2777
2789
دخترا یه سوال نمیدونم باید کدوم قسمت بپرسم منو همسرم رانندگی بلد نیستیم من گواهینامه دارم همسر ...

اگه ماشین دیگه ای ندارید حتما نگه دارید و چون ناشی هستید حتما بیمه رو پرداخت کن مخصوصا بدنه
ما خودرو دوگانه گرفتیم که خیلی خوبه اولش همسرم خیلی مخالف بود با خرید ولی الان خیلی راضیه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ولی همسر من هم دقیق نمیدونه حقوق من چه قدر هست و البته من هم حقوق دقیق همسرم رو نمیدونم ‌ .&nbs ...

عزیزم شما میدونی چرا بانک مهر چند روز هست امتیاز دهیش کم شده؟

دو سه روز که معدل حسابم ثابت بود ،امروز هم بجای اینکه جبران اون چند روز بشه زیاد بشه کم شده صد تومن.

با شماره پشتیبانم که تماس میگیرم همش مشغوله،،چیکار باید انجام بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید شما چجوری مدیریت میکنید من شاغلم و همسرمم. بهم پول میده و خونه هم خرجی نمی‌دم همش با همس ...

سلام گلم

یکم اگه با دوستان تو تاپیک همراه باشین قلق کار پس انداز دستتون میاد.

عزیزم همه حقوق رو خرج نمکنین بلخره شما هم یه جاهایی پس انداز میکنین 

شاید برای پوستتون یا دندنتون ویا...

اگه با برنامه ریزی معصومه جون جلو برین پیشرفت در پس انداز خواهین داشت 

شما ها هنوز اول راهین فک کنم انشالله با گذشت زمان با تجربه تر میشیمن همراه تاپیک باشین موفق میشیمن

حتما پس انداز برای خودتون داشته باشین 

اگه چیزی میخوایین بخرین در موردش یکم فکر کنین آیا واقعا این قدر که بهش پول میدم استفاده خواهم کرد 

خریدهای ما بعضی وقتها از هیجان هست بعضی وقتها از عجله 

سلام ببخشید شما چجوری مدیریت میکنید من شاغلم و همسرمم. بهم پول میده و خونه هم خرجی نمی‌دم همش با همس ...

ولخرجی نکن   

خدا خیرتون بده اینجا برا پس انداز و راهنمایی کردنه همش که شد داستان زندگی شما 😅😅مطالب گم میشه عزیز ...

اتفاقاااا یه وقتایی خوندن یه سری سرگذشت ها که خودمون تجربه کردیم یا تو اطرافیان دیدیم هزاررررر برابر بهتر و راهگشاتر از پس انداز های مای و اقتصادی هست گلم 

@مامان_آراد_82    

مرسی ازت که برامون نوشتی 🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ولی همسر من هم دقیق نمیدونه حقوق من چه قدر هست و البته من هم حقوق دقیق همسرم رو نمیدونم ‌ .&nbs ...

من و همسرم حقوق و درامد هم رو دقیق میدونیم

یعنی هردومون از هم میپرسیم

به نظر شما درسته یا نه؟ دوست دارم دلیل این کارتون رو بدونم

البته میدونم سبک زندگی هرکس متفاوته ولی من چون از نحوه زندگی شما خوشم میاد دوست داشتم دلیلش رو بدونم❤

چون قراره پیام تشکر نفرستیم، همینجا میگم

ممنون ازتون❤🌹🍃

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
سلام دوستان صبحتون بخیر  من الان بد جور ذهنم درگیره ، نمیدونم کدوم کار بهتره ، اگه خانمای با ت ...

صد درصد وسایل برا اتاق بچه ها 

بنظرم وسایل خونه آبروی آدم هست ...منظورم این نیست هر کی وسایلش کهنه هست بی ابروعه 😅😅ولی ظاهر خونه و وسایلش واقعا مهمه 

من وقتی خونه م چیزی کم داشته باشه لباس خوب و شیک تنم نباشه اصلا برام طلا هیچ ارزشی نداره

معذرت میخوام عزیزم.....دیگه نمیگم  چون خودم از تجربیات عینی ک معصومه جون و بقیه میگن خیلی خ ...

