2777
2789
سلام روزت بخیر از سه شنبه یکم اسفند شروع شده امروز سیزدهمین هفته شده از ۵۲ هفته که میشه یک سال ...

عزیزم من که حساب کردم هفته آخر خیلی بیشتر ازین مبلغ میشد ..نمیدونم اشتباهم کجاست ؟🤔🤔

روکین جان میشه بیشتر از برنامه ی مالیت توضیح بدی که چجور تا پایان سال ۵۰گرم طلا میخوای بخری؟ آخه تص ...

نگران نباش تا چند سال پس انداز میشه خونه خرید

من خودم تجربشو داشتم 

از سال ۹۵پول کنار گذاشتم بشکل طلا و سکه راحت سال ۱۴۰۰ در حد خرید یه اپارتمان معمولی بودیم

منتهی نخریدیم و سال ۱۴۰۲ همون طلا و سکه ها رو دادیم اپارتمان

درسته طلا و سکه ارزونتر بود 

ولی درامدمون هم کمتر بود خب به نسبت

درسته به نسبت قبل گرونیه ولی شدنیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم . ما هم یه کار بزرگ انجام دادیم به لطف خدا😍😍😍 نمیدونم منو یادتونه یا ن دوستای گلم. م ...

😍

سلام عزیز دلم مگه میشه یادم نباشه ❤️

مبارک به سلامتی و دلخوشی انشالله😉

باریکلا 👏👏 خواستی و تونستی 👌

بچه ها من از تاپیک خیلی خیلی عقبم 👌

و سوالاتی که از من پرسیده شده هم خیلیاشون بی جواب مونده 

اول اینکه عرض خواهی میکنم از این بابت 

یه وقت فکر نکنین که بی اعتنایی میکنم و یا فرق میذارم ♥️

چون واقعا نمی رسونم ...ریپلای ها خیلی زیاد ...هر سوال رو که جواب میدم کم کم نیم ساعت می‌ره 👌

و این روزا هم یکم شلوغم   برای مادر همسرم از شهرستان مهمون اومده تا روز جمعه اینجا هستم ...ولی خواهم خوند ....هم از عقب شروع میکنم به خوندن ...هم از آخر 

تا تو جریان تاپیک باشم 😉

فقط به خاطر جلو رفتن تاپیک هر پستی که گذاشتین 

فقط لایک خواهم کرد 👌 و هر کس گزارش بده باز لایک خواهم کرد 

تا صفحات جلو نره 

در صورتی جواب خواهم داد که سوالی پرسیده بشه و یا خودم سوال داشته باشم ...😉

یه چند روز این روال رو پیش بگیریم ببینیم چی میشه 👌

خواهش میکنم از دوستهای جدید و الورد که یکم رعایت کنین 

چند سالی این تاپیک برپاست 

حیف واقعا 👌 زحمت ها کشیده شده برای این تاپیک ها 👌

سعی کنیم بیشتر بجای سوالهای تکراری ...گزارش روزانه هفتگی ماهانه  ...تجربه های عینی ...و ایده و راهکار و خلاقیت ...بدیم 

تا از حضور دوستان با تجربه بهرمند شویم ...

دوستون دارم هوارررتاااا ...خودم هم کنارتونم ♥️ درست مهمونم ،،

اومدم مثلا واسه کمک ...ولی هستم میخونمتون 😘

سلام بر قشنگای باهدف😍😍 دوستان گردنبند 3گرم و 39سوت میگه 13ملیون و دویست لطف میکنید بهم بگین چند ...

سلام عزیزم من چند روز پیش طلا روی ۳.۴۱۲.۰۰۰ بود زنجیر پلاک به وزن ۳.۹۳۰ خریدم ۱۴ تومن کلاً با ۴.۵ درصد برام حساب کرد شما هم می‌تونی بیشتر بگردی با درصد پایین تر پیدا کنی.

سلام عزیزم من چند روز پیش طلا روی ۳.۴۱۲.۰۰۰ بود زنجیر پلاک به وزن ۳.۹۳۰ خریدم ۱۴ تومن کلاً با ۴.۵ در ...

مبارکه چقدر خوب اگر تهران هستین میشه آدرس طلا فروشی رو بدید مچکرم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

سلام به همگی ..شبتون بخیر ....

در جریان بودین که قرار بود با پول دو ماه اضافه کار همسرم که میشد سه میلیون بریم مسافرت برای تجدید روحیه ....متاسفانه ماشینمون خراب شد و فعلا مسافرت کنسل شد 😢😢😢😢

همسرم امروز سه میلیون رو ریخت به حسابم گفتش هر کار دوست داری باهاش بکن ولی یک میلیون و پونصد رو فعلا تا اول ماه نگه دار که من حقوقم به حساب بیاد بعدش خرج کن 

حالا من سوالم اینه ازتون بنظرتون این سه میلیون و پونصد رو چیکار کنم؟پونصد تومن هم از قبل داخل حسابم هست )چیزهایی که نیاز دارم بخرم مثل( لباس حاملگی و یه کم خورده وسیله برا آشپزخونه و کاورتشک )یا نه نگه دارم باهاش طلا بخرم میشه منو راهنمایی کنین؟؟؟بین پس انداز کردن و خرج کردن موندم😢

سلام به همگی ..شبتون بخیر .... در جریان بودین که قرار بود با پول دو ماه اضافه کار همسرم که میشد سه ...

عزیزم کدوم شهر هستین؟ نمیشه با قطار برین؟

قطار رشت مسیرش خیلی قشنگه😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام به همگی ..شبتون بخیر .... در جریان بودین که قرار بود با پول دو ماه اضافه کار همسرم که میشد سه ...

اصلا خرج لباس و وسیله آشپزخونه نکن عزیزم یه پارسیان یک گرمی بگیر نهایتا به نیت سفر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810