2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جریان این چالش چیه..بگید منم همراه بشم.. از اون چالش هفته ای۱۰تومن اضافه که خیلی راضی ام

این چالش برای خرج روزانه است خرج روزتو با ۵۷ تومن تموم کنی یا مبلغی خودت در نظر بگیری

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تکالیف هرروز که مدرسه میدن می‌نویسه و فقط باید تایم بزاری که اگر تا یک ساعت مشق هات نوشتی اجازه داری ...

خیلی عالی گفتین مچکر از راهنماییتون نکات خوبی رو گوش زد کردین که من شاید توی چند ساله بعد میفهمیدم که دیگه نمیشد براش کاری کرد💐💐

@masumehjoon    

سلام و صد سلام خدمت دوستای مقتصد و عزیز مخصوصا معصومه جون و رؤیای عزیزم🥰🌹

خوب من یه سالی هست که تو تاپیک فعالم

البته با کاربری جدید اومدم💖

قبلا با معصومه جون تو خصوصی حرف زدم که مستاجر بودم و در حسرت خانه😔🥺

حالا میخوام از لطف خدا که مثل همیشه شامل حالم شد بگم براتون🌹

استارت کار و رونق ما ارگ تولد دختر سومم شروع شد😍

وام فرزند آوری اون موقع واسه 3 بچه 60 میلیون شد 

30 تومن بدهی داشتیم و 

کل پولمون 30 میلیون باقی مونده وام بود☹️

داداشم یه ماشین پراید داشت گفت بیا بدم بهت

60 تومن😃

من کلا ذوق کردم اما پول نداشتم🙂😆

خلاصه 20 تومن قرض گرفتم و 10 تومن از سر کار همسرم 

گرفتیم با اون 30 تومن شد 60 و ما پول ماشینمون جور شد 

البته این ماشین دوم بود❤️

بعد ازعید 1402 اون ماشین رو فروختم 126 تومن😃

خدا رو شکر خریدار هم کلی راضی بود چون ماشین گرون شده بود و منی که خوشحال‌تر بخاطر دو برابر سود😃😍

ااین ماشین پر برکت استارت کار ما شد 

از لطف خدا یه ماشین به اسممون دراومد و

من وقتی پیامش رو دیدم اینجوری شدم😳😍😔

چون پول نداشتیم 

خلاصه با راهنمایی داداشم  وانگیزه ای که داد 

من رفتم واسه کاراش و برای قسط اولش نصف پول ماشین رو دادم🥰 نصف دیگه هم بدهی دادم😵

بعد واسه قسط دومش هم حسابی رفتیم زیر قرض

چون صفر بودیم یعنی حدود 70 درصد قسط دوم هم قرض کردیم و حسابی رفتیم تو فشار😖

بقیه پولش هم طلا فروختم 

و تو این حین خواهرم پیشنهاد خرید طلای خودش رو بهم داد به همسرم گفتم تا قبل اینکه موعد پرداخت قسط دوم برسه اون پولی که قرض کردی بده طلا بگیریم این یکی دو ماه گرونتر میشه😁

ولی از اولش تو ذهنم بود طلا رو نگه دارم و خودمو تو چالش بذارم

خلاصه با چنگ و دندون اون طلا رو حدود 20 گرم بود نگه داشتم 😉داخل پرانتز به اون جمله  معروف معصومه جون دقت کنید 🎀 بخوااااه... بشوووو🎀

پس 20 گرم طلا تو شرایط بحرانی سیو کردم😉

قسط دوم رو پرداختیم و یه جورایی تو 1402 فقط فتوسنتز کردیم😆😆

نه لباس زیادی نه خرید اضافه و چرت و پرت خلاصه حسابی مراقب بودم 

🌈🌈🌈🌈🌈🌈

جالب ترین قسمت ماجرا این بود که به ما پیشنهاد تبدیل ماشین رو ایران خودرو داد و گفت شما 2 تومن طلب میشین😉درحالی که ماشین انتخابی دوم قیمتش تو بازار از اولی 90 تومن بیشتر بود