نه عزیزززم من تازه رسیدم به این صفحه کلی عقبم از تاپبک مرسی که برامون نوشتی اگر تجربه ی شخصی یا تو اطرافیانتون دارید که ممکنه حتی یک درس زندگی کوچیک هم درش باشه ممنون میشم دریغ نکنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اتفاقاااا یه وقتایی خوندن یه سری سرگذشت ها که خودمون تجربه کردیم یا تو اطرافیان دیدیم هزاررررر برابر ...

بله اینم نظر شماست 

ولی برای منی که اینجا رو دنبال میکردم اذیت کننده بود نوشته های خیلی خیلی  طولانی از داستان زندگی 

ولی خب حتما شما خوشتون میاد 🌹

عزیزم شما میدونی چرا بانک مهر چند روز هست امتیاز دهیش کم شده؟ دو سه روز که معدل حسابم ثابت بود ،امر ...

سلام عزیزم ، من با بانک مهر خیلی وقت هست اصلا کار نکردم و نمیدونم ولی فکر کنم خودتون باید تاریخ میانگین حساب رو تغییر بدید . 

من و همسرم حقوق و درامد هم رو دقیق میدونیم یعنی هردومون از هم میپرسیم به نظر شما درسته یا نه؟ دوست ...

عزیزم کار شما هم اصلا نادرست نیست و دقیقا بستگی به سبک زندگی هامون داره .

من و همسرم به دلیل اینکه چیزی رو از هم پنهان کنیم این کار رو انجام نمیدیم .

کلا چون همسرم با حقوق من برای مخارج خورد و خوراک خونه کاری نداره البته یک سری خرج های دیگه برای خودم و بچه ها رو انجام میدم دیگه اصلا هیچ وقت از من نپرسیده چه قدر حقوق میگیرم و البته طبق قسط ها و خرج هایی که میکنم حدودا میدونه چه قدر هست ‌. 

من هم چون میدونم تقریبا همسرم چه خرج هایی رو انجام میده و چه قدر قسط میده و حدودا هم بهم گفته حقوقش رو دیگه خیلی کنجکاو نشدم هیچ وقت فیش حقوقی اش رو ببینم یا دقیق بدونم حقوقش چه قدره .

کلا اصلا خیلی دلیل خاصی نداره این کارمون ولی اینطوری انگار آرامش هر دومون بیشتر هست .

من و همسرم حقوق و درامد هم رو دقیق میدونیم یعنی هردومون از هم میپرسیم به نظر شما درسته یا نه؟ دوست ...

من حقوق همسرمو میدونم اونم حدودی میدونه البته نمیپرسه خودم میگم ولی کمتر از مبلغی که میگیرم
به نظر من هر چی کمتر از حقوق من بدونه بهتره
اصلا از این به بعد نمیگم   

یاخدا چه برنامه ای نصب کردی ،نکنه رو گوشیم نصب کنن و من مادر مرده لو برم ،گوشیش رمز نداره؟ 

روی گوشی خودم نصب کردم.

برنامه همراه بانک...

مشخصات کارتای همسرمو گذاشتم اونجا.. ولی خب بازم فایده نداره ..

من فکر میکنم خودشم حساب کتاب پولاشو نداره.. نمیدونه چقد ورودی و خروجی داره...

آی کاپ نصب کن بعدش چ جوری حساب نداره که میتونه وام بگیره رسالت از سپرده ای که گذاشتی میانگین میگیر ...

آی کاپ دارم ولی سفته کاغذی خواستن. 

نمیدونم چرا وقتی یکی از چیزی که خبر داره میاد اینجا میگه اینقد مقاومت میکنید دربرابرش.خوبه گفتم حضوری رفتم بانک کارهاشو انجام دادم. 

نمیدونم این طرح جدیده یا از قبل بوده ولی مرآت میاد از تمام حسابها اعتبار سنجی میکنه و رسالت ده ماهه بهت وام میده. 

حالا اگه از وام بدون درصد بدتون میاد دیگه خودتون میدونید

2810