2777
2789
@masumehjoon معصومه جون ما هشت ساله ازدواج کردیم یه خونه حاشیه شهر داریم که یک میلیارد میارزه فک کن ...

گلم این پولی که داری برای خرید خونه کمه

یعنی میشه ها

اما به نظر من به خودتون مهلت یکساله بده و از خونه رایگان پدر شوهر با همه سختی هاش نهایت استفاده رو ببر.

یکسال وااااقعا سختی بکش. وام بگیرین و طلا بخرین تند تند. حتی اگه اخلاقشون خوبه نهار یا شامم برین هونه اونها که باز توی مواد غذایی بتونی پول جمع کنی و طلا بخری 

سر یک سال بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم طلا جمع کن و به هیج وجه در طول سال نفروش 

اون وسطا هی پول ریز هم دستت بود ۵۰ سوت حقانی بخر

سال دیگه خونه بالای دو میلبارد و پونصدی میشینی شاید تونستی پرایدت هم عوض کنی و بالای سال ۹۵ بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوست جونا يه مشورت ميخوام  من پسرم ٤سالشه نميخوام مهد بفرستم ميخوام كلاس نقاشي و موسيقي و زبان ...

سلام عزیزم ❤️

خیلی خوشحالم ک ب فکر پیشرفت گل پسرتونی🌹

اگه هدفت فقط کشف استعداده ی سری مراکز هستن ک این کار رو انجام میدن  استعداد رو کشف میکنن بعد مطابق با اون آموزش میدن خودم از نزدیک ندیم  تعریفشو رو شنیدم(ولی دروغ چرا من سخت ب اینجورمراکز اعتماد میکنم) 

نظر خودم در مورد آموزش ب بچه‌ها 

همونطور ک خودتون گفتید نباید اجبار ب آموزش کنیم

و اینکه منم بخوام فرزندم رو ب کلاسای مختلف ببرم

ک ی  زمانی بخواد خودش یکی رو انتخاب کنه بنظر من اصلا درست نیست

با این کار در واقعه ما ب فرزندمون ب قول معروف از این شاخه ب اون شاخه پریدن رو آموزش میدیم و این خودش خیلی بده

برای فرزند 4 ساله بنظرم بهتره خودمون براش آموزشگاه بشیم با

بازی‌های فکری

پازل

قصه سازی، محیط خونه رو ب شکل تئاتر دربیاریم و قصه بگیم براش و نمایش اجرا کنیم. بخوایم برامون قصه بگه

بازی برای تقویت حافظه و تمرکز(من این تمرین رو برای خودمم انجام میدم بلاخره دوره پیری رو پیش رو داریم این تمرین کمک میکنه در سن پیری کمتر دچار فراموشی بشیم) 

تو خونه میتونیم آهنگ بزاریم و برقصیم

کاردستی درست کنم و غیره

ولی اگه بخواهیم واقعا فرزند رو وارد آموزش بکنیم

بهتره مطابق با سن و علاقش انتخاب کنیم مادرا خیلی راحت‌تر میتونن علاقه کودک رو کشف کنن

و هنگامی ک آموزشش رو شروع کرد با بازی و بصورت غیرمستقیم آموزشش رو جدی بگیریم دقت کنید با بازی و غیرمستقیم  اینجور هم تشویق میشه هم ادامه میده

ی مثال بزنم

من پسرم رو از 5 سالگی کلاس زبان فرستادم تا 14 سالگی ک دوراش کامل شد خداشاهده یک جلسه هم غیبت نکرد

در طول تمام این سالها هیچ وقت بهش نگفتم بیا زبانت رو بخون بیا تمرین کن بیا گوش بده

تا چن سال اول ک کوچیک بود همیشه میگفتم بیا زبان بازی😂

فکر کن مثلا میخواستم کلمهjomp رو بهش یاد بدم باهمدیگه میرفتیم بالای رختخوابها و میگفتم حالا jomp کنیم ببینم کی بیشتر جامپ میکنه😂البته نکات ایمنی رو هم رعایت میکردم نصفی ازلحاف تشکها رو زیرمون پهن میکردیم زخم و زیلی نشیم خدایش چ حالی میده تو کمد رختخوابها بازی کنی😁😁 در عین اینکه کلمه مورد نظر رو بهش یاد میدادم باهاش حسابی شیطنت میکردم

