2777
2789
سلام دوست جونا يه سوال دارم اگه خدا بخواد شايد طلبيد اومديم زيارت آقا امام رضا خواهشا مراكز تفريحي ج ...

سلام 

۱)بازار رضا هر چند گرونه ولی اگه بگردی مغازه هایی با قیمت مناسب پیدا میکنی. 

۲)باب الجواد فک کنم هست بیای بیرون اونجا کلی زعفران های نامی مثل سحرخیز، قائنات شعبه دارن. 

۳)از نت بگیر یه کد هست میزنی بهت غذای امام رضا میده فک کنم باید کد ملی بزنی. 

نزدیک تاسوعا و عاشورا اگه برید یه قسمت هست عزارداری و سینه زنی و شمع روشن میکنن ببین کدوم بابش هست.... فک کنم باب الرضا باشه دقیق یادم نمیاد اینو. 

التماس دعا شدیدااا.... به امام رضا بگو نازی گفته خیلی دلم هواتو کرده حاجتمو بده تا بیام پابوست🙏🏻😔😍

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ما برای تکمیل خونه مجبور شدیم قرض بگیریم و وتصمیم گرفتیم وسایلمون رو عوض کنیم ۱۰۰تومن وام کالا گرفتیم و وسایل بزرگ برقی رو تعویض کردیم ومبلغ زیادی به اقساطمون اضافه شد و البته برای پرداخت قرض هم باید وام بگیریم مبلغ کمی هم نیست حساب کردیم با ماهی ۸تومن باید بگذرونیم راستش برای ما خیلی سخته چون تا الان حداقل دوبرابر این خرج ماهانه ما بود همراه کردن بچه ها هم خیلی کار سختیه حداقل ماهی ۳تا۴بار غذای بیرون داشتیم که قراره حداقل ۶ماه بی خیالش بشیم چون بعد ۶ماه دوتا از اقساط کم میشه خودم استرس دارم ولی به شوهرم میگم خودم جمعش میکنم با همین مبلغ 

تصمیم گرفتم برای هر هفته هزینه تعیین کنم وسعی کنم پایبند باشم 

۴گرم از حقانی طلا خریدم که نمی‌دونم میتونم بهش اضافه کنم یا نه می‌خوام اینو بذارم بمونه فعلا 

خلاصه اینکه دوباره برناممون فشرده شده وباید حواسمون به هزینه ها باشه لطفا برام دعا کنید 🌹

سلام دوستان می خوام وام یک ساله ۱۱ونیم درصد بگیرم خوبه به نظر شما

سلام 

هر وامی تونستی بگیر ضرر نمیکنی 

اینحا که دوستان دارن وام وپیاد و اینها میگیرن و بل. و با ۲۳درصد بلکم بیشتر. 

بگیر و رد نشو ازش✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلام خانمای گل کدبانوهای عزیز،،🌹
 چند روزی رو رفته بودم مسافرت  جای شما سبز🥰   من هر سری که می‌رفتم مسافرت  هرچی دلم می‌کشید حتماً باید اونو می‌گرفتم

ولی این سری اینقدر قشنگ مدیریت کردم که حتی یه مقدار پول زیاد آوردم 

☑️وقتی برگشتم با یه مقدار خیلی کوچولو پس اندازی که داشتم  یکجا شدن ( از پولایی که هر از گاهی می‌ذارم داخل کابینت😉)  یه مقدار پارچه گرفتم تمام روکش تشک‌ها رو همه یه شکل کردم و تونستم چند تا ملحفه بدوزم برای مهمون که میاد خودم چون چرخ خیاطی دارم لازم ندیدم آماده از بیرون بگیرم اینجور خیلی کمک شد بهم حدود ۳۰۰ هزار تومان تونستم  به نفع جیبم کار کنم
   ☑️میوه‌هایی که تو یخچال مونده بود  تبدیل شدن به  لواشک ( به اندازه یه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بهش اضافه می‌کنم و یه کوچولو شکر )
☑️دو تومانی هم که هر هفته به کارتم میاد برای خرج خونه اونم بودجه‌بندی شد:
اولین قسط طلایی که برداشته بودم و پرداخت کردم یک میلیون و دویست و سی تومان
شارژ کیف پول اسنپ
سوپری 
میوه
نان
خوشبختانه مواد فریزری و غذایی از ماه قبل تو خونه دارم و نیازی نیست بخوام زیاد خرید کنم😊

خواهرا سلاممیدونم شاید بجا نباشه که اینجا میپرسم ؛ ولی گفتم احتمالا از میان شما هستند کسانی که درگیر ...

بله میتونه ایشون امضاشون واسه فروش وهمه کار لازمه اگه هم فوت کنه امضای بچهاش

وقتی یکی راضی نباشه نمیتونید تقسیم‌کنید

میتونید بهش بگید پس میذاریم قانون ارث‌وتقسبم کنه که اونوقت خیلی کم بهت میرسه چون میره توجیب دولت 

من خانواده م اینجوری طرف و‌ترسوندن اونم گذاشت تقسیم کنن 

سلام‌دوستای گلممنم یه ریز گزارشی بدم‌و‌برم☺️ششم همین‌ماه وام بلو گرفتم و باپس اندازی که‌داشتم ۴گرم ط ...

