2777
2789

در راستای مدیریت هزینه

چند بار هر دفعه ۳ کیلو باقالی خریدم آروم آروم پاک کردم

گذاشتم فریزر

نخود هم شنبه بخرم دون کنم

تابستون که آلبالو خریده بودیم مقداری کمپوت درست کردم مقداری هم گذاشته بودم فریزر

جنس آلبالو طوری بود که فریزریش آنچنان  خوشمزه نبود

همشو درآوردم کمپوت درست کردم

فکر نمیکردم با آلبالوی یخ زده هم بشه 

ولی شد خوشمزه هم بود😋😋😋

جاتون سبز

سه کیلو هم شیر خریدم سه تا ظرف ماست زدم

به مناسبت روز دختر کارت دادم گفتم برو از سر کوچه هر چی میخوای بخر

خودش رفت یدونه لاک خرید کلی هم ذوق کرد

دیروز یخچال رو بازبینی کردم دو تا خیار در معرض پلاسیدگی بودن سریع نجاتشون دادم سالاد شیرازی درست کردم

هفته پیش هم کالباس درست کردم

بار دومم بود خیلی بهتر از سری اول شد

ولی اینقدر باید تکرار کنم که به طعم دلخواه برسم

البته تو خونه بخوای درست کنی خیلی گرون تر درمیاد ولی ارزش داره و سالمتره

من همیشه از خلق یه طعم جدید لذت میبرم و جزو تفریحاتم محسوب میشه

سلام دوستان عزیزم من دیشب رفتم دومین پارسیان سال یعنی ماه دوم رو گرفتم انشالله روزی تمام دوستان عزیزم ۵۰ ت پول وکیوم همیشه  میگه ۱۰۰ اما من ازش تخفیف میگیرم .با معجزه پول های خرد یک ۸۰۰ سوت  گرفتم 

امروزم یخچال رو نگاه کردم  دوتا بادمجون بزرگ بود که خوب بهش رسیدم خراب نشده بود هفته دیگه مهمون دارم میخوام قیمه بادمجون کنم دیگه بادمجون نمیگیرم باسرخکن بدون روغن قشنگ سرخ کردم گذاشتم فریز برا هفته بعد استفاده کنم اگه نرسیده بودم خراب میشد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما میدونم دیر وقته ولی از فکز و خیال خابم نمیاد اگ یادتون باش گفتم دنبال خونه ایم برا خری ...

سلام عزیزم. نمیدونم دوستان جواب دادن یا نه. نظر من اینه که ملک سن بالا و ورثه ای نخرید چون هر کدومش کلی داستان و مشکل ممکنه براتون ایجاد کنه

سلام به همه دوستان جان  سلام مخصوص به معصومه جان عزیزم  امیدوارم حال همه عزیزان خوب و خو ...

سلام هلن جان خيلي خوش اومدي دلمون برات تنگ شده بود همش تو فكرت بودم

هزار ماشاالله دست پر اومديا با كلي انرژي اومدي واقعا عالي پس انداز كردي احسنت من كه خيلي انرژي گرفتم 💪

يكم بيشتر برامون از نحوه ي خريدن سكه هات بگو گلم

خيلي از تاپيك عقبم 😐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام و صد سلام دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ خب جونم براتون بگه ک ...

عزیزم مبارکت باشه، خب نوبتی هم باشه نوبت منه که یه گزارشی بدم چون میدونم این گزارش دادن و تایپ کردن هم انگیزه ای برای خودمه هم برای دوستان و هم معصومه جون که مارو تنها نزاره و پرقدرت تر بهمون انگیزه بده و با حال خوب  برامون بنویسه. 

من فقط حدود ۴ ماهه با این تاپیک آشنا شدم و توی این مدت سعی کردم یه هدف داشته باشم چون قبلا خیلی بی هدف بودم و پول داشتن و نداشتنش واسم فرقی نداشت 

اما از وقتی با اینجا آشنا شدم با خودم قرار گذاشتم که روی همسرم کار کنم و تشویقش کنم به خرید زمین هرچند کوچیک، خب تلاشهام با کمک خدای مهربون جواب داد و شکر خدا تونستیم یه قطعه زمین مسکونی توی شهرستان بخریم ( هرچند کوچیک و با مبلغ ۸۰۰ ملیون) 

خیلی خیلی خوشحالم و شکرگذار خدای مهربون. و این حال خوب رو برای تک تک شما آرزو میکنم

ولی خب همه پس انداز ها  همه برای این زمین گذاشتیم و دستمون خیلی خالی شده امیدوارم کم نیاریم توکل برخدا

سلام عزیزم بله طبقه چهار ساکنیم الان همه چیزش خوبه خداروشکر... ما هم مثل شما انبارمون طبقه بالای م ...

