پوران دخت جان من خودم جایی سرمایه گذاری کردم هنوز ده میلیون که ۳ ماهه ۲۱ درصد میده دلیل شرعی بودنشو نوشته
براتون پایین میذارم که ببینید شرایط دوستتون هم همینه یا نه
👇👇👇👇
.
❓ چطور سودای #برکت کاملا شرعیه؟
بیایم با هم یک بار کل مسیر مشارکت شما رو در سرمایهگذاری #برکت مرور کنیم:
👈 شما وجوه نقدی دارین که با خوندل خوردنهای فراوان جمعش کردین. هم نمیخواین پولتون توی بانکا خاک بخوره و در اثر تورم از ارزشش کم بشه، هم دلتون میخواد در یک فعالیت اقتصادی مولد به کار گرفته بشه، تا در کنار کمک به #رشد_تولید برای شما هم سودی داشته باشه.
👈 پولتونو برای #برکت واریز میکنینو به #برکت وکالت تام میدین که #برکت به وکالت از طرف شما وارد یک سری معاملات سودآور کاملا شرعی بشه.
👈 #برکت به وکالت از جانب شما با یک سری کارخانهجات صنعتی(به طور مشخص هماکنون با کارخانهی ذوب آهن)، که ۱۰۰٪ توانِ حفظ و رشدِ سرمایهی موکلین #برکت رو داشته باشه، وارد گفتوگو و قرارداد میشه.
👈 کارخانههای طرف گفتوگو در مورد فراهم کردن مواد اولیه برای تولید یا قطعات صنعتی مورد نیاز یا وسیلههایی که در جهت تولید نقش تسهیلگر دارند به #برکت اظهار نیاز میکنن.
👈 #برکت به وکالت از جانب برکتیا اون مواد اولیه، قطعات یا وسایل رو نقدا میخره و با ۲۴٪ سود و ۳ ماهه به کارخونه میفروشه.
👈 از این ۲۴٪ سود حاصله، از آن خرید نقد و این فروش نسیه، ۲۱٪ سهم سرمایهگذاران برکتی و ۳٪ حقالوکالهی #برکت میباشد.
پس اینجا دو معامله محقق شده؛ یک جنس خریده شده، مثلا به ۲ میلیارد تومان، و همان جنس سه ماهه، با ۲۴٪ سود قطعی کاملا شرعی، فروخته شده به ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان. پس این ۲۴٪ سود، ۲۴٪یست که از دو معامله، خرید نقد و فروش نسیه، حاصل شده، که کاملا شرعیست.
اینجا این طور نبوده که به طرف بگیم آقای کارخونه بیا ۲ میلیارد از من بگیرو بعد از سه ماه ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان بهم بده؛ که اگر این طور بود قطعا ربا بود. اینجا ما اومدیم یک کالایی رو نقد خریدیم، و با قیمت ۲۴٪ بالاتر از مبلغ خرید فروختیم.
تاماااام
👈 پس شرعی بودن این ۲۱٪ سودی که برای مشارکتهای سه ماههمون داریم میدیم حل شد؟؟؟
حالا که حله؛ پس پولاتونو که داره توی بانکا خاک میخوره و در اثر تورم روز به روز از ارزشش کم میشه رو بردارینو، بیارینو، توی #برکت سرمایهگذاری کنینو، شکّم نکنین.