2777
2789
سلام دوستای خوبم  میشه یه حرف یه نصیحت به من بزنید  مدتی هست اینقدرررررررررر با بچم بد ر ...

بزار راحت بگم گلم دلگير نشو از من عزيزم.....ميدوني چرا  قربونت برم چون كمكگر نداري گلم!!! چون غمخوار نداري عزيزم!!!چون همه ي كارها رو دوش شما هست!!!!اگه يكي پيدا بشه دو ساعت بچهرو نگه داره شما پارك بري يا نه تو خيابون قدم بزني دو تا مغازه ببيني روحيت باز ميشه....اگه همسرامون هميشه قدردان زحمتهاي ما باشن اين خستگيهاي روزانه و شبانه ي مارو ميشوره ميبره... اگه عادتشون به كادو خريدن ميداديم كلي روحيه ميگرفتيم امااااا من خودم خستم يا عصباني از بچه ها و زندگي يك راست يا طلافروشي ميرم حتي شده ٥٠سوت پول نبود رانندگي ميكنم تنها با يه موزيك شاد... 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
شما یازده کرایه میگیری پنج تومنی هم همسرتون میده میشه ماهی شانزده تومان . منم هر زمان لیست خرید داد ...

خودمم پنج تومن حقوق دارم یادم رفت بنویسم تو پست بعد نوشتم 

میدونی اخه محل زندگیم  قیمتها خیلی بالاست ولی محل کار همسرم پایینه و قیمت ها مناسب تره بخاطر همین بیشتر خرید ها رو اون انجام میده من اگه بگم خرج خونه رو بده من مدیریت کنم مشکلی نداره ولی من بخوام اینجا خرید کنم خب قیمتها بیشتره و اگه بخوام برم پایین تر یا تره باری جایی باید چند ساعت تو ترافیک باشم و از طرفی دردسر حساب کتاب و کم و زیاد شدن بودجه اخر ماه رو ندارم 

اون کرایه و ۲۱ تومنی که گفتم کلا از خرج خونه جداست   

البته اینم بگم دوتا بچه دارم خب الان یکیشون نوجوانه نمیشه چیزی میخواد خیلی خسیس بازی در بیارم مثلا یه دور میزنیم یه بستنی یا شیک و ... یا یه خرت و پرتی چیزی میخواد یا کوچیکه رو چند روز در هفته پارک میبرم ولی حداقل یکهفته یا دوهفته درمیون خانه بازی باید ببرم یا یه سوپری با من میاد چند تا خوراکی میخواد 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بسیار فکر خوبی دارید  من دوسال پیش ۸ ملیون با ۴۰ گرم طلا از بانک وام گرفتم و همون ر ...

سلام. تشکر از پاسخگویی شما. 😃🌷

عزیزم ان شاءالله خیر و برکت در زندگیتون جاری باشه. طلاهاتون هم مبارکه. 😍💍

بله. منم واقعا راضی بودم و دقیقا مثل شما همون روز تبدیل کردم که در عرض چند روز، صعود قیمت طلا شروع شد و علی رغم کمی اصلاح قیمت، من تو سود هستم. البته اینم بگم حتی اگه قیمت طلا سقوط هم میکرد، من ناراحت نمی‌شدم چون در هر حال من طلا خریده بودم و پولم خرج چیزای بیهوده نشده بود. 😊 (معصومه جان حواسم هست که گفتی "تلاش کن، طلاش کن." 💰💍 🥳)

پارسال با ۵۰ گرم طلا، ۲۰ میلیون وام میدادن. فکر می‌کنم بازپرداختش بعد از یک سال، پرداختِ ۲۶ میلیون هست. البته اگه زودتر از یک سال تسویه کنید، سودِ کمتری پرداخت میکنید. (بپرسید بهتره). 😇

اما امسال ظاهرا هنوز پرداخت وام رو شروع نکردن. 

