2777
2789
بنظرم بهتره با دخترتون صحبت کنی و با هم ب تفاهم برسید اینجوری هم دخترتون یاد میگیره گفتگو کنه صمی ...

ممنونم وقت گذاشتید و نوشتید🌹بله دختره منم هویج میبره مثلا، لقمه های مختلف و دقیقا همین بلال که فرمودین ولی باز هم دوست داره خوراکی بخره، در مورد پس انداز پول تو جیبی هاش هم باهاش صحبت کردم ولی یهو. میره مدرسه خرج میکنه میاد😅من دلم میخواد کلا عادت کنه کمتر بخره، گاهی حتی کیک ها رو له شده بر میگردونه ها ولی میگه من خوراکی هام کمه برام بخرید🥴

عزیزم شما و یه دوست دیگه عکس از ابشده خواسته بودین براتون میذارم و همینطور عکس فاکتور &nbs ...

وای چه جالب من تاحالا ازاینا ندیده بودم🙈🙈🙈

من فکر میکردم اب شده ی جور دیگه اس،یعنی تیکه ،تیکه شده اس و بصورت پودر هس😅😅😅مثل سنگ ریزه😅

همش میگفتم خدایا چجوری روی اون ریزه عدد حک شده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله متاسفانه 😔 بیچاره شوهرش دیگه حوصله جروبحث نداره فقط در تلاشه ک ساکتش کنه درآمد خوبه حیف و صد ...

خداروشکر که درامد خوبه ولی حیف که به درستی ازش استفاده نمیشه...چقدر حیفه واقعاااااااااا😩

سلام معصومه جون...خوبی عزیزم... لطف میکنی درباره اون چالش روزی ۵۷تومن داشتی برامون بگی... این روزا ...

سلام عزیز دلم خوبم به خوبیت خانوم ❤️

میخوای تو شروع کن برامون اینجا بگو 😍

منم تگ کن هر شب بخونمت 

شکر خدا همسرم رفته سرکار و اوضاع روبه راه 

ولی منم هدف دارم دیگه 😍

چون دیدم سری بعد چه غوغایی شد 

گفتم چه کاری خودم شروع کنم 😉

به خاطر همون هیچی از چالش رو دیگه تو سایت ادامه ندادم 

منم عین خودت مخارجمون بالاست 

فقط مطمینم با مدیریت میشه 

فقط کافی بخوای 😍👌

ما هم چک زیاد داریم 

به خاطر خرید تلویزیون 😍 و خرید طلا 😍

و آیینه کاری پذیرایی 😍

و برداشتن قسطی  قابلمه از خرازی 😍

خرید عمده ی برنج سالانه به تعداد بالا 

که همسر جان ♥️

باز مدیریت خوب خودشون رو به رخ کشیدن 🤦

و منو شرمنده کردن 😁

بیست ملیون هم جای چک داریم در دو فقره 

و گذاشتن ۱۵ملیون قرعه ( تکه ..تکه )باز یه دونه ۱/۵خواهم نوشت ...برای مخفی خودم 😉

و اقساط بانک مسکن 😩

و خرج های یه هویی...با بیمه ی ماشین ها ...و بیمه خودمون و هزینه های زندگی و هزینه ی درسی بچه ها 

حتما باید مدیریت صد درصدی داشته باشم 

کبگیرمون خورده یه طورایی به ته دیگ 😁

هدف هم که میدونین چی دیگه 😉

به خاطر همون 

من روزانه صد و سی  هزار تومن گذاشتم برای خرجی خونه 

برای تمام مایحتاج خونه 👌

از گوشت و مرغ و روغن گرفته تا همه چی 👌

راضی ام با همین عدد بسته بشه 

چون ما مهمون امون خیلی زیاد 👌

بیش از اندازه 👌

میشه ماهی چهار ملیون برای تمام خرج ها 

با مهمون و با همه چی .....

