2777
2789
دوستان من یه سوال داشتم  من 30 میلیون پول دارم یه نفر از اشناهامون که مورد اعتمادم هست گفت پول ...

گناه و ثوابشو نمیدونم 

ولی ترجیحم اینه همین پول دست خودم باشه ک بعدا برای مطالبس دوندگی نداشته باشم 

سلام قشنگا  تاپیک جدید مبارک🩷 بچه ها نیاز به کمک فوری داریم  من ک یکدل شدم و قراره خون ...

عزیزم بگردین مورد بهتر پیداکنید پیش خرید خیلی ریسک داره. مورد بعدی هم دوتا ایراد داره که بد فروشه یکی طبقه ی اوله یکی اینکه اسانسور نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=337686086]راه پیشرفت اقتصادی، این نیس ارزونترین و بخری نمیدونم خودت فلان چیز و درست کنی... بع ...

عزیز دلم کاش به این پستا جواب ندین 

حیف تاپیک دوباره بخاد تعطيل بشه 

هر کی کامنت میذاره ک اینطوریه بنظرم بی جواب بمونه بهتره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
عزیزم بگردین مورد بهتر پیداکنید پیش خرید خیلی ریسک داره. مورد بعدی هم دوتا ایراد داره که بد فروشه یک ...

افرین به نکته خوبی اشاره کردین

طبقه اول برای اپارتمان هایی که اسانسور ندارن بد نیست 

ولی در کل طبقه اول بد فروشه

منظورم طبقه اولی هست که پله نمیخوره  و تو پارکینگ حساب میشه و به نوعی همکفه

فاضلاب هی میزنه بالا و داستان داره

من خودم‌کشیدم این مشکلو 

صاحب اول و اخرش خودتی

یا باید خیلی ارزونتر بدی که بره 

سلام عزیزم وقت همگی بخیر ان شااللع که همگی تندرست باشید  فعلا هجمه ای از کار زیاد و البته چ ...

سلام عزیزم ان شاءالله زودی لباس عافیت بپوشی ولی،از احوالت خبر بده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مثلا ۵۰۰ تومن بخری بعد چقدگرون میشه

همون اندازه که طلا گرون میشه فقط پول وکیوم کم میشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم شما معصومه جونین؟؟

نه عزیزم 

ایشون معصومه جونن❤

@masumehjoon    

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
اره درسته منم داشتم فکر میکردم اون پولی که میخوام تو باکس بزارم و پس اندازش کنم همون اول ماه برم طلا ...

من راستش سکه امامی از تقلبی بودن و حبابش میترسم همون طلا دست دوم میگیرم بیشتر، طلای شکسته هم برا پس انداز عالیه با یک درصد میگیرم

سلام عزیزم ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست . ۲ نوع وام داره . یکی پشتوانه هست که به صورتی پله ای و ...

عزیزم اگه بخام وام برایند 50 میلیونی بگیرم از همون اول افتتاح حساب میشه؟ 

باید چکار کنم؟ 

به زنان خانه دار هم میدن؟ 

ببخشید سوالات زیاد شد

با دیج*ی پی چطور میشه نقدش کرد عزیزم؟  چند بار دیدم که بچه ها دیج*ی پی رو پیشنهاد کردن من یکب ...

من ده تومن برای خودمو انجام دادم دیشبم ۱ تومنی داداشمو اول کیف پولتو شارژ میکنی وقتی نشست به حساب انتقال و میزنی و شماره کارت مورد نظر برای من ده دقیقه هم نشد

2810