2777
2789
دوستان من تازه اومدم  الان چجوری پس انداز میکنید ؟! برنامه اش چجوریه ؟!

طبق ورودی و خروجی های خودت باید برنامه بریزی میتونی بگی مبلغ ها رو دستان بهت کمک کنن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه شمالی یعنی یعنی اول حیاط بعد پارکینگ دو واحدی پشت هم واحد پشتی منظورمه  واحد جلو که معلوم ...

عزیزم این واحد با این شرایط باید تفاوت قیمت قابل توجه ای با واحد نور دار داشته باشه که دراین صورت ارزش خرید داره درصورتی که پولتون به واحد نور دار نرسه 

اگر قیمت مناسب بخرید بعدا هم میتونید با قیمت مناسب بفروشید و اون زمان هم حتما هستن کسانی که پولشون کم باشه و نتونن واحد بزرگتر یا پرنورتر بخرن پس میان سراغ اینجور واحدها

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیزم  چقدر عالی ک سالم خواری دارین منم خیلی تلاش می‌کنم ک تغذیه ام درست و سالم باشه من ه ...

در مورد سبزی خوردن

من بعد از شستن میریزم توی ظرف های مخصوص خشک کردن

حسابی میچرخونم آبش که گرفته شد میریزم توی یه پارچه که کامل خشک بشه

بعدشم تو ظرف پلاستیکی که توش دو لایه دستمال گذاشتم میریزم تا یه هفته سالم میمونه 

رمز ماندگاری سبزی در خشک شدن کامل بعد از شستشو هست

سلام خوبید مامانا این این کالا برگی که دولت برای هرنفر ۲۰۰ میده به صرفه هست کالا بخرم میگن بایدهای هرنفر ۲۰۰ تومن پول بدی بعد بتونی خرید کنی ؟؟؟؟تا ۱۷ اردیبهشت هم وقت هست

رمز سبزی خوردن تازه با نگهداری طولانی شسته نشدن سبزی است. پاک کنید بذارید در ظرف روی داخل یخچال، قبل مصرف به مقدار نیاز بشورید تا ده روز در قابلمه رویی سبزی دارید.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

2810