2777
2789

سلام خانوما سرگذشت یکی از دوستان براتون تعریف کنم ایشون کارمند شهر داریه خانومه دوتا بچه داره اقاش فوت شده این خانوم مستاجره من هر وقت میرم خونشون مثلا بخواد نهار بزاره به پسرش میگه کارت بردار برو سیب زمینی پیاز بخر بیار بچه میره میخره کلی هله هوله واسه خودش خواهرش از دوباره نیم ساعت بعد میفرستدش رب بخر بیا باز بچه با رب هله هوله بازمیفرسته برو دوغ نوشابه بخر از دوباره پسرش میاد با هله هوله  دم غروب پسرش گفتم دلم پفیلا میخواد مامام بلندشو درست کن گفت حال ندارم بلندشم کارت بردار برو بخر... این داستان هر روزشونه لباس میخره بعد همرو با هم میندازه ماشین لباسشویی رنگ لباسا قاطی میشه از دوباره میره میخره اصلا هیچ مدیریتی نداره من چیزی بهش بگم هنگ خسیس بودن بهم میزنه..

همیشه خدا میگه نمرسونم از خرج کرایه خونه بیشتر نمیشه پول.. اخر هر ما لنگ دویصت سیصد تومن پوله این واسه دوستانی گفتم که میگن قناعت میکنید اسمش مدیریت نه قناعت نه خسیس بودن همین خانم حقوقش زیاده ولی هیچ مدیریتی نداره اگ هر هفته یا هر ماه خرید خونه عمده انجام بده نیاز نیست روزی چند بار بچه بفرسته در سوپری اگه پنج دقه وقت بزاره لباس رنگ روش باهم رنگ تیره باهم بندازه ماشین مجبور نیس هرماه واسه بچهاش لباس بخره..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
دوستان خوبم سلام. 😘🌺 عزیزان پرس و جو کردم. بانک کارگشایی شهر ما هنوز دادنِ وام جعاله با طلا رو ...

سلام عزیزم بسیار فکر خوبی دارید 

من دوسال پیش ۸ ملیون با ۴۰ گرم طلا از بانک وام گرفتم و همون روز یه دستبند کارتیر و یک انگشتر رولکس خریدم ۷ گرم باهم بعد یکسال ۸ ملیون رو تسویه کردم یادمه حساب کرده بودم که اگر فقط انگشتر هم میفروختم میتونستم تسویه کنم انگشترم ۳ گرم و نیم بود تقریبا 

الان شما میدونید روی هر گرم طلا چقدر وام میدن؟

اونوقت یادمه گرمی ۲۰۰ تومن بود

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی دیگه از دوستان همیشه خدا لباس کهنه پاره قدیمی تنشه چرا ...ندار نیست معلمه شوهرشم شغل ازاد وضع مالی نسبتن خوب ولی بلد نیست مدیریت کنه مثلا اول مهر نفری سه جفت کفش واسه بچهاش خریده بودگفتم خب چرا خریدی زیاده سه جفت گفت این مدل خودم خوشم اومد براشون خریدم از این یکی خوده بچها خوششون اومد این اف خورده بود..از دوباره یه ماه بعد بچها برده بود بیرون پسر کوچیکه در کفش فروشی کفش دیده بود گفته بود باید برام بخری چون مثل کفش داداشه منم میخوام خریده بود ..حالا خودش چند روز پیش رفتیم خونش داشت حرف میزد دستش برد بالا زیر بغل لباسش یه وجب پاره من انقد خجالت کشیدم کلی ادم جلوش نشسته بودن کلا هرچی داره برای بچهاش میخره خیلی زیادم میخره ولی واس خودش اصلا دلش نمیاد تو اتاق بچهاش جا نیس پا بزاری از بس لباس دارن دم درصد جفت کفش مال بچهاش بعد خودش یه جفت شوهره یه جفت اینم بهش چند باری گفتم حداقل دو جفت کفش واسه بچها بخر جفت سوم واسه خودت اقات بخر میگه من دارم همین خوبه همین میپوشم ناراحتم میشه ..این خانوم هنوز مستاجره 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
چقدرررر شما باسیاستین  میشه بیشتر بچه هارو راهنمایی کنی خیلی قشنگ حرف میزنی کاش من یه درصد از ...

سلام گلم نظر لطفته گلم ....يادم تو دوران پاك كودكي به سر ميبردم تو جمعي همش قرار ميگرفتم كه تيكه كلامشون اين بود كه فلاني چقدر با سياسته ....و اين همش تو ذهنم بود سياست چيه؟؟؟؟ و رفتم پي تحقيقات گسترده شايد باورت نشه ميخوندمو ميخوندم و باز فهميدن اين سياست برام سخت بود درك نميكردم .... بعد كه بزرگتر شدم متوجه شدم سياست يعني اينكه يه جاهايي نبايد خود واقعيت باشي چرا چون آدمها باهم فرق ميكنن يه جاهايي نبايد مستقيم نه بگي چون ممكنه دلي بشكنه... يه جاهايي نبايد راستشو بگي بايد بپيچوني هنوزم اين برام سخته... يه جاهايي دلت غم داره نبايد بزاري كسي بفهمه.... چرا؟؟؟؟؟ دشمن شاد ميشه.... يه جاهايي ذوق داري باز نياز نيست اطرافيان بفهمن چرا حسودي ميكنن و بقول بچه ها روت حساب ميكنن ديگه پولداره به ما قرض بده نميدونه با كلي برنامه ريزي وضعش خوب شده .... و خيلي چيزهاي ديگه فدات شم.... 

آره گلم بقول معصومه عزيزم همه از بدو تولد كه با سياست و مقتصد به دنيا نيومديم كه طي زندگي اين چيزهارو ياد گرفتيم گلم ...چشم باور كن اينجا هر چي به ذهنم بياد دريغ نميكنم هر كمكي ازم بر مياد به روي چشم ميگم قربونت ....  

از تاپيك عزيزم خيلي عقبم 😍🤗

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خب خب سلام سلام صدتا سلام به دوستان ویاران وهمراهان همیشگی بنده پ م هستم(نون خ)🤣🤣🤣🤣🤣🤣  خو ...

آمین

عزیزم مرغ فجرانه ای رو ازکجا میخرین؟من هرجا میرم میگن نمیشه باید زربال بخرین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .شما بااین که طلا قیمتش خیلی بالاست بازم برای پس اند ...

من طبق روش معصومه جون به تابلو نگاه نمیکنم و میخرم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوست عزیز. خیلی ممنونم. 😃🥰❤ قبلا هم دیدم دوستان رو راهنمایی کردید. 

من همه کارتام دست همسرمه دارم با ویپاد کیف میکنم 🤣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام گورچین عزیزم اولا که روزتون مبارک باشه و امیدوارم حقوقتون کلی براتون پربرکت باشه. نظرم اینه ک ...

عزیزم فربرقی همون توستر هست؟🤦‍♀️

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
آمین عزیزم مرغ فجرانه ای رو ازکجا میخرین؟من هرجا میرم میگن نمیشه باید زربال بخرین

از پروتئین فروشی اون سری گوشت خریدم تاز بود خیلی، این سری هم مرغ، دیروز هم بقیشو رفتم شوینده ها رو خریدم که تا سال بعد نیازی به مایع ظرفشویی،دسشویی و وایتکس و رخشا ندارم،لوبیا چیتی وعدس هم نداشتم خریدم.  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810