برای یاد دادن rain با ی کاسه آب دنبالش میکردم و میگفتم it, s raining و خیلی مثال‌های دیگه

مسائل علمی رو تا جاییکه بتونیم خودمون تو خونه میتونیم ب بچه ها یاد بدیم

من ب دختر بزرگم تقریبا4 سالش بود چگالی و جرم و با بازی بهش یاد دادم خودم فراموش کرده بودم تا چن وقت پیش فیلمشو دیدم ک چقدر خوشگل توضیح میداد

تو دورهمی ی مثال زدم گفتم اگه لامپ اضافه روشن باشه میگم خاموش کن توماس ادیسون ناراحت میشه

بنظرم قبل از انتخاب آموزش حتما سن کودک مد نظر داشته باشیم

اگه انتخابمون درست نباشه ضررش بیشتر از سودشه

فکر کن برای ی کودک2ساله ب جای اینکه 3چرخه بخری بری دوچرخه بخری و برای ی کودک 8 ساله بجای اینکه دوچرخه بخری بری 3 چرخه بخری چ اتفاقی میافته

ی مثال بزنم در مورد انتخاب اشتباه

فکر کنم همگی شکسپیر این نویسنده بزرگ مرتبه رو بشناسیم و بدونیم چ اثرات ارزشمندی دارند

اما من از این نویسنده و آتارش وحشت و نفرت فراوان دارم فکر کنید الان هم با همین سن هرچه تلاش میکنم بتونم این حسم رو از بین ببرم نمیتونم

چرا؟؟؟؟؟ 

چون من کلاس دوم یا سوم ابتدایی بودم یکی از کتاب‌های 

این مردبزرگ رو خوندم خدا شاهد برای آنکه بتونم چیزی ازش درک کنم شاید بالای 5 بار کتاب رو خوندن ولی هیچی ازشش نفهمیدم و همین باعث شد از کتاب‌های این نویسنده بیزار بشم اگه اون کتاب در سن مناسب ب دست من می‌رسید مطمئنن چنین اثر بدی نداشت

حالا شما دوست عزیز برای کلاس فرستادن هیچ وقت دیر نیست خوب فکر کنید و بعد اقدام

اگه متوجه حرفام نشدید و سوالی بود ک جوابش در توانم باشه کوتاهی نخواهم کرد و در خدمتتونم😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یکی بهمون ۲۵ ساله بدهکاره اون موقع مثلا شاید ۲م پول قرض کرده الان درسته به قیمت طلا ازش پول ب ...

۲ میلیون در سال ۷۸ معادل ۳۰۵ میلیون الان هست

دیگه ببین ارزش داره بگیری یا نه

مدرکی چیزی داری؟ مثل چک یا سفته یا دست خط امضا شده از طرف مقابل؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
۲ میلیون در سال ۷۸ معادل ۳۰۵ میلیون الان هست دیگه ببین ارزش داره بگیری یا نه مدرکی چیزی داری؟ مثل ...

مال مادرمه شاهد داریم امروز رفته بود بگیره گفته بود من دادم شما یادتون نیست مادرم گفت من راضی نیستم اولادمم راضی نیست بیشتر از ۲م بوده ،اون زمان همسرشون مریض بوده مادرم پول داده 

مال مادرمه شاهد داریم امروز رفته بود بگیره گفته بود من دادم شما یادتون نیست مادرم گفت من راضی نیستم ...

نمیدونم شاهد قبول هست یا نه

اما حتما پیگیری کن

با وکیل صحبت کن

خیلی از وکیل ها مشاوره رایگان دارن

۳۰۰ میلیون تومن میتونع زندگی مادرت رو از این رو به اون رو کنه

معمولا برای ۳ ۴ سال به نرخ تورم حساب نمیکنن

اما ۲۵ سال دیگه بی انصافی هست 

نمیدونم شاهد قبول هست یا نه اما حتما پیگیری کن با وکیل صحبت کن خیلی از وکیل ها مشاوره رایگان دارن ...

