2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم 😍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
@lovea   @shaliz     @hhhkjhhhh     @نیلوفر11     @ن ...

مرسی عشق دلممم😊😍😍😍تشکر فراوان از اینکه بفکرم بودی

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
عزیزم داشتن ماشین مهمه👌اگه توانایی دادن قسط دارید این صدملیونو سپرده کنیدچند ماهه بعد روش وام بگیری ...

اره قبلا با قرعه مجبور بود هرماه قسط بده چون پولا دستم نبود مدیریت دستم نبود تو خوراک ولخرج بوداما الان یه ماهه که دیت منه و منم این قرعه ها تموم بشه دیگه اصلا قرعه نمیذارم ضرره 

خداییشم همیشه یکی مونده ب اخری یا اخری دراومدم

فقط یکبار اوایل و وسطاش دراومدم که اونم از بین 10نفر سه تاش اسم خودم بود گذاشته بودم 😅😂

ماشینم خیلی ذوق دارم اما از طرفی بابام میگه ماشین ارزون هرجش زیاده کمر شکنه از طرفی ام دسترسی به مترو بی ارتی داریم و مستاجریم و پارکینگم نداریم. تازه راننده ام هست شوهرم دورازجون خداناکرده احتمال تصادف هم زیاده .نمیدونم ماشین از بنگاه قسطی برداریم مدل بالا یا طلا بگیرم بیخیال ماشین شم.نمیدونم

سلام عزيزم پول من نيست قرار بود بهم قرض بدن  من خرد خرد پس بدم

اشکالی نداره 

قرض نگیر الان 

کنسلش بکن 

و پول هر ماهت رو بگیر طلا بخر برای خودت 

یه راه دیگم اینه که 

پول رو قرض بگیری و طلا بخری و خورد خورد پس بدی (البته احتمالش هست همسرتون پول رو بگیره ،یا طرف بگه طلا خریدن که واجب  نیست پس قرض نمیدم)

سلام دوستان منم اومدم چندتا نکته اقتصادی براتون بگم،بعضیهاش رو تو تاپیک شماره دو گذاشته بودم الان دوباره برای دوستان جدید میگم شاید به دردتون خورد،اول اینکه وقتی میرم فروشگاه،مثلا خرید حبوبات،خرما،رب،و چیزایی مثل اینا،خوب معمولا از چندتا شرکت مختلف محصول دارن من قیمتش رو نگاه میکنم اونی که پایین تره برمیدارم،مثلا لوبیا چیتی یه برند قیمتش ۱۱۲ تومنه یه برند قیمتش ۱۰۵ تومنه من ارزون تر رو برمیدارم،برای شوینده ها هم طبق تجربه خودم فهمیدم مایع ظرفشویی آ،ب،ث،بانو،برای مایع لباسشویی سپید،برای پودر لباسشویی دستی که من برای شستن سرویس بهداشتی استفاده میکنم بانو،یکتا،و آ،ب،ث قیمتش مناسب تره،تره بار هم که میرم مثلا برای بادمجون کبابی از اونایی که تو سبد گذاشتن با نصف قیمت بر میدارم،سیب یا هویچ برای مربا یا آبگیری هم از همون سبدی ها با نصف قیمت برمیدارم،امروز همسرم رو فرستادم خرید بهش گفتم ببین باقالی دونه کرده کیلو چنده،زنگ زد گفت کیلویی ۱۵۰ تومن،ولی پوست نشده کیلو ۱۷ تومن،چون کمرم مشکل پیدا کرده میخواستم آماده بخرم ولی قیمت رو دیدم گفتم از همون پوست نگرفته ها ۵۰ تومن بخر،از دخترم کمک گرفتم برام دون کرد،اندازه یک کیلو بهم باقالی دون شده داد،که ۱۰۰ تومن سود کردم،ادامه داره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام دوستان میشه منم تو جمع خوبتون باشم 🌱 من شرایطم رو مینویسم لطفا منو راهنمایی کنید  من ...

* اینو جا انداختم پنج تومن هم درامد خودمه  

نگید اشتباه حساب کردی 😅

لطفا پست منو دیدید راهنمایی کنید 🙏🏻 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
اشکالی نداره  قرض نگیر الان  کنسلش بکن  و پول هر ماهت رو بگیر طلا بخر برای خودت&nb ...

راه دوم إجرايي نميشه 

حقوقم كمه نميرسونم كه بخوام طلا بخرم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام دوستان منم اومدم چندتا نکته اقتصادی براتون بگم،بعضیهاش رو تو تاپیک شماره دو گذاشته بودم الان دو ...

این خیلی خوبه 

ولی مثلا من هفته ی پیش رفتم فروشگاه لپه رو اونی که قیمتش پایین تر بود برداشتم با اینکه مارک معروفی هم بود ولی هر چقدر میزارم نمیپزه 

بنظرم قیمت خیلی مهمه چک بشه ولی باید ببینیم کدوم مارک علاوه بر قیمت مناسب تر کیفیتش هم خوبه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

[QUOTE=337684319]اشکالی نداره  قرض نگیر الان  کنسلش بکن  و پول هر ماهت رو بگیر طلا بخر برای خود

راه دوم إجرايي نميشه 

حقوقم كمه نميرسونم كه بخوام طلا بخرم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خانمهاچرا وامهای خونگی برام برکت نداره 

واقعا چندباربرام پیش اومده که هروقت نوبتم میشه یه چیزی پیش میادکه پوله حیف ومیل میشه...

کیامثه من هستن؟؟ بنظرتون چرا؟؟

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
2810