من تصمیم گرفتم ماهانه همون مبلغی رو که میخوام بذارم کنار تا سر سال یک جا قسط وام جعاله رو بدم و (البته برای پرداخت یه وام دیگه که اونم بازپرداختش به صورت یک جا سر سال هست)، ماهانه هر چه قدر تونستم سکه پارسیان بخرم. به لطف خدا و راهنمایی های شما دوستان عزیزم 🥰، تا الان ۷ گرم خریدم. خیلی امیدوارم که این هفته هم بتونم ۲ گرم دیگه بخرم. 🤲🌺

تصمیم دارم تا روز موعود پارسیان جمع کنم. قسطها رو که یک جا پرداخت کردم، مابقی رو تبدیل کنم به طلای دلخواهم. 🤗💍

من راستش سکه امامی از تقلبی بودن و حبابش میترسم همون طلا دست دوم میگیرم بیشتر، طلای شکسته هم برا پس ...

مثلا طلای شکسته بگیرم بعد زیاد که شد ببرم همه رو بدم یه طلای نو بگیرم ضرر میکنم ؟ اخه میخوام پول تو کارتم نگه ندارم 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سلام من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .شما بااین که طلا قیمتش خیلی بالاست بازم برای پس اند ...

اگر برای پس انداز چند ساله باشه قیمت طلا نباید خیلی براتون مهم باشه، چون در هر صورت بعد چند سال سوده

....💖!
دوستان گل که قصد خرید طلا دارین احتمالا فردا و پس فردا کاهش قیمت داریم این میتونه فرصت‌های آخر خرید ...

عشقم ماه دیگ پول دستم میاد دیگ اون موقع میکشه بالا باز؟شما اطلاعاتت از کجا داری که انقد مطمینی میشه بگی منم پیگیر باشم از همون منبع؟

سلام من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .شما بااین که طلا قیمتش خیلی بالاست بازم برای پس اند ...

سلام دوستم من الان پیامتون رو دیدم.من اگر پول داشته باشم میخرم چون تو پیجای طلا میگن این اخرین کاهش طلاست و از این به بعد روند افزایشی داره.

یکی دیگه از دوستان همیشه خدا لباس کهنه پاره قدیمی تنشه چرا ...ندار نیست معلمه شوهرشم شغل ازاد وضع ما ...

سلام. 😊🌻

ممنون از شما. این داستان های کوتاه گاها باعث میشه آدم متوجه اشتباهات فعلی خودش بشه و روش زندگیش رو اصلاح کنه. 

خانواده ای رو میشناسم که کلا وضعیت مالی متوسطی داشتن. چند سال قبل، پولی بهشون رسید و علی رغم اینکه اگه وقت گذاشته بودن و خوب میگشتن، میتونستم یه خونه کوچک حتی شده جای متوسط بگیرن، این کارو نکردن و گفتن با این پولا خونه گیر نمیاد.

خلاصه ... 

مقداری از اون پول رو برای رهن خونه دادن و با مابقی پولشون، وسایل خونه مثل مبل و ... خریدن. 

تا چند سال وضعیتشون طوری بود که از پسِ رهن و اجاره بر میومدن. اما این سال های اخیر، واقعا اذیت شدن و سال به سال بیشتر توی فشارن. وضعیت زندگیشون طوریه که شاید سالی ۱۰ میلیون هم نمیتونن به پول رهن خونه اضافه کنن (اونم تو شهر بزرگ)، پس مجبورن هر سال اجاره ی بیشتری پرداخت کنن. به خاطر همین، سال به سال بیشتر توی فشار میرن. کسی رو هم ندارن که بتونن ازش قرض بگیرن.

خدای همه ما بزرگه 🌺🙏 و قطعا اون خانواده رو هم تنها نمیذاره و کمکشون میکنه. ولی اینکه ما هم کمی آینده نگر باشیم و فقط امروز رو نبینیم و قدر پول و داشته ها رو بدونیم و مدیریت کنیم هم قطعااا مهمه. 🌟

احتمالا دمای یخچال تون بالا باشه همیشه سبزی رو در طبقات پایین یخچال نگهداری کنید و اینکه شاه ...

ن عزیزم دما یخچال معمولیه

فک میکنم کیفیت سبزیا ک میخرم  خیلی پایینه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
2810