و وقتی من رفتم نمایندگی نشستم برای تبدیل کارمند اونجا یه لحظه بهت زده به من نگاه کرد و من با تعجب گفتم چی شده گفت خیلی خوش شانسی الان قیمت ماشین اومد پایین و شما 45 میلیون طلبتون میشه و من... 😳😳😳🥺

از خوشحالی نمیدونستم چی کار کنم😃😃😍😍

چون قرار بود تو همون ماه پولی که قرض گرفته بودیم پس بدیم و ما خالی خالی بودیم (( بچه ها خیلی ریز به الطاف خدا تو زندگیتون دقت کنید و بابتش شکر گذار باشین)) 

وقتی اومدم بیرون به همسرم گفتم خیلی خوشحال شد چون همش منو سرزنش می‌کرد که کاش اصلا ماشین نمیگرفتم و تو این بدهی و هچل نمی افتادیم😑

ادامه این پست تو همون سال خرید خانه 😍😍😍😍

ادامه دارد... 

@masumehjoon     سلام و صد سلام خدمت دوستای مقتصد و عزیز مخصوصا معصومه جون و رؤیای عزیزم ...

خلاصه ما بعد تحویل ماشین به فکر خرید آپارتمان افتادیم 

خیلی گشتیم و خبری نشد قیمتها بالا و ما موجودی کم😔😔

همسرم حسابی ناامید شد ولی من به قول معصومه جون هولش دادم به جلو و انگیزه و امید دادم بهش و رؤیا بافی کردم 🌈🌈🌈🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

خلاصه مجبور شدیم تو شهر خودمون دنبال خونه بگردیم 

و تونستیم خدا رو شکر یه واحد مسکن مهر سند دار بخریم😉🎀🌈😍

پول خ نه اینجوری جور شد👇👇👇کل قیمت 980 شد

1.ماشین که 275 خریده بودیم با قیمت 725 تومن فروختیم 

2. 150 تومن رهن کم شد

3.حدود 100 تومن هم طلا فروختم 😁💖

اینم داستان خونه خریدن ما که به لطف خدا محقق شد

🌈🌈🌈🌈 من تا 5 سال آینده هم امیدی به خرید خانه نداشتم

ولی یه نکته داشت بچه ها من به خمس اعتقادی نداشتم ولی با تحقیق فهمیدم باید اون مبلغ از مالت جدا بشه تا ب کت تو زندگیت جاری بشه💖💖💖

من دقیقا دو سال خمس مالم رو دادم و خیلی خیلی عجیب خدا رو شکر جلو افتادیم 

بچه ها نترسین فکر نکنین با خمس پولتون کم میشه به یگانگی خدا قسم بیشتر میشه چون وعده ی خداست😃

خودم و اطرافیان بهش رسیدیم من چون همسرم کارگره از پول سال اضافه نداریم فقط سر سال خمسی مواد غذایی و شوینده و این چیزا رو قیمتش رو در میارم 

تقسیم بر5 و پرداخت میکنم خیلی نمیشه حدود سالی 600 

🌹🌹🌹🌹🌹اگه کسی مشتاق بو. دقیقش رو از دفتر مرجع بپرسین نکنه اقتصادیی برکت فراوان و پول بی حساب تو زندگیتونه😍😍😍😍

دوستای عزیزم لطفا با آرامش و با برنامه دنبال آرزوهاتون برین و کمکی در حد توانت ن به مستمندان اطرافتون کنید🏅🏅🏅

معامله با خدا هیچ وقت ضرر توش نیست😉😉😉

از همه عزیزان عذر میخوام طولانی شد 

لطفا هرکی خوشش اومد یه صلوات به روح عزیز از دست رفته ام و همه اموات خودتون و ظهور امام زمان بفرسته 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام باجی  چکلون کنارا تا زخمی اولمیاسوز     من از امسال قرار شد ۱۲تومن از همسری ب ...

