2777
2789
اول همه کمد ها و یخچال فریزر رو مرتب کن لباس های کهنه رو دور بریز تا ببینی دقیقا چی لازم داری و چی ...

این طلای گالری حقانی. پیج داره؟  چجوریاس میشه بیشتر توضیح بدی ممنون 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جي جي جينگ 💥💥💥

خب امروز رفتم طلاي ارديبهشت ماهو خريدم هم پول تولد دخترم بود هم وام ويپاد كلا ١.٠٧سوت في طلا ٣٤١٠ كلا با ٤٪؜ حساب كرد ٣٨٠٠ 🤩 

صندوقچتون پر از طلا عزيزانم .....💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

قناعت واقتصادی بودن خوبه عالیه 

ولی دلم برامردم سرزمینم سوخت 

تاکی بایدبدنبال جمع کردن خونه وملک وباغ ووووباشیم 

پس کی باید زندگی کنیم ؟؟ 

وقتی شد۷۰سالمون؟؟ 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
سلام من تو مشهدم  از کجا طلای اب شده بخرم  از طلا فروشی خانوادگی هم پرسیدم نداشت

عزیزم من کرمانشاهم  از مشهد خبر ندارم ولی اینکار بین همه طلا فروشا حتی شهرستانای کوچیک رایج هست کار عجیبی نیست که خاص جایی باشه

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
دوستان گل از کاهش این دو روز طلا که قبلا بهتون اطلاع دادم استفاده لازم رو بردین؟ انشالله همگی پر رو ...

بله چه جووور هم 😍🤩😊ممنون از راهنماییت 😘

ما امشب رفتیم یه دستبند النگویی برا خودم گرفتم، یه دونه گردنبند و زنجیر ، کادوی روز دختر برا دخترم گرفتیم ( البته مخفیانه و پس انداز مخفی نبود، با شوهرم رفتیم ) خخخخخ

چون طلاهای خودم و دخترمو بخاطر خونه فروخته بودیم حالا دارم خرد خرد براش میخرم  

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
خیلی ممنون عزیزم  اکثر طلافروش ها برای طلای شکسته و یا طلای دست دوم حتی  فاکتور نمیدن چون ...

باید فاکتور بدن شاید چند سال بعد شما خواستی بفروشی باید کسی جوابگوی کم و کسری وزن یا عدم خلوصش باشه

ابشده مرسوم هست از سی گرم به بالا میزنن چون کمتر از اون اصلا جایی برای حک کردن اطلاعات روش باقی نمی مونه

دوستان احتمالا رویا جون بیاد منو با چوب کتک بزنه

هرچند سوالات و توضیحات اقتصادی بود ولی فکر کنم زیادی طولانی شد دیگه

نکنه از حوصله جمع خارج باشه

پیشاپیش از همگی عذر میخوام اگر این مبحث طولانی شد

سلام..بچها یه وام 50میلیونی میتونم بگیرم ولی قسطشو نمیتونم  پرداخت کنم (فکرکنم ۲میلیون باشه ...

@آرامش_مطلقgod   عزیزم معصومه جان فعلا جواب ندادن.

reyhanehbanooo

@1376و1383    

@first__ladyy   .

و شما سه دوست عزیز که جوابمو دادید ممنون از شما🌹

فکر خودم این هست که وام رو بردارم چهل تومن ی النگو میشه 

و اون ده تومن باقی مونده رو نگه دارم برای حداقل  ۵ماه از قسطش خیالم راحت باشه،،و اینکه خودم ی مقدار پس انداز مخفی دارم که میخواستم بزارم حسابم وام بلو رو بردارم ولی الان میبینم وامش نمیصرفه نمیگیرم.خلاصه دستو بال من باز هست برای قسط و همسرم نمیدونه،،،،و به شدت مخالف بود که نههههههههه دیگه جای قسط و وام نداریم😁حق هم داره تا حالا انقدر قسط نداشتیم ...تموم یارانه و حقوقش میره برای قسط ها.

ولی من نمیتونم اصلا از این 50تومن بگذرم😅تازه مزه طلا خریدن رفته زیر زبونمممم😋😋

همه سوال ها و جواب هارو تو یه پست نوشتم که صفحات تاپیک الکی جلو نره،خودم امروز صفحه112بود،الان صفحه134😶😱

نمیدونم واقعا چرا انقدر زود صفحات جلو میره واقعا نمیشه رسید و همه پیام هارو خوند،

@مامان_سبحان7    

مامان سبحان جان 30تومن در صندوق افران سودش چقدره ماهیانه؟

2810