ما هم طبقه سه هستيم همه چي عالي بي صدا ويو عالي  كل راه پله بالا و پشت بام براي ماست كلي وسيله جا دادم امااااا بزرگترين مشكل آسانسور هست اون زمان سال ٩٦ عقلم ميرسيد اما پولم نميرسيد و كمكگر نداشتم زنگ زدم به يكي از نزديكانم گفتم دارم خونمو عوض ميكنم گفت عه الان موقع عوض كردنه ؟ ما نميتونيم كمك كنيما رو ما حساب نكن 😐

من لنگ ٢٠ميليون بودم خلاصه تمام طلاهام و فقط ٤٢گرم سرويسمو فروختم  با ١٠٠گرم طلا و ماشين عصاي دستمو ١٥ميليون فروختم و يارو كه زنگ زده بودم هي ميگفت سرويستو ماشينتو نفروشيا خا عزيزم كمك كن نفروشم هيچي ديگه صفر شديم چه اسيري كشيدم بعد بي ماشيني ....از ٩٧همه چي كم كم گرون شد من بدو ماشين بدو.... خلاصه با كلي حرص خوردن سال ٩٩ماشين خريديم .... الان ميگم ايكاش از كسي قرض ميكردم سرويسو ماشينمو نميدادم قرضو هر طور بود پس ميداديم ....هيچكس مارو راهنمايي نكرد.....اما باز خداروشكر

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

دوستانه جان ❤️

نیاز به مشورت با شما بزرگواران دارم. لطفا اگر تجربه ای و یا اطلاعاتی در این مورد سوالم دارین، محبت کنید و برام بنویسید لطفا. اسباب زحمت شدم، پیشاپیش عذرخواهم.❤️🙏❤️🙏

دوستی دارم که چون من، امین و محرم تمام زندگیش هستم،  ابتدا آمد با من مشورت کرد، و چون در مباحث مالی و سرمایه گزاری به حرف من و برنامه های من اعتماد دارد، نظر من را جویا شد،  ولی متاسفانه در این مورد خودم تجربه ای نداشتم و اطلاعاتم هم دقیق نیست  و حقیقتا نمیتونم پیشنهادی به دوستم بدم، با شما دوستان مطرح میکنم، لطف میکنید راهنمایی بفرمایید🙏❤️🙏❤️

پیشنهادی به ایشون از طرف یکی از نزدیکانش که انسان بسیار پاک و درست و معتمدی هست، شده، 

پیشنهاد این بوده که اون فرد معتمد، کارها و معاملات بزرگ در بازار انجام میده، و میتونه با پول و سرمایه ای که پیششون میذارن ماهانه با پول ایشون کار کنن و ماهانه به ایشون  مبلغی خواهند داد،  برای هر صد میلیون،گفتن،  ظاهرا حدود ۷ میلیون ماهانه پرداخت میکنن. 

دوست جان من هم، چون تمایل داره که درآمد ماهانه ی بیشتری داشته باشه، و چون این فرد معتمد و مطمئن هست براشون، دوست داره این کار رو انجام بده ولی دو مسأله داره، یکی اینکه الان ۲۰۰ میلیون یا حتی ۱۰۰ میلیون پول نقد نداره، ولی طلا داره، مشورت از من میخواست که حداقل حدود ۳۰ گرم از طلاهاش رو بفروشه و حداقل همون ۱۰۰ میلیون رو بده به اون بنده خدا و ماهانه ۷ میلیون رو دریافت کنه باهاش پارسیان یا طلا کم اجرت بخره.

که من یه حساب سرانگشتی با ماشین حساب کردم، و دیدم ۳۰ گرم طلای او، یک سال آینده حتی اگر یک میلیون طلا گران تر شود ، طلای او ۱۳۵ میلیون خواهد شد، و ۳۵ میلیون سود کرده، ولی اگر بده بازار و کار کنه بعد از یکسال ۸۴ میلیون سود خواهد کرد، ضمن اینکه میخواهد اون ۷ میلیون ماهانه را به طلا تبدیل کنه، منتها من اینجا حقیقتا نمیدانم که این کار را بکند یا نه، یعنی طلایش را نفروشد و همونجور بمونه، یا اینکه بفروشد و …. 

مسأله ی دوم هم در مورد بحث اعتقادی و دینی اینجور معاملات هست، که می‌گوید، معامله و کسب درآمد، اینگونه درست و تماما پاک و طیب هست یا نه؟ و یا چه شرایطی باید داشته باشد که کاملا شرعی و درست باشد؟ هرچند اون آدم معتمد، خودش و با حساب کتاب و رضایت خودش مبلغ ۷ میلیون ماهانه رو پیشنهاد داده، ولی دوست جانم میگه، این توی ذهنش میچرخه که در معاملات اینچنینی باید در سود و زیان اون بنده خدا شریک بود ولی اینجوری انگار فقط او داره سود میده، و این دغدغه ی ذهنش شده که یه موقع این پول تماما پاک و حلال براش نباشه. 

