2777
2789
ببین عزیزم من خودم درآمد دارم یه آپارتمان تو تهرانپارس دارم و خیلی چیزهای دیگه،همسرم هم دوتا درآمد د ...

عزیزم این که به محیط زیست احترام میذارید واقعا ارزشمنده🙏🙏🙏

منم چون کارم با کاغذ زیاده اصلا نمیذارم تکه ای کاغذ دور ریز بشه اضافات کاغذهای طرحهامو رو میذارم برای یادداشت یا لیست خرید. فقط حواستون باشه جوهر رسید عابر بانک سرب زیادی داره دقت کرده باشید تو دست که میگیرید زود پاک میشه و در واقع جذب پوست میشه. همه میدونیم سرب چه مضراتی داره. به خاطر سلامتیتون بهتره این یه مورد رو از لیست صرفه جوییهاتون حذف کنید عزیزدل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این که به محیط زیست احترام میذارید واقعا ارزشمنده🙏🙏🙏  منم چون کارم با کاغذ زیاده اصلا ...

مرسی که گفتید،من یه کشو کوچولو دارم،دفتر یاد داشت و خودکار رو میزارم اونجا،رسید عابر بانک ها روهم میزارم کنارش،بعد از چند وقت خود به خود پاک میشن،بعد اگر گاهی یه شماره ای یا نکته کوچیکی لازم باشه بنویسم  ازش استفاده میکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ممنونم عزیزم. نفت که پیدا نمیشه استون رو امتحان میکنم حتما. یکی از دوستان گفتن سشوار هم جاشو از بین ...

اگر روی برچسب رو روغن بزنید یکم بمونه راحت جدا میشه،مثلا دو ساعت بمونه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سبزی رو پاک کردین نشسته بذارین پلاستیک ،بعد کم کم بشورین،عمر بیشتری داره تا اینکه شسته شه

دقیقا همینکار میکنم قشنگم 

اصلا نمیشورم سبزی رو لای پارچه نخی میزارم تو یخچال زردو خراب میشن تو پلاستیکم میزارم زرد و خراب فقط تو ظرف امتحان نکردم ک دفعه بعد میخام امتحان میکنم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
سلام دوستان ...حقوق شوهرم ۹تومنه ..دوتا بچه ی زیر۵سال دارم ...چطوری مدیریت کنن هم کم نیاریم هم پس ان ...

سلام. 😊🌸

این روش منه:

✅ اول یه لیست دقیق از ورودی و خروجی پول و درآمدم تهیه کنم. وقتی همه اینا دقیق روی کاغذ جلوی چشم میاد، آدم بهتر متوجه میشه. 

✅ دوم اولیت بندی میکنم یعنی بررسی میکنم که اولویت پرداخت《 قسط بانک و وام و اجاره خونه و کرایه رفت و آمد و خوراک و پوشاک و خرج بچه و تفریح و ... 》 یا هر خرج دیگه ای با کدومه. از بدهکاری و بدقولی هم متنفرم، پس اول هر ماه بدهی ها رو تسویه میکنم. بعدش آنقدر آرامش دارم که نگو. 🤗🙂 

✅ سوم سعی میکنم باقی مونده پولم رو مدیریت کنم مخصوصا اینکه بتونم همون اول یه بخش از پولم رو تبدیل کنم حتی به پارسیان کوچک چون اگه به امید اینکه بعد از خرج کرد باقی مونده رو  بخوام تبدیل کنم، دیگه هیچی ازش نمیمونه. 😅

من خرید هیجانی ندارم. با برنامه و لیست میرم خرید. گاها از سایت ها یا فروشگاه هایی که تخفیف دارن، خرید میکنم. سعی میکنم سبزیجاتی که فصلشون هست رو همون موقع تهیه کنم که هم تازه هست و هم خوش قیمت. لیست غذایی متنوع بذارم از برنج و مرغ و گوشت تا غذاهای ساده تر. در کنارش، رب گوجه فرنگی و مربا و ترشی و محصولات خونگی رو ترجیح میدم. 

✅ چهارم اینکه گاهی فکر می‌کنیم صرفه جویی کافیه، در صورتی که اگه بشه درآمد رو هم افزایش داد، در کنار مدیریت و صرفه جویی، میشه پیشرفت سریع تری داشت. 

مطمئنم آنقدر با درایت هستید که به بهترین شکل همه چیز رو مدیریت میکنید. ❤😃

تا حالا کسی منو تگ نکرده.ینی هیچکس منو یادش نیست.لطفا یه خوشگلی منو تگ کنه تا روحم شاد شه.

منم نالاحت شدم هیشکی تگم نکرد☹

خودم دیدم در بازه اومدم تو 🤗

امشب خبری از معصومه جون هم نیست🙃

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
چون خودم تجربه اول خرید خونه م سه تا ایراد داشت قناص بود. بدون پارکینگ بود و طبقه اول مجبورشدیم کلی ...

ما هم خرید اولمون انباری نداشت 

بعد فروختیم مجتمع خریدیم که طبقه اول بود و رو به نما اما خونه جنوبی بود و افتاب تداشت و مجتمع کلی مشکلات داشت اعضای ساختمان نمبساختن با هم محبور شدیم خیلی زیر قیمت بدیم ولی الان از نظر مکانی یکم دورتریم اما کم واحدافتاب خور و کامله 

اما 

سکه پارسیان، سکه طلا هست که بعضی از برند های به خصوص میان با وزن کم میسازن از 0.05 داره تا 2 گرم👌🏻 ...

پس خیلی خوبه حتی اگه یک میلیونم داشته باشیم میتونی سکه بگیریم درحالی ک یه تومن طلا نمیکنه

ولک هله بیچ خیه ، من الاهل انتی ،اهلا وسهلا وایامچ سعیده   ،ماهم مراسم گرگیعان ولباس دوختن دخت ...

سلام عزیزم،پس چرامن که خوزستانی هستم این مراسم برام ناآشناست؟چراعیداصلی ماهمون نوروزه؟این مراسم گرگیعان برای ایل وتباروطایفه خاصیه؟🤔من آبادانی ساکن اهوازم اماتابحال همچین مراسمی نشنیدم،لطفااگه براتون زحمتی نیست یه توضیح مختصرمیدین؟

2810