قرار بر این بود که طبق طلا حساب کنن حالا اون موقع نمیدونم گرمی چند بوده فک نکنم گرمی ۲۰۰۰ بیشتر بوده باشه

سلام خانوما  یه سوال دارم من هروقت طلای حقانی رو دیدم نرخ قیمت طلاش بالاتر از جاهای دیگه بوده ...

من از درصد طلا سردر نمیارم ولی چون پولام ریز ریز میان دستم در حد ۲۰۰تومن چاره ای ندارم....اگه بخوام هر بار پول کرایه تا بازار و وکیم و درصد پارسیان رو بدم برام نمیصرفه 

ضمن اینکه اراده پول نگه داشتن ندارم 

تا ببینم کم و کسری هست زود میارم وسط مخصوصا برای بچهام

بقیه هم راهنمایی کنن اگه واقعا نمیصرفه که منم به فکر چاره باشم

راستی این گلدون طلای حقانی یه چیزش خوب بودبرام اینکه هر وقت طلا میومد پایین زود ۵۰ یا ۱۰۰سوت میخریدم

یهو میدیدی یه ساعت بعد ۱۰۰رفت بالا ....من اگه با هر پایین اومدنی اماده بشم برم بازار تا برسم باز ۲۰۰گرونتر شده تازه

از این لحاظ برام خوب بود ...بقیه هم بیان نظر بدن ممنون میشم

دوستان من امروز تایم لیزر داشتم

حس تنبلیم داشت میگفت با اسنپ برو

چیه ۵۰ تومن

ولی بر نفس اماره غلبه کردم و زودتر راه افتادم تا با اتوبوس به موقع برسم که با ۵ دقیقه تاخیر موفق شدم😁

بعد که لیزر تموم شد باز نفس اماره اومد و میگفت زهرا برای خونه بیا بستنی بخر

باز کظم غیظ کردم و بر شیطون لعنت فرستادم و چیزی نخریدم و اومدم خونه

جونم براتون بگه که اینطوری ۴۵۰ تومن توی کارتم موند که اولین طلای سوتی از حقانی به مقدار ۱۰۰ سوتم رو خریدم😎😎😎😍😍😍😍😍

یک مقداری برای هزینه های یومیه موند که باز اگه ۱۵۰ تومنی دستم بیاد، میتونم ۵۰ تا دیگه بخرم

به خودم قول دادم تا اخر سال یا یک سکه کامل یا یک گوشواره گردنبند نیم ست با همون ارزش سکه بخرم

اگه این کارو کنم توی خانواده مون رکورد میزنم 

چون متاسفانه مامان من ادم کم خرج اما بدون مدیریت هست و به هیچ کدوم از بچه هاشم یاد نداده.

برای همین خواهرام هم هیچی از خودشون ندارن 

اما من تصمیم گرفتم این چرخه رو از بین ببرم و بتونم برای ازدواجم خودم بخش بزرگی از هزینه ها رو بدم.

یا سرمایه ای داشته باشم که بشه ازش کسب درامد کرد

کسانی که مشهد هستن میدونن زمین های الهیه چقدر خوش اتیه اس. سالهاست ارزو دارم شده ۱۵۰ متر توی قسمت خوبش بخرم.

الان میخوام عملی کنم😍😍😍😍😎😎😎😎

سلام رویا خانوم عزیز و معصومه جان و خانومای گل تاپیک کمک میخاستم ازتون من میخام برم بیمه عمر ایران ب ...

مورد پسند من نیست ممکنه خیلی از دوستان موافق باشند و ادامه هم بدند ولی بنده خیر باز ببین نظر بقیه چیه گلم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
احساس میکنم یه ذره سرعت تاپیک خدا رو شکر اومده پایین  من دخترم کوچیکه خیلی سخته برام با اون سر ...

گفتم که از اون هول و ولااا میفته انشالله همیشه پر بار و فعال و پویا پیش بره 🤲🏻🤲🏻🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم ❤️ خیلی خوشحالم ک ب فکر پیشرفت گل پسرتونی🌹 اگه هدفت فقط کشف استعداده ی سری مراکز هستن ...