اگه هستین شما هم با من شروع کنین بسم الله 👋

حالا تو صد و سی تومن نمیذاری همون ۵۷تومن رو بذار 

یکی خرج روزانه اش ۲۵۰تومن میگه بیارم خودم رو بکشم به چالش 😍بکنم ۱۵۰

هر کس هر طور میخواد می‌تونه شروع کنه 👌

فقط شروع کنه 😉

اگه تو هم عزیزم مهمون زیاد نداری همون پنجاه و هفت تومن خوب 

من خودم والا اگه مهمون نداشته باشم ماهمو با سه تومن به خوبی می‌بندم 👌

منم صبح بانک بودم مال ده روز رو یه جا گرفتم 

برای هر روز صد و سی هزار تومن 

و آوردم مال هرروز رو گذاشتم لای دفتر سر رسیدم 

تو خونه هم از وسیله های بزرگ  یه برنج دارم 

یه نصف پنج کیلویی روغن دارم 👌و چند روزی وسیله ی صبحونه دارم 

هستی یاعلی👋

اکه دوست داشته باشین هر از گاهی هم  اینجا  چالش روز بدون خرج بذاریم 

که ببینیم کیا موفق خواهند شد 

مثلا شبش اعلام میکنم که فردا رو بدون خرج بگزرنیم 

ببینیم کیا تونستن و چطوری تونستن 😉😉

اینش مهم 

اینطوری عزیزم ❤️

سلام خانما .میخوام براتون از زن داداشم بگم 

داداشم بنا به دلایلی که خیلی مفصله الان بدهی ۳ میلیاردی داره .ورشکست شده دیگه...

۲۰ ساله ازدواج کردن .توی این مدت همیشه دستشون پر پول بوده .داداشم همیشه به زنش هم پول خوب میداد.اما زن داداشم بلد نبود چطور جمع کنه.ماهم بهش می‌گفتیم ولی خب کار خودشو می‌کرد و ما می‌شدیم خواهر شوهر فضول دخالت کن.

دیروز رفتم خونشون تو روستا.فقط آخر هفته ها میرن اونجا بقیه ساب خالیه و خیلی بزرگه اونجا. باورتون نمیشه وسط این بدهی مالی چقدر میشد از توی این خونه پول دربیاری

یه عاااااالمه وسیله بازیافتی همه جای خونه بود.تو باغچه ها پر از آهن و اینا که به درد نمیخورد 

محصولات کشاورزی از پارسال اینور اونور مونده بود.

بهش گفتم به خدا این خونه یه روز دست من باشه ۵ میلیون پول از توش درمیارم.

درسته پولی نیست ولی برای اونا که تو نون شب خودشون موندن،۵تومن هم خیلیه

اصلا بلد نیس پول جمع کنه...

سلام خوبی والا رفتم پیجش تو ایتا ادرس زده یکی از شهرستانهای اصفهان..... ب من خیلی دوره چون من ...

چقدر من به شما حس خوبی دارم 😍

تازه وارد هستی 😊خیلی خوش اومدی عزیزم به جمعمون 

سلام خانما .میخوام براتون از زن داداشم بگم  داداشم بنا به دلایلی که خیلی مفصله الان بدهی ۳ میل ...

الان یه چک دارن ۵۰ میلیون نمیتونن پاس کنن .بهش گفتم همین خرد و ریزها رو بفروش میشه ۳۰ میلیون.۲۰ تومن هم طلا بذار .خودت رو نجات بده

ما دخالتی نمی‌کنیم تو خریدهای زندگیش ولی میبینیم ۲۰ ساله ازدواج کرده ۳ تا گاز خریده همش هم سالم.

۶ تا قالی خریده .قالی های جهیزیه اش رو برده روستا 

خیلی وسایلی می‌خره که به شرایط زندگیشون نمیخوره

خب تو که میبینی شوهرت بدهکاره مردمه ، فعلا تحمل کن وسیله جدید نخر تا بدهی رو بدید

اتفافا کار خوبی کردین لباس مردونه هم آوردین  خانمها موقع خرید برای خودشون چشمشون میوفته بهذلبا ...

اره ولی من همیشه خدا فاز منفی میگیرم وگرنه به قول شما طرف چشمش میوفته میخره و تازه دیروز رفتم جنس بیارم از یه مدل ست تاپ شلوارک زنانه خوشم اومد، بازار عمده فروشها هم که لباس تک نمیدن منم شش تا یعنی نیم جین برداشتم گفتم یکیشو خودم برمیدارم پنج تا دیگشو کنار جنسهام میفروشم 

فقط ایراد بد من اینه که منفی نگرم و استرس میگیرم

سلام دوستان عزیز

از اون جایی که وقتی تاپیک رو میخونی وهمراهی میکنی،

انگار انگیزه ی مضاعف پیدا میکنی و 

یه انرژی خاصی تو رو سوق میده سمت طلافروشی😍،

منم دیروز رفتم بازار و یه دستبند ظریف خریدم که مناسبت روزدختر به دختر نازم کادو بدیم🥰

عکسش رو هم جهت ایجاد انگیزه براتون میفرستم...

وزن سه گرم وبیست سوت ،قیمت یازده میلیون...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عزیزم ی وام ۵۰ تومنی از ویپاد بگیرم ۶ ماهه چقد بازپرداختش میشه؟

نمیدونم عزیزم من ۲۵ تومنی ۶ ماهه گرفتم ماهی ۴و خورده ای 

یه نفر میگفت ۱۲ماهه گرفته ۵۰ تومن ماهی ۵قسطشه فکر کنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810