2777
2789

خانما ما وام ازدواج مون هنوز نگرفتیم شوهرم میخاد بفروشه من دلم نمیاد

بنظرتون چیکار کنم ک بتونم بتونم ۶ تومن قسط بدم البته چندماه دیگه

سرکارم نمیرم 

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

سلام یکی منو لایک می‌کنه که نایپیک رو گم نکنم بعداً بیام بخونم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟ یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حسا ...

عزیزم میشه آرایشگاه نری و خودت ی آرایش ملیح داشته باشی🤗 

لباسم مال دوستی کسی نیستش ک بیاری بپوشی؟

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
بچه ها یه نکته بهتون بگم شاید خیلی هاتون بدونید و خیلی ها هم ندونید گفتنش خالی از لطف نیست توی این ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی 

من امروز اولین تجربه خرید دست دوم رو داشتم

فردشنده بهم فاکتور طبق طلای نو داد ولی پشتش قیمت دست دوم رو هم نوشت،بنظرت دلیلش چیه؟

واینکه یوقت خواستم بفروشم ازم کمتر از حالت معمول برمیدارن؟

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
قبل از هرچیزی عزیزم برین اون منطقه که می‌خوان بدن  یه پرس و جو بکنین ببینین قیمت هاشون از چ ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادین امروز رفتیم پرس و جو کردیم گفتن خوبه بخرین حالا همسرم میگه برم بپرسم ببینم اون چند واحد هم پر شده یا نه دعا کنین برامون اگه جور شد برامون خیر وبرکت داشته باشه بله عزیزم از تاپیک پس انداز اول باهاتون هستم و همیشه میخونم و از خدا میخوام همیشه بهتون تنی سالم و لبی خندون بده چون واقعا از گفته هاتون خیلی استفاده میکنیم 🌷🌷🌷

حرصم گرفته شدید  چقد خریذیش

تو رو خدا کمکم کن.🙏

چیکار کنم؟😔

بهش گفتم فردا پس میارم.

من فر بلد نیستم شعله های فر باید با کبریت روشن کنم؟؟

الان پر رو پر رو میگه فکر کردی با ۳ تومن چی می‌تونستی بگیری.

خواهشاً بگو چیکار کنم هزینه وانت و کارگر هم ۱۰۰ دادم.

😭😭😭😭

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام خانما یک گاز فر دار دست دوم خریدم الان آوردم. مارک تکنو میشه راهنماییم کنید.🙏🙏 سیخ جوجه گ ...

من گاز تکنو دارم .

روی خود گاز سیخ جوجه روش داشت یکی یا دوتا دونه داره ( چیزخاصی نیست یک سیخ معمولیه به نظر منم بیرون بتونین تهیه کنید )

فر گاز  فندک نداره و باید با کبریت یا فندک های بیرونی که هست میتونین تهیه کنید  تا بتونین روشن کنید .( خودم فندک استفاده میکنم چون فندک راحتر از کبریته) فر خوبی داره ولی شعله های گاز من وقتی کم میکنم شعله را خود به خود خاموش میشن .

🔴بچه ها من یه چیز میگم امیدوارم دوستان دلخور نشن🙂 وقتی یکی میاد میگه من نمیدونم چطور پول جمع کنم ...

عزیزم شرایط یا شرایط فرق داره 

اینکه شما تو شرایطش نیستید دلیل نمیشه اینطکر بگیدالان بابا من پول نمیده ب مامانم 

اگرمممم بده میاد میگه همونو بده واسه پوله موادم

مامان من اینجا چی کار کنه؟

چ قدر داد بیداد محبت وقتی ی چیرایی نمیشه 

نباید واسش حرصو جوش خورد

عزیزم شرایط یا شرایط فرق داره  اینکه شما تو شرایطش نیستید دلیل نمیشه اینطکر بگیدالان بابا من پ ...

عزیزم فکر میکنم شما درست نخوندی و متوجه نشدی منظور من رو🙂❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام من قبل از عيد با اين تاپيك آشنا شدم و خيلي خوشحالم قبلا هميشه عادت به پس انداز از نوع مخفي داشتم ولي متاسفانه هيچ وقت تبديل نميكردم و هميشه نقد نگه ميداشتم يا سپرده مي كردم كه اين بزرگترين اشتباهم بود خوب از اين به بعد اصلاحش مي كنم اين اويز هم اولين تلاش من براي تبديل نقدينه به طلا هست معصومه جون ممنونم ازت حرفات خيلي انگيزشي هست 

سلام دوستان عزیز از اون جایی که وقتی تاپیک رو میخونی وهمراهی میکنی، انگار انگیزه ی مضاعف پیدا میکن ...

مبارکه به شادی و خوشی انشالله

چقدرم مناسب حساب کرده 

راستی خانما تو شهر ما طلافروشا عتصاب کردن کلا تعطیله بازار طلا فروشان 

شهرهای شمام اینجوره؟

@masumehjoon‍ 

منو راهنمایی نکردیا خواهر؟

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
من گاز تکنو دارم . روی خود گاز سیخ جوجه روش داشت یکی یا دوتا دونه داره ( چیزخاصی نیست یک سیخ معمولی ...

ممنونم میشم درخواست دوستی منو قبول کنید.

در مورد پخت و ... از تون راهنمایی بگیرم.🙏🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

سلام دوستان 

طلاهای همگی مبارک 🤩

از ظهر از سرکار میومدیم کلی باهاش گرم گرفتم 🙂

توی ماشین یه کوچولو سرمو گذاشتم روشونش 😊

ظهری توی ماشین سریع آهنگ اللهم به این جلال دانلود کردم زدم از ماشین پخش شد هی بهش اشاره میکردم اونم که خیلی کیف میکرد😍

خلاصه تا خونه بهش عشق دادم 💃

امدیم رفت حمام و یه ذره خستگی در کنه گذاشتم ۱ساعتی گذاشت 

چایی اوردم گفتم عزیزم امروز میتونی منو ببری بازار میخوام یه طلای کوچولو بخرم اگه خسته هستی اصرار ندارم که گفت بریم 🙂

رفتیم بازار دستبند مدل تیغ ماهی میخواستم چندتا مغازه قیمت گرفتم 

توی طلافروشی گفتم اگه میشه گردنبندش بیارید ببینم چند گرمه قیمتش چقدر میشه 

اونجا همسرم دید از دستبند و گردنبند خوشم اومده گفت هر ۲تا رو بردار گفتم پولم کم میاد سرتون درد نیارم گفت من دستبند برات میخرم گردنبند خودت بخر 🥰🙂

این شد که اولین طلای ۱۴۰۳ خریدم 

اگه نمیخریدم میرفتم لباس و از این چیزا میخریدم

من طلای دست دوم نمیخرم همیشه زینتی میخرم

برای پس انداز سکه میگیرم 

۸.۴۰۰ گرم قیمت ۳۶ میلیون میدونم گرون حساب کرده اجرتش زیاد ولی خوب دوسش داشتم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
2810