تارا ❤️
برایت زندگی در مسیر نور تندرستی و عزت آرزو میکنم.
بسیار آرزو کن. بلند آرزو کن، که خداوند برایت همه شان را اجابت خواهد کرد. 🙏❤️
در مورد مسکن ملی هم پیشاپیش واحدتون مبارک باشد، فقط در مورد آورده های اولیه اش و مبالغش که در فاصله های زمانی پیامک واریز براتون ارسال میشه، از همین الان به فکر باشین.
تجربه ی خودم رو در مورد واریز آورده های مسکن ملی خواستم به شما بگم، که مرداد ماه ۱۴۰۱ درخواست ما تایید شد و همان مرداد ماه ۴۰ میلیون به عنوان آورده اولیه واریز کردیم.
و منتظر برای پیامک واریز بعدی ماندیم، که حدود یک سال و سه ماه خبری نشد و نهایتا در آبان ۱۴۰۲ پیامک واریز ۶۰ میلیون برامون آمد که فقط دو هفته فرصت واریز داشتیم، و چون از ابتدای تاییدمون، برای مبالغ مسکن ملی، طلا میخریدم، این فاصله ی زمانی یکساله برامون خوب بود، و چند گرم طلا رو فروختیم، و ۶۰ میلیون رو واریز کردیم به لطف خداوند 🙏
اما ناغافل اسفند ماه ، یعنی ۴ ماه بعدش پیامک واریز ۱۴۰ میلیون تومان آمد، که باز هم نهایتا دو هفته فرصت داده بودن، که اصلا تصور این مبلغ رو نداشتیم، ما هم همین تصور واریز ۴۰ میلیون در نهایتا ۵ قسط با فاصله های زمانی ۳ ماهه را داشتیم، ولی به دلیل ت و رم و چون پروسه ی ساخت این واحدها حداقل سه سال طول میکشه، قطعا واریزی های بیشتر میشود.
که در مورد جور شدن این ۱۴۰ میلیون هم در ابتدای عضویتم در تاپیک، پست گذاشتم و جزئیاتش رو نوشته بودم که خداوند چطور کمک کرد و چطور برکت و رزق رو به ما رسوند و اسفند ماه هم ۱۴۰ میلیون رو واریز کردیم.
و چون همزمان برای ماشین هم از سال قبل در یکی از نمایندگی های کشور ثبت نام کرده بودیم، توی بهمن ماه پیامک تکمیل وجه خودرو برامون آمده بود و هرچه داشتیم و جمع کرده بودیم و فروختیم برای تکمیل وجه ماشین بود، و یک ماه بعدش یعنی اسفند واقعا این ۱۴۰ میلیون مسکن ملی فشار روانی زیادی به ما وارد کرد 🥹🤭🥹😊
ولی به لطف خدا، جور شد و واریز کردیم.
از بهمن تا الان در مقاومت اقتصادی شدیدی به سر میبریم 🥹🥰
الان هم بعد از دو ماه، مسکن ملی مارو برای سومین بار غافلگیر کرده و مبلغ ۱۸۰ میلیون پیامک واریز آمده که تا آخر اردیبهشت فقط فرصت داریم، و ذکر شده اگر مبلغ در زمان تعیین شده واریز شود برامون امتیاز خواهد داشت،
ظاهرا اینجور هست که اگر خوش حسابی کنیم و کل مبلغی که برامون پیامک میکنن در همون تاریخ واریز کنیم یا حتی زودتر به امتیازمون اضافه میکنن، و بعد از تکمیل پروژه واحدهای بزرگتر و واحدهایی که موقعیت بهتری دارن، میدن.
و هرچه امتیاز کمتر باشه، متراژ کمتر و موقعیت واحد و آپارتمان ضعیف تر خواهد بود.
خلاصه الان برای این مبلغ ۱۸۰ میلیون روزهای سخت و شیرینی را میگذرانیم 🥹🥹🥹
تا الان ۵۰ میلیون جور کردیم، منتظر یک وام هم هستیم حدود ۵۰ میلیون که امیدوارم در هفته ی آینده بگیریم. ۸۰ میلیون باقی مونده هم که قطعا باید معجزه بشه 🥰
شاید هم گلریزون کنم، ببینم چقدر جمع میشه 😊🤭😊
اینهارو براتون نگاشتم، نه برای اینکه ته دلتون رو خالی کنم، خداوند رو شاهد میگیرم که وقتی پیامتان را خواندم، شما را بیگانه ندیدم، و خواستم با همه ی قلبم تجربه ی خودم رو خدمتتون عرض کنم تا از همین الان آماده باش باشین و با امید و توکل به خداوند روزی رسان و بنده نواز، به فکر مبالغ و واریزی ها باشین.
البته این شرایط مسکن ملی در تهران بود که خدمتتون نگاشتم، شنیدم که استان های دیگر و شهرهای دیگر واریزی ها کمتر هست. و شاید خیلی کمتر از این مبالغ که برای تهران اعلام کردن، باشه. 🙏
چون نمیدانم اهل کجایین، تمام شرایط رو خدمتتون نگاشتم.
و انشالله اون روز خواهید آمد و خبر صاحب خانه شدنتان را اینجا برای همه ی ما میگویید و قلب ما نیز با قلب شما شادمان خواهد شد. 🙏🥹❤️
التماس دعا دارم و در پناه خداوند خوب باشید در همیشه ی روزگار 🙏❤️