2777
2789
این خیلی خوبه  ولی مثلا من هفته ی پیش رفتم فروشگاه لپه رو اونی که قیمتش پایین تر بود برداشتم ب ...

من  حبوبات و باز میخرم و به شرط میبرم  (اگر دیر پز باشه پس میارم ) به بسته بندیا اعتماد ندارم 😁

سلام دوستان میشه منم تو جمع خوبتون باشم 🌱 من شرایطم رو مینویسم لطفا منو راهنمایی کنید  من ...

شما یازده کرایه میگیری پنج تومنی هم همسرتون میده میشه ماهی شانزده تومان .

منم هر زمان لیست خرید دادم شوهرم خرید چند تا چیز اضافی یا زیادتر از لیست میخره .نمیشم هیچی گفت چون خسیس میشه از اونور بوم میوفته .شما پول تو جیبی از شوهرتون بگیرید یا اگه کرایه مال شماست از خرج خونه جداش کنید و پس انداز کنید .

یا میتونید به اندازه خرج صبحانه و نون و سیب و پیاز از شوهرتون پول بگیرید و خودتون مدیریت کنید ولی تا زمانی مدیریت دست شوهرتونه از دست شما کاری برنمیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان منو تو جمع خودتون پذیرا باشید منم میخوام پس انداز داشته باشم البته سیستم فکری من کاملا متفاوته واسه همین پس اندازم برای اهداف کاملا متفاوتی صورت میگیره شهریور ماه تولد پسرم هستش و من حدودا چهار ماه تا اون زمان وقت دارم تصمیم دارم صفر تاصد هزینه های پسرمو خودم بدم از جمله دیزاین ، سفارش غذا و دسر چندین مدل ، آتلیه ، دی جی ، هزینه صندلی ها و میز های کرایه ای و لباس ست خودم و پسرم و آرایشگاه خودم یه حدودی از هزینه ها رو تخمین زدم حالا تا اون موقع بازم میام گزارش میدم

امروز که در دست توام مرحمتی کن ......فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت
ااا شما خیلی وقته نبودین از دکوراسیون خونه جدید چخبر دوباره سکه خریدین یا نه 😍

سلام‌ عزیزم

هی تاپیک ترکید دیگه واقعا حوصله نداشتم بیام

نه والا دکوراسیون خاصی نکردم فقط نزدیک دویست تومن دادیم نوسازی کردیم وسایل خونه رو مثلا شیرالات و پارکت و ….

از وقتی خونه رو خریدیم یعنی اذرماه تا الان کار خاصی نکردم

تا عید هیچ خرید سکه و طلا نداشتیم چون فقط چک داشتیم

عید ۱۲ گرم حدودا دستبند نو خریدم 

هفته قبلم یه سکه امامی خریدم

عین قبل نمیتونم بخرم جدیدا

چون قیمتها هم زیاد شده

اذر طلامو گرمی ۲۴۰۰ فروختم بعد پنج ماه طلا شد ۳۴۰۰!!!!! گرمی یک میلیون بیشتر خب قدرت خرید کم میشه خواه ناخواه

یا ابان فکر کنم بود برای خرید خونه سکه فروختم دونه ای ۲۷ فکر کنم..،

الان سکه خریدم هفته قبل ۴۲۲۰۰!!!! 

این تغییرات فقط طی ۵ ماه بوده

دیگه مجبوریم چاره چیه اینم نخریم که دیگه هیچی

حالا انشااله برای خرداد یه دو گرم طلا شاید بخرم

اینم میگم چون میخوام خودمو مجاب کنم وگرنه پول خرج میشه 

روشی که ۶ سال میرفتم این بود 

ماهانه شده یک گرم باید میخریدم

الانم دوباره از عید استارتش رو زدم با خرید دستبند

این ماه هم سکه خریدم

خردادم یه چیزی باید بخرم

اهسته و پیوسته پیش میریم 

خدا به هممون کمک کنه..

من این ماه تصمیم گرفتم پس انداز کنم حسابم هم بلوبانکه و تو خود برنامه بانک میشه باکس ساخت برای پس ان ...

لیست کن از سوپری چیا خریدی یه جای کارت ایراد داره 🤔

کلا باید بنویسی چیا لازم ماهیانس 

خب میتونی با اپ یا دی جی پی نقدش کنی 🤪🤪🤪

با دیج*ی پی چطور میشه نقدش کرد عزیزم؟ 

چند بار دیدم که بچه ها دیج*ی پی رو پیشنهاد کردن

من یکبار گفتم بزار اول امتحان کنم ببینم درسته بعد همه رو انتقال بدم 

اول ده تومن زدم به دیج*ی پی 

بعدش خواستم همون ده تومن رو بزنم به یک کارت دیگه، نشد که نشد 

خوبه باز همشو نزدم😂🤦‍♀️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
سلام قشنگا  تاپیک جدید مبارک🩷 بچه ها نیاز به کمک فوری داریم  من ک یکدل شدم و قراره خون ...

من آدم ریسک پذیری نیستم

توی همکارام و همکارای شوهرم خیلی بابت پیش فروش آپارتمان ازشون کلاه برداری شد

به خاطر همین قطعا اولی رو انتخاب میکردم

سلام دوستان واسه خرید جهیزیه کدوم شهر لوازم برقی ارزون تر و به صرفه تره و کلن توصیتون چیه واسه اقتصادی بودن خرید جهیزیه اگه تاپیک مفیدی در این مورد هست لطفا معرفی کنید و اگه تجربه ای دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین🙂🙏🏻

عزیزم قبل از خرید مثلا خونه یا آپارتمانی که سند تک برگ داره از کجا باید مطمئن بشیم که سند آزاده و م ...

عزیزم زمان موبایعه نامه یا باید به دفترخونه اسناد رسمی میرین با حضور مالک

یا به اداره ثبت میرین که در رهن نباشه و چک میکنین 

یعنی کپی سند رو میگیرین و به اداره ثبت مراجعه میکنین 

2810