@masumehjoon    

بیا ببین چه فعال شدم قیز

میخوای هر روز بنویسم   

۲۵۰۰ سوپری وخرد خوراک همه چیز داشتم زیادی اش لبنیات هست 

۱۲۳ نان لواش .بربری .سنگک،

۲۱۵ تنقلات برای بچه ها زیاد نمی‌گیرم 

دخترم رو می‌بردن تفریح دو روزه زیادش برای اون هست.

آمپول وتزریق ودارو ۲۶۰

لباس برس مو برای دخترها یه تومن

شارژ گوشی من و دخترم ۸۰تومن

۴م هم قسط دارم 

بقیه کمی تا آخر ماه خرج میشه از اون هم به بقیه کارت واریز میشه و تبدیل میشه تا آخر ماه کارت مخارج رو خالی میشه واول ماه انشالله دوباره شارژ میشه 

البته بعضی ماه هااا چون خرید کلی دارم کمتر سیو میشه 

ولی برای کم خرج شدن خیلی تلاش میکنم 

بیشتر علت صرفه جوییم یه بدهی کلان داریم خودت می دونی دااا

وسایل خونه تعویض میخواهد انشالله که میتوانیم 

همه پس انداز رو تبدیل طلا کم اجرت میکنم مخفی

پول آقای همسر رو هم جدا تبدیل میکنم 

البته این ماه واسه خودم یدونه دستبند کارتیه گرفتم ۴۷ تومن  

قسمت همه دوستان 

انشالله جیبتون پر پول جایگاه مخفیتون پر طلا وسکه  

سلام عزیزم ❤️ خواهش میکنم والا منم پستت رو متوجه نشدم  ببین عزیزم ما ماهی ۷۵۰۰ ( هفت ملیون ...

ببخشید یه سوال، چرا بجای اینکه ماهی 15 قرعه بدی، همون 15 رو نمیاری بدی طلا؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
ببخشید یه سوال، چرا بجای اینکه ماهی 15 قرعه بدی، همون 15 رو نمیاری بدی طلا؟ 

عزیز

ببخشید من جواب میدم 

ما هم یدونه قسط ده تومنی گذاشتیم 

۱۵ نفر 

نفری ۱۰تومن 

۱۵۰ نفر.نفر دوم در اومدیم و تبدیل شد 

به نظر من قسط مثل قرض الحسنه هست

به نوعی کمک کردن برای همدیگر 

نیت من این هست.. خیلی سال هست که می‌زارم نفر آخر هم در اومدم نفر اول هم در اومدم وسطا هم افتادم 

زیاد هم منفعت خودم رو حساب نمیکنم 

سلام عزیزم مرسی از پیشنهادت ولی زحمت. اینکارو قبلااا دوست عزیزمون @maritan    جان کشیدن ...

اره برا انواع وام ها مامان سبحان عزیز اگه قبول گنند که تاپیک بزنن خیلی عالی میشه

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

خانوما من توی ویپاد حساب باز کردم

4 میلیونم افزایش موجودی دادم 

میخوام واسه وام برایند سکه جمع کنم ، همین که پول ریختم کافیه یا باید یه قسمت خاصی واریز کنم ؟

تکاپو برای نجات ✨️

خانمهای عزیزمن کارت ویپادم الان به دستم رسید😍

یه تومن واریز کنم چطور میتونم وام یه تومنی رو بردارم چندروز طول میکشه ؟اگر میدونید راهنمایی کنید و نحوه ی برداشتشم بگید ممنون 🙏🙏

سلام عزیزم،  من نمیدونم چندساله که قسطاتون تموم شده و خونه و ماشین خریدین ولی چون خودم الان تو ...

آریانا جان خیلی قبل گزارشاتو میخوندم خیلی باحال مینوشتی 

ماشین سنگینتون ۶ دنگ شده الان

بازم آتلیه میری☺️

2810