2777
2789
عه من فکر کردم دورهمی اینجا،😱😱😱 همش تقصیر این شیواس وگرنه من داشتم پست اقتصادی میزاشتم،😍😘😘😘 ...

درسته عزیزم لطفا شوخی و مسائل شب جمعه رو ببرید اونور اینجا با جدیت در مورد مسائل اقتصادی و پول وسکه پست بزاریم که تاپیک منهدم نشه 

سلام دوستان میشه منم تو جمع خوبتون باشم 🌱

من شرایطم رو مینویسم لطفا منو راهنمایی کنید 

من در ماه ۱۱ تومن از کرایه ای که مستاجر میده دارم حدودا پنج شش تومن هم همسرم میده همه ی مخارج خونه و خرید ها هم با همسرمه حتی سبزی خوردن و چیزای کوچیک رو هم هر روز لیست خرید بهش میدم میخره خونه و ماشین هم داریم و اجاره و ... نداریم 

ولی ازین ۲۱-۲۲ تومنی که هر ماه دارم هییچیی باقی نمیمونه حتی گاهی بازم وسطای ماه یا اواخرش کم میاد 

از پولی که دارم ۱ تومن هزینه ی کلاس خودمو میدم ۱ تومن کلاس دخترم ۱ تومن قسط وامی که داشتم و ( و اصلا یادمم نیست چیشد پولش ) این ماه قسط اخرشه ۱ تومن هم هزینه خانه بازی که دخترمو میبرم 

بقیه ش خرج لباس و کیف و کفش و خوراکی و ... میشه 

لطفا راهنمایی کنید ازین پولی که هر ماه دارم چقدر پس انداز بشه خوبه و چیکار کنم 🌸

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد میلیون ماشین خوبی نمیشه همشم خرج رو دستتون میزاره به نظر من ماشین اصلا سرمایه محسوب نمیشه بجاش ...

خیلی دلمون ماشین می خواست چندساله ذوقشو‌ داریم اما نمیشهاخه قیمت ماشین هم خیلی بالا رفته متاسفانه 

سلام قشنگا 

تاپیک جدید مبارک🩷

بچه ها نیاز به کمک فوری داریم 

من ک یکدل شدم و قراره خونه بخریم ولی همسر هنوز دودله 

دو مورد دیدیم 

یکی 

جای خوب اون منطقه ،نوساز،۶۸متر،سنددار ،دوخوابه پلی کوچیک شخصی ساز ۸واحدی با پارکینگ و بدون اسانسور ولی طبقه اول و خام(اسپلیت،پکیج،کابینت و همه چی باید خودمون بزنیم)۲۳۰۰ ک ۶۰۰میلیونش رو باید وام مسکن بگیریم 

از طرف دیگه یک پیش فروش پیدا کردیم

۷۵متر 

جای رو به پیشرفت اون منطقه ک همه خونه ها در حال ساخت و سازه و نوسازولی امکاناتش کمه فعلا ،تا مرحله نما رفته ،با پارکینگ و اسانسور و…،فعلا سند نداره،اینم شخصی سازه و ۷واحدب اینم خام بهمون تحویل میده۱۹۰۰ و پولشو داریم ومهمتر از همه ک نیاز به وام مسکن نداریم و پولشو طی ۷ماه مرحله به مرحله پرداخت میکنیم 

۱۴۰۰اول،۳۰۰تحویل ک داد،۲۰۰هم واسه سند 

شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟اصلا بخریم با این شرایط

دودلی همسرمم واسه اینه ک واسه خرید خونه،کل طلاهای من،ماشین خودش رو باید بدیم ،ولی خب یک وانت داریم ک تا یکی دوسال ک ماشین بخریم میتونیم از اون استفاده کنیم و من راضیم 

سلام بچه ها خوبین

امیدوارم همتون عالی باشین

و خدا تمام مشکلات مالی مون رو حل کنه

کافیه اون بخواد فقط…

من از وقتی که خونه خریدیم برامون خرید طلا و سکه سخت تر شد

کلی قرض و قسط داشتیم 

الانم ماهی ۲۰ فقط برای قسط میدیم

ولی با این حال عید برای خودم یه دستبند نو خریدم۱۲.۶ گرم بود و پنجاه و خورده ای شد