حقیقتا در هر دو موردش من بی اطلاع بودم، و نمیتونم راهنمایی درستی بکنم ایشون رو. لطفا اگر دوستان اینجا تجربه دارید و یا اطلاعات بازاری و اقتصادی و حتی شرعی در این زمینه دارید، ممنون میشم بنویسید.

سپاس از لطف بزرگواران ❤️🙏❤️🙏❤️

من از درصد طلا سردر نمیارم ولی چون پولام ریز ریز میان دستم در حد ۲۰۰تومن چاره ای ندارم....اگه بخوام ...

نه من درصدشو نمیگم.بر فرض وقتی همه جا طلا گرمی ۳۴۰۰ هست حقانی بالای سایتش زده ۳۴۲۰. یعنی همیشه نرخ طلارو کمی بالاتر میزنه.

منم مثل شما طلافروشی ازم دوره بچه کوچیکم دارم.نمیتونم سریع برم بازار.

ولی اینطوریم میبینم نرخ طلای بیشتری دارم بابت یک گرم میدم

من از درصد طلا سردر نمیارم ولی چون پولام ریز ریز میان دستم در حد ۲۰۰تومن چاره ای ندارم....اگه بخوام ...

من الان نگاه کردم فقط 6هزار بود اختلافش با طلای بازار که شاید هم همین لحظه قیمت طلای بازار همینه 

به نظر من خوبه خودم امروز صبح 50سوت خریدم می‌خوام چند گرم بشه 

البته قبلا هم خریدم ولی منصرف شدم اما این سری می‌خوام ادامه بدم

🔴بچه ها من یه چیز میگم امیدوارم دوستان دلخور نشن🙂 وقتی یکی میاد میگه من نمیدونم چطور پول جمع کنم ...

من موافقتون نیستم

ببین عزیزم اکثر کسایی که دارن پس انداز میکنن یا شاغلن و یا اینکه همسرشون یه مبلغی رو تحت عنوان خرجی خونه یا پول تو جیبی یا مسایل دیگه بهشون میده.

من خودم دقیقا شرایط همون کسایی رو دارم که گفتی.خرجی خونه با من نیست. یعنی من همسرم هروقت از سرکار اومده خداروشکر دست پر اومده.از سبزیجات بگییییر تا میوه و اقلام سوپری.همیشه هم ز میزنه میگه چیزی لازم نداریم برای خونه؟؟؟

شاید شما بگی تحت عناوین دیگه ازش پول بگیر.خب مگه من در ماه جه قدررر خرج ارایشگاه و لباس و باشگاه و این چیزام میشه ؟؟؟؟ یه اصلاح صورت بیشتر از ۲۰۰که نمیشه؟؟؟ بعدم هرماه که ادم این خرجارو نداره!!!

پس چه طوری پس انداز کنیم؟؟؟ من سال پیش خودم به شخصه یک بار این سوالو پرسیدم کسی ج نداد متوجه شدم که خب کمتر کسی تو شرایط منه.

شاید بگی با همسرت صحبت کن و خرجی خونه رو بگیر دستت از اول ازدواج تا الان که ده سال میگذره صحبت کردم ولی خب دوست داره خودش اینکارو بکن.منم هرزگاهی تفریحی یه چیزی میخرم ولی واقعا در اون حد نمیشه که بخام پس اندازی هم بکنم.به ندرت پولی رو میتونم پس انداز کنم.

حاضرم نیست ماهانه پول ثابتی به من بده هرچی لازم داشته باشم در اون حد یه مقدار بالاترش برام پول میریزه.

چون شما تو شرایط امثال من نیستین قاعدتا برداشتتون هم اشتباه میشه.

شزایط کار کردن هم ندارم.گفتم شاید سوال بشه😊

قربان تو دوست عزیزم

من موافقتون نیستم ببین عزیزم اکثر کسایی که دارن پس انداز میکنن یا شاغلن و یا اینکه همسرشون یه مبلغی ...

عزیزم شما قصدت پس انداز مخفی هست ؟

ببخشید میپرسم برای اینکه بتونم تمام کارایی ک خودم انجام میدم رو بگم بهت یسری روشا که توی تایپیک نمیتونم بگم فعلا تا وقتی ک موفق بشم تایپیک هامو حذف کنم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
ما هم طبقه سه هستيم همه چي عالي بي صدا ويو عالي  كل راه پله بالا و پشت بام براي ماست كلي وسيله ...

اتفاقا آدم از خودش مایه بزاره بهتره تا جلوی بقیه با قرض کردن کوچیک شه  آخرش ماشین گرفتین دیگه بازم طلا هم میخری ایشالا خوشحال باش رو زانوی خودتون بلند شدین 

من موافقتون نیستم ببین عزیزم اکثر کسایی که دارن پس انداز میکنن یا شاغلن و یا اینکه همسرشون یه مبلغی ...

در ضمن افسانه جان تجربه خرید از حقانی دارید من توی این تایپیک آشنا شدم باهاش میشه بیشتر راجبش توضیح بدید برام؟

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
2810