2777
2789
خانما من امشب خواهرم و داداشم اینا بودن .گفتم دوس دارم قالی ببافم  همچین شوهرم بعدش قشقرق به پ ...

خب اشتباه کردی عزیزم 

این موضوع رو چرا اول با همسرت در میون نذاشتی ؟ یا اگه هم میدونستی که حساسع نباید پیش بقیه میگفتی ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
ادامه  هر کارشم کردم که پول غذای بیرون و لباس و این هوسانه ها بده من مدیریت کنم قبول نکرد منم ...

یعنی یه روزی میشه همه ما خانوما شغل و درآمد خوب داشته باشیم انقدر منت و سلطه مردا بخاطر چند میلیون رو سرمون نباشه

سوتفاهم نشه عزیزم شرایط زندگی خودمو میگم دلم خیلی پره

لطفا برام دعا کنید برم سر یه شغل خوب❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ما هم پنجشنبه صبح میریم تهران، عروسی دعوتیم، شنبه ظهر برمیگردیم ... کار اقتصادی که دارم میکنم اینه که میخوام هر چی تو یخچال هست رو مصرف کنیم، که این چند روز نمونه خراب شه، مثلا دیروز املت گذاشتم تا گوجه ها تموم شه، امروز دو سه تا بادمجون بود تو یخچال، برای نهار یتیمچه گذاشتم، یکی دو تا هویج داشتم سالاد اولیه درست کردم،  دو سه تا پنیر پاستوریزه داشتم تو یخچال، صبحانه هم اونا رو میخوریم، تخم مرغ هم فردا برای صبحانه بخوریم تموم میشه، اینطوری یخچال رو تموم کردم تا وقتی برگشتیم از نو پر کنم 😅 

خیلی ممنون عزیزم. انشاالله تا مهر ماه طلاقم رو ثبت میکنم 😊

خواهرانه ميگم قبل بيرون اومدن قشنگ پشتتو ببند ..... قشنگ از لحاظ مالي خودتو قوي كن كه اگه تقدير جور ديگه رقم خورد سختي نكشي.... همه چيو ثبت كن ....فيلم داشته باش ....طلاهاتو و سندها و مداركتو از دسترس خارج كن خونه نزار...... چون طلاق گرفتن پرسه ي طولاني وسختي هست و روحيه آدم خيلي اذيت ميشه...نگاه ها عوض ميشه.... حتما تاپيكهاي بانو آرتميس رو بخون....ان شاءالله خدا كمكت كنه هر چي خير هرچي به صلاحته اون اتفاق بيوفته گلم.... 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیز ببخشید من جواب میدم  ما هم یدونه قسط ده تومنی گذاشتیم  ۱۵ نفر  نفری ۱۰تومن&n ...

خدایی من یدونه شرکت کردم از سال 97 دارم قسط میدم هنوز درنیومدم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

دیروز یه گوشواره دیدم خیلی دلم خواست بخرمش اما نخریدم گفتم پول بمونه امتیاز بشه

بنطرتون ا‌شتبا کردم دیروز طلا هم پایین بود

2900 گرم بود میداد 10700.  خب اگه هرچی پول گیرمون میاد بدیم طلا چجور امتیاز وام بگیریم؟؟؟؟ 

بعد بچها اگه چیزی بلدین برای رزق به ماهم بگین چندماه هست رزقمون کم شده یعنی پول نمیمونه که هیچ شوهرمم پول نمیده بهم، قرعه هامم تموم شدن بجز این 10 تومن هیچی ندارم افسرده شدم😶🤧

خیانت فقط و فقط به ذات آدما برمیگرده  و اینکه هر کسی حریمشو ول کرد باااااید بدونه که خودشو در ...

عزیزم من گفتم که هیچکدوم رو قضاوت نمیکنم چون در جایگاه قضاوت نیستم

حرفم این بود که خانم باید یه مقدارهم برای خودش پس انداز می‌داشت و اینقدر در نقش تامین فرو نمی‌رفت که هیچ درخواستی از همسرش نداشته باشه 

وگرنه که خیانت توجیهی نداره

من بعد مالی مسئله منظورمه

و خود خانم ایراد کار خودش رو همین میدونه که زیادی خودش مشکلات رو حل میکرده و درخواستی از شوهرش نداشته

الانم خودش رو بازنده میدونه چون 20 سال تلاش کرده و حسرت همه چی رو به دل خودش گذاشته و یه نفر دیگه اومده داره حاصل تلاش‌های اون رو بی منت خرج میکنه و کیفش رو میبره!! 

