2777
2789
ن  راحت بود البته من چون بافتنی بلد نیستم  چن بار شکافتم تا اونی ک میخوام شد در نهای ...

تيتان جون ميشه هنرهات رو دورهمي بگي عكس هم بفرستي لذت ببريم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
آها خیلی هم خوب  ممنون می شم در صورت سفارش ، مدت زمانی که طول کشید تا مرسوله تون برسه رو هم بف ...

چشم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این واحد با این شرایط باید تفاوت قیمت قابل توجه ای با واحد نور دار داشته باشه که دراین صورت ار ...

ولی عزیزم واحدهای مشکل دار خیلی سخت به فروش میرن ماه ها باید منتظر بمونن تا بتونن بفروشنش

برچسبهای روی خود شیشه ها رو چطور پاک میکنید؟ بعضیاشون خیلی سرسختن و بازم جای چسبشون میمونه

با سشوار پاک میشه 

من وقتی میخوام بشورمشون میذارمشون تو آب. یه روز میمونه با  پشت چاقو اروم پاک میشه

البته من به شخصه درب خریدم برای شیشه های سس و خیارشور یه دست شدن 

سلام قشنگا  تاپیک جدید مبارک🩷 بچه ها نیاز به کمک فوری داریم  من ک یکدل شدم و قراره خون ...

سلام عزیزم. اگه واحد اول سندش آمادست قطعا اون. اگه نه که هیچ کدوم. خونه ای که سند نداره یا سندش آماده نیست ممکنه براتون دردسر بشه. 

ولی به هر حال انتخابم واحد دوم نیست. قبلا بارها دوستان داخل همین تاپیک تعریف کردن که سر پیش خرید کردن خونه کلاهبرداری شده ازشون. 

واحد اول شرایطش خیلی خوبه ولی چون نوسازه احتمالا سندش آماده نیست که اونم بستگی داره به اینکه پایان کار تونسته بگیره یا نه خلافی داره که بازم اگه خلافی داشته باشه بهتره از خیرش بگذرید و دنبال کیسهای دیگه باشید ان شالله بهترینشو پیدا میکنید

برچسبهای روی خود شیشه ها رو چطور پاک میکنید؟ بعضیاشون خیلی سرسختن و بازم جای چسبشون میمونه

با همون استون

نفت هم خوب تمیز میکنه اگه پیدا بشه

با ی قطره بزنی روی پارچه بکشی حسابی تمیز میشه

سلام دوستای قشنگم 😍

من خیلی از تاپیک عقبم، با سرعت جت جلو رفته 😅

خوب یه گزارش مختصر بدم

اردیبهشت ماه بسیار پر خرجی بود، همسرم یه چک برای دکوراسیون خونه داشت 

که نصف مبلغش رو آماده کردم از قبل، اما بهش نگفتم، میخواستم تا روز آخر خودش تلاش کنه 😊

دلم نمیخواد فکر کنه من از همون خرجی محدود خونه میتونم همه کار کنم 😇

این ماه 5 تومن کمتر از همیشه برام واریز کرد، پرسیدم چرا

گفت مبلغ چک کامل نشد، اینقدر کم داشتم، فعلا با همین بگذرون، سعی میکنم در طول ماه شارژت کنم 🥰

اون موقع بش گفتم من پول دارم که کمکت کنم، اگر لازم داری واریز کنم، گفت خودم هم تو حساب پس اندازم هست (کارتش دست خودمه البته🤭) گفت ترجیح میدم دست نزنم بش اگر در نهایت لازم شد خودت ازش برداشت کن 😊

منم ادامه ندادم، نگفتم  تروخدا بزار من کمکت کنم یا این چه کاریه، من ریاضت بکشم که تو پس انداز داشته باشی 😅🥶

