2777
2789

سلام به همه 

ما دیشب رفتیم سینما چون بلیط سینما نیم بها بود هر چندبرای  فیلمش همونم خیلی گرون بود اما چون جایی که میریم خیلی گرونه همه چی طوری که بار قبلی رفتیم دوتا لیوان پفیلا وپفک ۱۵۰شد و۷۰۰پول غذا 

به خاطر اینکه قرار نبود سینما بریم ویهو از پاساژ گردی رسیدیم به سینما😅وگرنه من همیشه هم ساندویچ درست میکنم هم تنقلات بچه ها 

خلاصه دیشب ساندویچ مرغ و قارچ آماده کردم چون بچه هام خیلی دوس دارن 

۸تا ساندویچ البته با نون باگت کوچیک 

شربت آبلیمو وآب برداشتم 

دوتا پفیلا 

که البته همسرمم تخمه پفک لواشک گرفته بود که همه رو برداشتیم رفتیم سینما 

اما همه با ساندویچا سیر شدن وتنقلات به جز نصف یه پفیلا موند اینجاست که اگه غذا آماده باشه مصرف تنقلات به حداقل میرسه😊

آخر شب هم که برگشتیم برای جایزم  ۱۵۰سوت طلا از حقانی خریدم که الان شده ۴۵۰سوت با قبلیا 

من یه مدته دست به خریدم زیادی خوب شده بود این طلای حقانی سرعت گیر شده برام ازش راضیم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا مامان سبحانو تگ کنید.  مامان سبحان عزیزم نمیدونم راجع به وامی که گفتم از مرآت میشه گرفت ت ...

آی کاپ نصب کن
بعدش چ جوری حساب نداره که میتونه وام بگیره
رسالت از سپرده ای که گذاشتی میانگین میگیره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلان وقت بخیر خدمت شما دوستان عزیز امروز رفتم نخود فرنگی بخرم واقعا تفاوت قیمت تو هر میوه فروشی فرق ...

خوش به حالت من اصلاحال و وقت ندارم خیلی خوبه اینجوری از بس خسته میشم چیزی اضافه بمونه میندازم دور

منم گزارش کار بدم 

ی حدود ۳.۵دستم بود بابام داده بود 

اول گشتم ک شلوار بخرم چون من واااقعا لباس ندارم 

هدفمم ایمه ۶دست لباس درست و خوب بگیرم برای مهمانی و بیرون

شلوار کفش جوراب 

خلاصه ک گشتمو گشتم از ی مغازه ک داشت میرفت ۳ تا شلوار با تخفیف زیاد گرفتم🙂♥️

ی شلوار دیگم از دستفروش

تقریبا شلوارام تکمیل شد😀💞

یه مانتو خخخیلی خولم ۲۵۰ بکد آف خورده بود اونم گرفتم 

تاحالا ۲دست ماننو هم جور شد

ی ۴۰۰سوتم پارسیان خریدم 

اها اینم بگم

منم گزارش کار بدم  ی حدود ۳.۵دستم بود بابام داده بود  اول گشتم ک شلوار بخرم چون من واااق ...

من ب ماملنم کمک کردم 

پول جمع کردم واسش

ک تونستیم خدارو شکر 

ی خچال فریزر و جارو برقیو لباس شویی بگیریم قسطی😭😭💞

۱۰تومن جلو داددیم

ما هیچی نیست تو خونمونو صفریم چون دزد زد بمون 

ولی خب داریم کم کم تکمیل مسکنیم

ی تجربه هم بگم 

این نظر منه البته سعی کنید همیشه مانتو بلند بلند مشکی داشته باشید😃😃 و ی دست شلوار دمپا 

برای کار اداری یا دور از ججون مراسمی 

من بی لباسیو کشیدم🙂💔

هیچ کس نبوده ک بم ی مانتو بده 

من ب ماملنم کمک کردم  پول جمع کردم واسش ک تونستیم خدارو شکر  ی خچال فریزر و جارو برقیو ...

خلاصه ک فلا هدفم اینه ک برم سراغ کفش و ۲ ۳دست دیگه مانتو ک تکمیل کنم 

همراش کم کمم پارسیان بخرم ایشالا😀♥️

2810