدکردن اصلاغافل نشید...چندروزپیش رابط تلویزیون وماکروفرم خراب شده بود...رفتم بخرم که مغازه اول گفت دونه ای ۵۵که خب دوتاش ۱۱۰میخواستم خریدروانجام بدم اماگفتم بزاربازم بپرسم🤔🤔🤔 که یه مغازه پیداکردم دونه ای ۳۵که دوتاش ۷۰و۴۰تونم برای خودم سیوشد😍😍😍بعدرفتم لباس برای دخترم بخرم لباسایی که اصلا جنس زیادخوبی نداشتن🥲 وخیلی هم قیمتهای بالایی داشت گشتموگشتم تایه مغازه باجنس واقعابهتری پیداکردم کراپ بچگونه رومیگفت ۳۰۰اماجنسش ازاونایی که بالاترمیگفتن خیلی بهتربود🥰اماباچک وچونه به جای ۳۰۰من ۲۵۰دادم 😍😍😍ازاین جاهم ۵۰سیوشدوحدود۱۰۰تومن سرخریدام سودداشتم 😇😇😇

خب عزیزم سلام  ببین اگر دارید نوش جونتون ❤️  اما  اگر مدیریت کنی تو زندگی خودت جلو ...

عزیزم سلام.

طلای ریز ریز منظورت با حداقل چقدر پوله؟ 

من خیلی پول خرج میکنم. میشه منو راهنمایی کنی چون از پله اول مشکل دارم و بلد نیستم. ممنونم خواهر

سلام خانوما....خواستم بگم به قول معصومه جون ازقیمت پرسیدن ازچندجاوبعدخریدکردن اصلاغافل نشید...چندروز ...

حالا برنامت چیه واسه ابن پول خوردا . چکارشون میکنی؟ به منم بگو بلکه آدم شم درست خرج کنم🥺😁

سلام دوستان 

ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره 

با وام به راحتی میتونیم خونه بخریم چون باقی پولشو داریم 

حالا مشکلم اینه اگه خونه رو بخریم و همه حقوق شوهرم بره برای قسط چطوری خوردوخوراکو برسونم فقط یارانه میمونه و یکم کمکی که مادرم میکنه که نهایت یک تومنه 

یه بچه دارم و حامله هم هستم 

خونه نخریمم با این تورم دیگه نمیتونیم بخریم 

بنظرتون با دوتومن درماه میتونم زندگیموتا سال بعد که حقوقا بالابره بچرخونم

اگه اره چطوری 

و اینکه شرکت شوهرم اغلب بن خرید گوشت و مرغ و برنج میدن 

سلام دوستان  ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره  با وام به راحتی میتونی ...

سلام عزیزم من جای شما بودم بدون درنگ خونه رو میخریدم بچه هم ک دنیااومد ب سلامتی سعی میکردم ک فقط شیر مادر بخوره ک هزینه شیرخشک ندم

بچه ها ببخشید یه سوال  وام یه میلیونی ویپاد رو میشه با خود برنامه اش به کارت دیگه کارت به کارت ...

عزیزم تو تایپیک من یا مارتین هس 

یا پشتیبانی برنامه 

یا مامان سبحان تو خصوصی 

اینجا دوستان خاطرشون مکدر میشه و حق هم دارن این بحث خیلی کش اومده 

حالا در مورد سوالت شما ی تومن ب حسابته ی تومن وام گرفتی ک تو موجودی ات نیس تو قسمت تسهیلات هست 

از حساب بورسی برنامه اپ برنامه دی جی پی یا کارت کشیدن از پوز میتونی پول رو برداشت کنی اول از تسهیلات کم میشه 

کاری ک من میکنم خودم دیج ی پی رو نصب کردم 

از گزینه واریز اطلاعات کارتمو و مبلغ رو میزنم ک شما باید بزنی دو میلیون 

بعد ک واریز انجام شد میزنم برداشت  ب همون حساب ویپاد یا هر حساب دیگه ای 

این نحوه برداشت وام برا همه مبالغ هست اما فقط برا ی تومنی باید خودتونم ی تومن تو حسابتون باشه بقیش لازم نیس

سلام خانمای عزیز من با اینکه شاغل بودم ولی هیچ وقت وام نگرفته بودم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم م ...

عزیز اگه پولتون به زمین میرسه بگیرید..چون طلا رومیخریم که اخر باهاش یه حرکتی بزنیم مثلا خونه،زمین،ماشین و..بگیریم🌹

اگه زمین مناسب پیدا نشد طلابخرید بعد کم کم اضافه کنین بهش تابتونین یه زمین بخرین😊

عزیزم جریان این پس انداز تون چطوره. به منم بگین 

چیز خاصی نیست عزیزم من با خودم قرار گذاشتم در ماه به اندازه یک یا دو تا گوشواره میخی، بیشتر کار کنم و خرید کنم تا اخر سال چندین کرم طلا اضافه بر برنامه ای که داشتم برام میمونه 

البته چون قصدم فعلا فروش نیست این طلاهای ریز را میخرم که اجرت داره وگرنه اگر کسی بخواد زود بفروشه اوج ضرر هست

@فراوانیی     عزیزم بچه ها اینور مشغولن

سلام عزیزدلم دارم میخونم هنوز صفحات اولم یکی دوهفته طول میکشه برسم بهتون😘 

من این مدت که نبودم کاملا ول کرده بودم مسافرت رفتیم ،هر هفته رستوران و خرید و مهمونی 😬 ۶۰ گرم طلا رفت و ۴۰ تومنم بدهکار شدیم 

بعد چند ماه دیگه خودمو جمع و جور کردم 

تصمیم گرفتم با پس انداز پسرم هر ماه براش پارسیان بگیرم  

برای تولد دخترمم یه تکپوش ۸ گرمی قسطی  گرفتم که هفته ای دوتومن میدم 

حدود ۲۰ تومنم تو حساب بورسیم جمع کردم انشاالله یه حرکت خوب بزنم باهاش

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍
2810