خیلی عالین 🤩🤩

تیتان جان

پستای تربیتیت حرف ندارن 👍🏻

لطفااا و خواهشاااا 

بیشتر برامون بگووووو

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻💋💋

دوستان من امروز تایم لیزر داشتم حس تنبلیم داشت میگفت با اسنپ برو چیه ۵۰ تومن ولی بر نفس اماره غلب ...

👏👏👏عزیزم خیلی خوب هزینه ها رو مدیریت کردی👏👏👏

اما یه جا گفتی میخوای تو هزینه های عروسی کمک حال همسرت باشی نمیدونم مجردی یا نامزد

تجربه خودم رو  میگم خودت تصمیم بگیر

این میتونه برای مجردهایی که خودشون درآمد دارن و پس انداز چشمگیری  جمع کردن هم مفید باشه 

من مجردکه بودم چون شاغل بودم

پول خیلی خوبی جمع کرده بودم به پول الان بخوام حساب کنم نزدیک چهار میلیارد الان شایدم کمی بیشتر

پولم نقد نبود ماشین و ....

من چی کار کردم 

همسرم از دار دنیا هیچی نداشت فقط پول کمی که هزینه یه عروسی خیلی معمولی میشد

من ساده اومدم توی خریدای عروسی خیلی مراعات کردم.حتی یه سری از وسایل رو از جیب خودم خریدم یه سرویس خیلی سبک

حتی روم نمیشه گرمش رو بگم حالا اونموقع فکر کنم طلا گرمی ۱۳ تومن بود🙄🙄🙄

حقوق من چقدر بود بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومن🤪🤪🤪

.

دیدم  پدر شوهرم  که نمیتونه کمک کنه پس من عروس خوبه باشم 

عروسیم یه تالار خیلی معمولی و همه چیز سطح پایین

چون دلم نمیخواست همسرم اذیت بشه و بخواد به پدرش رو بندازه

اما زهی خیال باطل

آلان بعد از گذشت  سال های زیادی  و عروس هایی که بعد از من اومدن فهمیدم چه خبطی کردم

متاسفانه چون من برای خانواده همسرم ریالی هزینه نداشتم اصلا منو حساب نمیکنن  خیلی راحت میگن میخواستی نکنی

اما عروس های بعد از من حسابی خانواده همسرشون رو به خرج انداختن الان حسابی هوای اونا رو دارن میگن اگر طلاق بگیره برای بعدی دوباره باید کلی هزینه کنیم

چرا چون براشون هزینه کردن 

عزیز هستن

من خودم ماشین صفر داشتم و از فردای عروسی  کلا زیر پای شوهرم بود عوض اینکه برام پوئن مثبت تلقی بشه هیچی نشد

الان یه عروس دارن بابت کارای خونه خودش اینقدر به جون خانواده همسر غر غر میکنه همه ممنون دارش هستن

چون ایشون از اول خودش رو دست بالا گرفت

ولی من با خرج نکردن هام انگار ارزشی برای خودم قائل نشدم و متعاقبا خانواده همسرم

و تازه کمک حال پدر و مادرش هم بودیم و هستیم

و جالب ترین قسمت ماجرا اینجاست که خونه ما سه دنگ به اسم منه 

خانواده همسرم ناراحت هستن میگن باید به اسم مرد باسه

در حالی که کل پول سه دنگ رو خودم دادم

ولی برای عروس خونه دارشون میگن گناه داره باید یه چیزی به اسمش باشه پشت و پناه داشته باشه

😭دقت کن پول خوده منو میگن چیزی به اسمش نباشه😭

ولی عروسی که مدام در حال ‌پول گرفتن از خانواده شوهره و مدام آه و ناله میکنه رو بیشتر من دوست دارن و بهش محبت میکنن، پس از خواسته هات نزن و طلب کن اگر انجام دادن چه بهتر اگر انجام ندادن پس ذهنشون خودشون رو مدیون شما میدونن

💔و اینجاست که من میگم از ماست که بر ماست  💔

من سنم کم بود خیلی بی تجربه و بی سیاست بودم فکر میکردم اگر زحمتی نداشته باشم اگر کم توقع باشم هم عروس خوبی هستم هم خدا ازم راضیه

بازم خودتون سبک سنگین کنید امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید که سالها بعد پشیمون نشید😊😊😊😊

2810