2777
2789
روکین جان یعنی ۵ سال دیگه خونه بگیری؟ منم مجردم و کارمند و پس اندازی نداشتم جز طلای مصرفی چند روز ...

آره عزیزم منم برای خودم زمان گذاشتم از امسال تا ف سال حالا دیگه سی متر چهل متر مرکز شهر حاشیه شهر فقط سقف بالای سر 

بعدشم دوباره ۵ سال برای پس انداز برای آینده و پیری ان شاالله 

عزیزم پس برنامه مونو بگذاریم امسال ان شاالله بالای ۵۰ گرم رو بگیریم دیگه 

سلام بر قشنگای باهدف😍😍 دوستان گردنبند 3گرم و 39سوت میگه 13ملیون و دویست لطف میکنید بهم بگین چند ...

نه عزیزم اصلا خوب نمیگه واجرتش بالا است ده میلیون و150پول طلا وجود 30درصد اجرت که خیلی بالاست.من خودم طلاهای بی اجرت میگردم و حداکثر 5درصد برا اجرت میدهم.اکثرا بی اجرت میگن هفت درصدکه بعضی طلا فروش ها به کمتر راضی میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هنوز که شروع نکردم ۳۰۰ پیش دارم ۵ تا ۷ اجاره  از سمت اردلانها شروع میکنم دیگه کم کم د ...

ان شا الله که میتونی پیدا کنی عزیزم ، متاسفانه اجاره ها هم خیلی بالا رفته ولی مطمئن باش بگردی پیدا میکنی ، سمت شهرک اوج و سه راه حسن آباد هم بگرد عزیزم ، اونجا خونه هاش هم خوبه ویلایی هست و ۲ واحد بیشتر نیست . 

سلام بر قشنگای باهدف😍😍 دوستان گردنبند 3گرم و 39سوت میگه 13ملیون و دویست لطف میکنید بهم بگین چند ...

البته من حدس میزنم که وزنش 3.390سوت باشه واشتباه میگی 3.039ومن به طلا 3340حساب کردم که شاید اون موقع طلا بیشتر بودهااگر 3.390باشه 21درصد سود داره 

ان شا الله که میتونی پیدا کنی عزیزم ، متاسفانه اجاره ها هم خیلی بالا رفته ولی مطمئن باش بگردی پیدا م ...

ما اخه مادرم نمیتونه پله بره ..... باید اپارتمان بگیریم که اسانسور و پارکینگ داشته باشه 

توکل به خدا ان شاالله از اول خرداد محله به محله میگردم 

متاسفانه مالک ما چون پول نداره بهمون بده هنوز تکلیف رو مشخص نکرده که ما تیر بلند شیم یا مرداد .... 

این یه مقدار کارم رو سخت کرده برای گشتن دنبال خونه

روکین جان یعنی ۵ سال دیگه خونه بگیری؟ منم مجردم و کارمند و پس اندازی نداشتم جز طلای مصرفی چند روز ...

منم خانه دارم هرچند شاید این هدف برام دور باشه اما با تمام جون تلاش میکنم براش با پس انداز مخفی و همچنین انشالله امسال ک بچه دومم مدرسه ای شد توی تایمی ک نیستن میخام برم کلاس خیاطی 

شاید بتونم موفق بشم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
آره عزیزم منم برای خودم زمان گذاشتم از امسال تا ف سال حالا دیگه سی متر چهل متر مرکز شهر حاشیه شهر فق ...

روکین جان میشه بیشتر از برنامه ی مالیت توضیح بدی که چجور تا پایان سال ۵۰گرم طلا میخوای بخری؟

آخه تصورم اینه که درآمد خیلی بالایی باید باشه که بشه به این عدد رسید 

آخه قسط و وام و هزینه های دیگه هم هست

شایدم تصورم اشتباهه

روکین جان میشه بیشتر از برنامه ی مالیت توضیح بدی که چجور تا پایان سال ۵۰گرم طلا میخوای بخری؟ آخه تص ...

فدات شم ما وام و قسط نداریم مگر برای قرعه های خونگی 

ان شاالله این ماه حابجا بشیم، حقوقمون کفاف مخارج خونه هم میده دیگه 

منم هر چی کار کنم تبدیل میکنم دیگه 

بهرحال تلاش رو میکنیم تا ببینیم تا اخر سال به کجا میرسیم

خانمهای عزیزمن کارت ویپادم الان به دستم رسید😍 یه تومن واریز کنم چطور میتونم وام یه تومنی رو بردارم ...

دوستان عزیزشما که استاد وام ویپاد هستید من اینجا باویپادووامش آشنا شدم چراهیچ کس سوال من وجواب نمیده 😔😔

سلام خانما  بنده عضو جدیدم و فقط بخاطر گروه های رویا جان عضو شدم.⚘⚘ مادر۳ فرزند هستم . خودم ...

اول بشین پنهانی بنویس تا جای نشتی رو بفهمی  از گوشیش پیامک های بانک رو بنویس اگه امار نمیده کجا بوده چه خرجی کرده حرف بنداز ببین اون روز کجاها کارت کشیده بعد کم کم هزینه هارو جابه جا کن مثلا ۴۰ تومن قبض اومد گوشیش رو بردار بریز دادو بیداد کرد اهمیت نده یااگه زیاد اهل حساب کتاب کردن نیست پاک کن

خواهش میکنم رویا جون ، اتفاقا چند تا از دوستان هستن که سوال هاشون رو داخل خصوصی پرسیدن . به نظرم ال ...

قربونت برم مامان سبحان جان من چندبارتوخصوصی مزاحمتون شدم اتفاقا امروزبازسوال وام ویپادداشتم کسی راهنماییم نکرد ممنون که وقت میزارید وجواب میدید ❤🌺

سلام عزیزم میشه بپرسم سرویس 24نفره برای مهمان گرفتین ؟ چه مارکی و چه طرحی چه قیمتی 

عزیزم آرکوپال گرفتم حدود دو سه سال پیش دقیق یادم نیست باید فاکتورش را نگاه کنم

گروه زرد.وزن اولیه ۷۵ هدف اول ۷۰
2810