2777
2789
سلام ممنونم از شما، رویا جون و بقیه دوستان مخصوصا دوستان بامحبت قدیمی و دوست داشتنی انشالله که سال ...

سلام فرزانه ی عزیزم 

خیلی خوشحالم که پستتون رو دیدم 

انشالله سرتون همیشه سرگرم دلمشغولی ها و خوشی هاتون باشه 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

خوشحال میشیم اگر اوقات فراغتی براتون حاصل شد به ماو دوستان هم سری بزنید 🙏🏻🙏🏻😊♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام عزیزان

من یه مقدار پول دارم که حاصل سود خرید طلاهست. نمیخوام طلا بخرم فعلا باهاش،چجوری میتونم باهاش کسب درآمد کنم.

مثلا برای ۳ماه که اگر اتفاق خاصی نیفته قیمتا ثابته بزارم بانک وام بگیرم بعد پول وام و بزارم حساب سوددهی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان همیشه خواننده خاموش بودم الان جرات اینو پیدا کردم ک پیام بدم جدیدا بنا ب دلایلی از همسرم ...

نامه طلاق رو ببر فرمانداری راهنماییت میکنن و کمیته امداد هم کمک میکنه اگه بیمه نباشی و چیزی به نامت نباشه و حضانت بچه ها با خودته. ماهانه بهت کمک میکنن 

کتاب هم عالیه اما ممکنه قبلا خونده باشند.  برای یکی از دوستان ده تا گل رز تو یه دسته گل آورده ...

آره این بهترین ایده هست.😍😍😍😍تو عروسیم دوستم برام دسته گل پولی درست کرده بود😍😍یا مثلا ما وقتی عروسی و خونه نویی و تولدنوزاد و خدای نکرده فوت کسی بریم براشون برنج وروغن وشوینده واین جور وسایل میبریم به جای شیرینی و دسته گل....خودم مثلا برایکی از نزدیکانم که زایمانش نزدیک بود براش لباس زیر خریدم چندتا گفتم این به جای دسته گل بیمارستان و برا بچش هم لباس خریدم گفتم این هم بجای شیرینی دیدنش و کادوی اصلی رو‌جدا بردم براش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا👍 من طبق روندی که خودت از اول لطف کردی طرح موضوع کردی اومدم جلو و توی دفتر هم ثبت کردم از ...

نمیدونم چرا حساب کتاب من و شما فرق میکنه ولی مهم نیس مهم اینه ک باهم انجامش میدیم راسیتش ی بار قبلا شروع کردم دقیق چهار ماه بعد ولش کردم ولی اینجوری انگیزه هس برام و برای شما عزیزان

با دیج*ی پی چطور میشه نقدش کرد عزیزم؟  چند بار دیدم که بچه ها دیج*ی پی رو پیشنهاد کردن من یکب ...

عزیزم میری قسمت کیف پول ...بعد میزنی افزایش

بعد میاد 

میزنی برداشت

واسه من 15,بار خطا زد 

زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم اینطوری شده

فرداش امتحان کردم

20م نقد کردم

بعد 24ساعت 10م دیگه نقد کردم

خوبیش اینه کارمزد کم نمیکنه و کمتر از ی ساعت میاد حسابت

منم خیلی نگران بودم اما بالآخره زنده شد پولم 😁

سلام عزیزم تا هفته پایانی بهمن امسال که ۵۲ هفته تموم میشه مبلغش میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰هزار تومن🤩 ...

ببخشید میتونم از الان شروع کنم؟

الان ۶۶۰ هزار تومان در قلک هستش؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام قشنگا  تاپیک جدید مبارک🩷 بچه ها نیاز به کمک فوری داریم  من ک یکدل شدم و قراره خون ...

مورد دوم در صورتیکه الان بتونید تا موقع تحویلش جایی ساکن باشید

ارزش افزوده پولتون در مورد دوم خیلی خیلی بیشتر میشه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دوست عزیز هزینه ارسال این سایت چقدر هست ؟  و اینکه چقدر طول می کشه پارسیان تون ، دست تون برسه ...

نمیدونم عزیزم هنوز ازش سفارش ندادم که تحویل بگیرم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما من اولین باره تاپیک رو می بینم و برای اولین بار یه تاپیک رو تا اخر خوندم ایده ها جالب بو ...

سلام‌میشه منو راهنمایی کنید برای بانک مهر ایران  باید چکار کنم 

اول برم حساب باز کنم؟یا برنامه نصب کنم 

من گردش مالیم خیلی خوبه و وام میخوام با سود کم 

نمیدونم چکار کنم

2810