2777
2789
عزیزم طلا با ۷ درصد از همون طلافروشی که به من آدرسشو دادی میگیری؟

نه عزیزم اون خسروی هست

به خونه ما دوره.

اونجا از ۴ درصد هم داره. اما خدایی به چشم ندیدم این همه راه برم

هفت درصد رو از جای خونه خودمون میخرم.

خونه ما بلوار پیامبر اعظم هست. اگه اون منطقه ای، آدرس دقیق بدم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان روزبخیر....من چندروزیه بین عقل ودلم درگیرم..چندسالی میشه قصدانجام کارزیبایی برای صورتم د ...

سلام عزیزم

من جای شما بودم حرف دلمو گوش می دادم و این عملو انجام میدادم چون خیلی وقته تو فکرش هستین و هزینه عمل های زیبایی هم مطابق تورم بالا میره

و هزینشم از راه فروختن طلای آشکارم جور میکردم 

اینطوری بنظرم صلاح تر باشه

همسرتونم هرموقع دستش اومد جای طلای فروخته شده رو براتون پر میکنه انشالله❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای پیامتو دیدم انرژی گرفتم توروخدا مطمئنی طلای دست و دوم بگیرم یعنی

طبق تحقیقاتم میگم عزیژم و گرنه نمیتونم ۱۰۰ درصدی بگم عزیزم 

میگن طلا رو به دید ۶ ماهه بخرید تا سود کنید ، بازم خودتون بررسی کنید تصمیم بگیرید   

آره طلا دست دوم ، و اگه برا سرمایه گذاری فقط میخوای ، طلا شکسته بهتر ، مثلا دیوار من دیدم که طلایی که کمی شکستگی داره قیمت تابلو میدن 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
خانوما شوهرم میگه حساب ویپاد بنامش باز کنمسپرده کنم وامشو بردارم واسه خودم قسطشو میدهولی من نه میخوا ...

اگه شوهرت شاغ شرکت نفت فک کنم قبلا گفته بودین ، قسط ۳۰۰ تومنش، ماهی ۵/۵  که وامشون در واقع قرض الحسنه هست .... ؛ برا این گفتم که بدونی چقدر برا این وام قسط میده   

اگه یهو باهات سر ناسازگاری بذاره و پولت تو حسابش باشه ، میخوای چیکار کنی؟

سلام عزیزانگزارش این چند روز خدمتتون عرض کنماول از همه از دوستی که گفتن هوس فست کردنی سیب زمینی سرخ ...

سلام 

به جای سوسیس ،میتونی قارچ بزنی و باهاش بندری درست کنی ، خیلی خوشمزه س و کااملا مفید 

اگه شوهرت شاغ شرکت نفت فک کنم قبلا گفته بودین ، قسط ۳۰۰ تومنش، ماهی ۵/۵ که وامشون در واقع قرض الحسن ...

نه عزیزم اون وام رو ندادن به شرکت نفتیا من خودم رو گردش حسابم وام گرفتم همسرم ضامنمه قسط اونو میده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نظرم منفیه این یه کلک مردونس ک جیک و پوک مالی خانومارو بدونن

ببین کلک نیست ولی جنبه اینکه بفهمه چقدر پول دارم رو نداره قطعا🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
@masumehjoon @خانم_مستقل

عزیزم بنظر من هر چی پول نقد دارید بذارید ویپاد تا بتونید وام بگیرید

هم خودت و هم همسرت

موقع ثبت نام یه ماشین با توجه به بودجه و شرایط ثبت نام کنید

تازه مدل بالاتر ار پراید میتونید بگیرید

ماشین ۲۰۰ تومنی خرج داره

سلام علیکم بر بانوان زیبا  و طلایی 

جیب همگی پر پول و صندوق طلاهاتون لبریز 

خووووب 

امروز با لگد به  خودم  رفتم بیرون برای خرید من ک طاقت گرما ندارم 🥵

اما گوش خر و بریدم و قید خرید تن ماهی  و غذای بیرون و  زدم 

و رفتم گوجه بادمجان پیاز و سیب زمینی خریدم (حاصلش شد   یه تاس کباب مشتی گذاشتم  )خیار برای خیارشور خریدم ک فنقلی وریز بودن  میوه هم یکم گیلاس به مبلغ هفتاد هزار تومن

از اون خیارا  یکمشو گذاشتم لای دستمال و تو مشما ک یا سالادی باشه یا کنار میوه بخوریم برای ابدوغ خیارم میشه برام یه هفته 

وقتی اومدم خونه دیدم ای دل غافل روغن یادم رفته و فقط قد یه فنجون قهوه خوری دارم  و از اوکالا هم ک سفارش بزارم بازم دیر میرسه 

یاد روغن هویج و غذای سرخ کرده هایی  افتادم ک  قبلا میریختم دور ولی چند وقته  ک به لطف معصومه جان یاد گرفتم بزارم فیریزر   و   گوجه و پیاز و با اون تفت دادم و نگم از مزه غذا 😂😂😂😂

خلاصه اینم گذشت و سبزیاییی ک از سبزی خوردن اضافه اومده بود و خشک کرده بودم به اضافه سبزی هایی ک  از شهرستان اوردم بدون خرید سبزی خیارشور ساختم 

و از این هفته پانصد و پنحاه تومن از بودحه یک میلیونیم موند و اگر تا جمعه خرج نشه (فقط یه مشکین شور میخوام )

میره باکس پس انداز 

بچه  این ماه خرج بالایی احتمالش هست برامون. پیش بیاد ک دارم سعی میکنم هم وسایل یخچال فیریزرم تموم نشه هم مدیریت کنم هم وسیله کم نباشه ک همسرم نفهمه من نصف مبلغ واریزشو اکثرا پس انداز میکنم 

خلاصه  سخت هست ولی یه حس خوشایندی برای من داره 😂😂

و نقدینگیش و تبدیلش کیف میده 

هنوز حقوقمو نگرفتم و شاید این ماه تبدیل نکنم بزارم حساب ویپادم برای وام 

این بود گزارش  این چند روزه 

نه عزیزم اون وام رو ندادن به شرکت نفتیا من خودم رو گردش حسابم وام گرفتم همسرم ضامنمه قسط اونو میده

آها ، ولی اون وام که گفتمو دارن ...

چون شرایطت مشخص نیست ، یهو اگه بخواد باهات لج کنه و پولتو نده ، کل برنامه هات بهم میریزه ...

ببین با شناختی که ازش داری، میتونی اعتماد کنی یا نه

ولی در کل یه مقدار ریسک داره 

2810