ترجیح دادم از همون وقت آزادش و کار دومش استفاده کنه 

(که تا حالا فقط 700 داده بهم) 🥰

خلاصه که این ماه هم دوتا تولد داریم هم روز معلم

تولد اولی رو 300 هدیه دادیم و تمام ♥️

روز معلم هم یه کارت هدیه 200 تومنی تو خونه داشتم، دخترم هم دوس داشت گل ببره ،که نزدیک 150 دو شاخه گل ساده میشد و احتمال تعطیلی اون روز هم بود چون هوا الوده بود و دو روز قبلش تعطیلی بودن 

ترسیدم گل بخرم، مدرسه تعطیل شه و هزینه دوباره ماحمل شم 😊

دخترم رو متقاعد کردم رفتیم باهم هایپر یه جعبه شکلات خیلی خوشمزه که آف خورده بود رو جای 125، 90 تومن خریدم، کارت هدیه رو چسبوندم 🥰 مبارکش باشه، حداقل اینجوری برای معلمش هم یه کاربردی داره 

راستی 200 تومن کارت هدیه رو هم از کارت خونه انتقال دادم به حسابم چون مال خودم بود 😊

در حال حاضر 500 تومن دارم 🥶 و منتظرم همسرم پول برسونه 😍 (البته که اگر به سختی بیوفتم حتما از حساب برداشت میکنم، ولی فعلا خودمو به چالش کشیدم 😇) 

جونم براتون بگه، دیشب همسرم بعد از دو شبانه روز از کار برگشت، 5 شنبه هم بود، مطمن بودم بچه ها بهانه ی شهربازی و شام بیرون میگیرن 🫡

ساعت 4 در بالکن رو باز کردم دیدم هوا عالیه قبلش هم بارون زده بود 🌧️☔😍

دست

بچه هارو گرفتم رفتیم پارک سر خیابون، دخترای طبقه پایینی همسن دخترای من هستن، اونا هم تا مارو دیدن اومدن پیشموو تو پارک

تا ساعت 7 که همسرم بیاد این بچه ها حسابی باهم بازی کردن 🥰♥️

اینجوری شد که بهانه ی شهربازی و سرزمین عجایب نگرفتن دیگه 😊

قول یه شام خوشمزه هم دادم تا هوس شام بیرون نکنن 🥰 فریزرو باز کردم، دیدم گوشت چرخی نداریم 🤕

نصف یه سینه ی مرغ و دو تا سوسیس خونگی داشتیم😊

ذهن خلاقم به کمک اومد 🥰

یه پیاز سرخ کردم، سینه ی مرغ هم خورد کردم، سرخ کردم باش، سوسیس و قارچ اضافه کردم با کمی ادویه و رب، خیلی خوش مزه شد اما کافی نبود 🫣

سه تا سیب زمینی هم خلالی سرخ کردم، گذاشتم کف تابه، اون مایه ی لذیذ هم ریختم روش، بینش و روش هم کمی پنیر پیتزا اضافه کردم 😋😋 و با نون فرانسوی مثل غول های فست فودی ها شد 😋😋 همه  لذت بردن  ♥️

اینجوری جلوی این دوتا خرج هم گرفتم 😍

ناهار امروزم خونه ی پدر شوهر بودیم 🥰

دیروز و امروز رو بدون خرج گذروندیم ب لطف خدای رحمان 😍

با همون استون نفت هم خوب تمیز میکنه اگه پیدا بشه با ی قطره بزنی روی پارچه بکشی حسابی تم ...

ممنونم عزیزم. نفت که پیدا نمیشه استون رو امتحان میکنم حتما. یکی از دوستان گفتن سشوار هم جاشو از بین میبره 

ببخشید میتونم از الان شروع کنم؟ الان ۶۶۰ هزار تومان در قلک هستش؟؟

بله چرا که نه. از هر مبلغی که دوست داری شروع کن مهم پس‌انداز کردنه. 

خرج کردن و جمع کردنش بستگی به سبک زندگی و نیازمون داره. من خودم باهاش وسیله خونه خریدم. بعضیا طلا بعضیا نگه میدارن یکدفعه هزینه یه کار مهم میکنن. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810