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
حرفتون کاملن درسته من یه انگشتر خریدم مجبور شدم تو یه عروسی بپوشم چون طلا این ۷سال خالی خالی بودم. ...

والا گلم من با كلي ناله خبرشو ميدم 😂هر چند مخالف ناله كردن هستم و انرژي منفي داره برام امااااا ميگم به سختي تونستم وام بگيرم اونم ٢٣درصد خلاصه يهو قسمت شد اين انگشترو خريدم خودم به دلم ننشستا اما ديگه حالا خريدم بعدا ميخوام عوضش كنم اگه طرف باز ديدم چشمش هستو داره حسودي ميكنه ناله هامو بيشتر ميكنم 😂🤭نكته يك  قبل مراسم ميگم تا هنگ نكنه .....نكته دو گفتم بعدا ميخوام عوض كنم خلاصه مثلا النگو خريدم ميگم باز وام گرفتم اون انگشتر بود اونم دادم اينو با كلي بدبختي خريدم 🤭 

واي خدا چه گرفتاري هستيم همه ما از اين ادمها دورو برمون داريم اما من خاطر بعضيا خيلي برام عزيز اين ترفندو ميزنم اما غريبه باشه به خودم نميزارم ميگم چشمش در بياد ميخواستي برنامه داشته باشي مديريت داشته باشي من چه كنم 🤨 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام دوست عزیزم، با توجه به سابقه ای که ما در مشارکت داشتیم باید بگم از هیچ جایی نمیشه فهمید که این ...

ماهم وکیل گرفتیم معلوم نیست چی میشه شوهرمم هی میگه چون به اسم تو کردم این اتفاق افتاد دیگه غلط کنم چیزی به اسمت بزنم و این حرفا... 

هعییی دلخوشیمون فقط خرید همین طلا ریز ریزا و پول جمع کردنه... 

ویپاد چیه عزیزم

تاپیک کاربر

@maritan    

عزیز مراجعه کنی کامل توضیح داده گلم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
والا گلم من با كلي ناله خبرشو ميدم 😂هر چند مخالف ناله كردن هستم و انرژي منفي داره برام امااااا ميگم ...

خدایی من یه دندون هم پر کنم اطرافیان بهم حسودی میکنن مخصوصا دخترعمو های شوهرم، و عروساشون

چشممونم زدن دیگه بخدا یک ریال گیرمون نمیاد یه مدته، 

و این موضوع افسردم کرده 

حالا همین چند روز پیش یکی از همون فامیلا از دهنش پرید که 4 میلیارد خوابونده رو حساب تا امتیاز وام بگیره 

شاخ درآوردم همش میگه نداریم نداریم آخه. واسه چش نخوردن میگه 

واقعا جواب این سوال خیلی سخته مطمئناادلم میخوادبگم بله همین طوره چون تاحالا رابطه خواهربرادری داشتیم ...

اگه اعتقاد داری یه استخاره با قرآن بگیر

پول ندی فالگیرا

فقط استخاره با قرآن بده یه آدم مطمئن بگیره برات.

خدایا شکرت
حرفتون کاملن درسته من یه انگشتر خریدم مجبور شدم تو یه عروسی بپوشم چون طلا این ۷سال خالی خالی بودم. ...

این انرژی منفی دامن مارو هم گرفته چجوری میشه ازش رهایی پیدا کرد؟! تقصیر شوهرمه دهنش لقه یمدت درآمدمون خوب بود شوهرم همه جا پخش کرد حالا درآمد دوباره کم شد هیچ، پول بمنم نمیده قبلا میداد خوب بود من جمع میکردم طلا میخریدم الان بدجور افسرده شدم بخدا میخوام بشینم گریه کنم😆🥲🥲

2810