هفته قبل هم یه سکه امامی خریدیم ۴۲۳۰۰ شد

فعلا این ماه رو گذروندیم

برای خرداد هم شاید دو سه گرم طلای دست دوم بتونم بخرم

یکم شرایطمون خب نسبت به قبل سخت تر شده

دلم میخواد ماشینمون رو عوض کنیم الان یه ۲۰۶ معمولی داریم

قبلا یه ماشین خوب داشتیم که باهاش سفر میرفتیم و خیلی ازش راضی بودیم ولی سر خرید خونه ۱۲۰۰ فروختیمش و الان ۱۷۰۰ هست قیمتش

حالا هدفمون اینه انشااله پولهامون رو جمع کنیم یه ماشین خوب بخریم الان ماشین خودمون ۳۵۰ تومنه و حداقل باید ۷۰۰ تا هشتصد داشته باشیم🥴

من فقط ۱۳۲ گرم طلا دارم و ۳ تا سکه تمام

منتهی با توجه به وضعیت قسطها و مخارج ماهانمون نمیخوام این طلا و سکه رو بدم ماشین و اصلا تصمیم عاقلانه ای نیست با توجه به وضعیتمون 

پس انداز  تومنی زیادی هم نداریم و کار همسرم جوری نیست همه ‌پولهامون رو خرج کنیم

فعلا باید به روش همیشگیم ذره ذره طلا و سکه بخرم تا بتونیم ماشینمون رو ارتقا بدیم.

سلام قرعه های اینجوری اصلا فایده ای نداره  منم یک قرعه داشتم 50 تومن ده ماهه، برجی 5 تومن  ...

اره واقعا ارزو ماشین ب دلم مونده

چندماهه گذاشتم دیکه تموم شه نمیذارم اصلا همونو میدم برا طلا.

ولی میدونی این کارو کردم ک شوهرم محبور شه درماه یه پولی برای قسط قرعه کنار بذاره وگرنه سخت پول جمع میکنه اما الان یه مدته که همه چیو سپرده دست من و دخالتم نمیکنه ازالان ک دستم بازه دبکه قرعه نمیذارم اصلا. این قرعه ام تا 7ماه دیگه تموم میشه دیگه نمیذارم ❤️🙏

سلام قشنگا  تاپیک جدید مبارک🩷 بچه ها نیاز به کمک فوری داریم  من ک یکدل شدم و قراره خون ...

شرایط پیش فروش رو بهش فکر نکن

همسر من‌ وکیله اصلا حاضر نشد پیش فروشی چیزی بخریم

دردسرهاش زیاده

اگرم میخرین از فرد بسیار مطمئن و درست باید بخرین

وضعیت پیش فروش اصلا خوب نیست خصوصا الان که همه‌ چیز در رکوده ….

این هم چندتا شیشه سس

ک پشتشون پایه چوبی هم پیداست

4تا پایه چوبی در سایز مختلف دارم ک در کابینت ادویجات وکابینت  استکانها استفاده کردم و برام خیلی کارآمد هستن

این عکس دوتا کابینت مختلف براتون میفرستم ک پایه چوبی دارن

شرایط پیش فروش رو بهش فکر نکن همسر من‌ وکیله اصلا حاضر نشد پیش فروشی چیزی بخریم دردسرهاش زیاده اگ ...

خودمم میترسم ولی واقعا نمیدونم 

بنظرتون با وکیل بریم واسه قرارداد بازم میتونن دبه کنن؟شوهرم شدیدا از قسط و وام میترسه وگرنه خونه اول ک دیدیم عالی بود 

سلام 

بچه ها اگه اسنپ دارید تخفیف های هایپر استار هم ببینید

خیلی چیزا رو با تخفیف حتی تا ۵۰٪ میزنه 

من امروز ۵۰۰ خرید کردم که قیمت اصلیش ۸۰۰ بود 

مثلا همبرگر ۱۰۰ ٪گوشت خریدم با نصف قیمت، من چون شاغلم وقت اشپزی زیاد ندارم ، ۲ وعده شاممون میشه 

یا پنیر پیتزا خب قیمتش بالاس من با ۵۰٪ تخفیف خریدم

کلا ما غذای بیرون زیاد می خوریم باید تلاش کنم کمترش کنم😁

before i die i want to be happy and make others happy
2810