عزیزم شما ماهیانه چقدر از همسرتون پول میگیرید؟

من دو تومن میگیرم و کم میارم 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
نه عزیزم بانک رسالت مدرک شغلی و درآمدی لازم داره .

سلام عزیزم خوبین 

یک نفر قراره ۱۰۰تومن بریزن به حساب من البته مدتش مشخص نیست چن ماه ممکنه کمتر از یکماه لازمش بشه ممکنه دوماه دیگه بخوادش.

من دلم شدیدا میخواد یوام باهاش بگیرم بدم طلا

حالا سوالی که دارم

چه حسابی باز کنم

که هرموقع پولشون خواستن بتونن برداشت کنن؟؟

و اگه بیشتر شد بتونم وام خوبی ازش بگیرم؟؟

سلام بچه ها ما برای تکمیل خونه مجبور شدیم قرض بگیریم و وتصمیم گرفتیم وسایلمون رو عوض کنیم ۱۰۰تومن وا ...

عزیزم مبارکااا باشه 

من بچه ندارم ولی باید شرایط سخت و به بچه ها نشون داد اینو از مادرم یاد گرفتن ک همیشه همه چی همیشگی نیست 

ماه هاست منو همسرم بخاطر قسط وکار نتونستیم بریم بیرون رستوران ینی دوازده شب به بعد وقت میشد ک نایی برای رفتن نبود ولی من   فلافل میخریدم از بیرون ( وقت نمیکردم درست کنم حقیقتا )خیار شور و چند ماهیه خودم میندازم باقی مخلفاتشم هر خونه ای الان هست خونه میخوردیم 

جوجه چینی درست میکردم 

یا جوجه معمولی  دلمه به غذاهامون اضافه شد 

کبابم یا تو باغ میخوردیم ( دنگ میدادیم ) یا خودم  درست میکردم تو تابه سرخ میکردم با یکم کره رو برنج خوشمزه میشد

میدونی چرا چون دوست دارم روزی خدا اولادی بهم داد بتونم نه بهش بگم نیست شرایط بود با دل و جون فراهم کنم 

کاری ک جاریم هیچ وقت نتونست یاد بچه هاش بده 

ساعت دو شب در خونه مردم و میزنن برای بستنی

یا چهار صب دنبال  روغن میگرده برای سرخ کردن سیب زمینی 

این و به چشم یه امتحان ببین برای قوی شذن خودت و فرزندانت

ک چشم و دل سیر و قوی و از خود گذشتگی و یاد بگیرن 

یادمه مهمان بودیم جایی چند سال پیش  دخترش اومد گفت مامان میشه از یخچال میوه بردارم 

من یه جوری شدم خانم فهمید گفت فک نکنی من جلادما نه 

سهم روزانشونو خوردن زیاد بخورن غذا نمیخورن سر همون وگرنه میوه هر روز هست مشکل قند ارثی دارن کنترل میکنم دیروزم همه خوراکی هفتشونو خوردن گفتم پای خودتونه سه روز باقی مانده رو باااااید بدون هله هوله  بگذرونید ولی چون همیشه تو ظرف براشون میوه میذارم خوردن تموم کردن از صبح  الان اجازه میگیرن    خیلی شیک گفت نه ماما بعد شام  همه باهم  میخوریم  الانم  بیا کمک 

انقد این بچه ها با نمکن ک حد نداره الان 

از همه چی شیکشو دارن ولی به قاعده

واسه همین میگم یه سری شرایط برای قوی شدن و امتحان پس دادنه 

بله میتونه ایشون امضاشون واسه فروش وهمه کار لازمه اگه هم فوت کنه امضای بچهاشوقتی یکی راضی نباشه نمیت ...

عزیزم این حرف شما غلطه!!! از نظر قانونی هر یک از وراث میتونن برای تقسیم ارث اقدام کنند… نیاز به رضایت بقیه نداره

عزیزم این حرف شما غلطه!!! از نظر قانونی هر یک از وراث میتونن برای تقسیم ارث اقدام کنند… نیاز به رضای ...

منظورم فروش بود من پدر مادرم درجریان ارث بودن قانونی خوب بره که دولت برمیداره و وکیل چی میمونه براشون توافقی کنن خوب به نفعشونه 

عزیزم مبارکااا باشه من بچه ندارم ولی باید شرایط سخت و به بچه ها نشون داد اینو از مادرم یاد گرفتن ک ه ...

عزیزم ممنونم نظر دادی

راستش من خودم تو خونه همه چی میپزم اینجوری هم نیست چیزی نباشه از کسی بخوام تا حالا ۱مورد هم تو این چند سال پیش نیومده برای هزینه روزانه قرض بگیرم طلا فروختم ولی در خونه کسی رو نزدم خداروشکر 

اما بچه های من غذای بیرون براشون یه تفریحه و البته همراه با هیجان هر روز هم غذای بیرون نبوده اما ماهی ۳تا ۴بار جای خوب رفتن غذا خوردن با اینکه کوچیکن ولی حتی مسیر منتهی به رستورانا رو میشناسن و پیشنهاد میدن از این مسیر بریم فلان جا غذا بخوریم 

چون ما هیچ کدوم آدم سخت گیری نبودیم چون بود می‌گفتیم بریم رستوران انتخاب غذا وکنار غذا هم با خودتون اما الان دیگه شرایطش نیست ومن نمی‌خوام با مطرح کردن این موضوع به بچه هام حس بد یا استرس منتقل کنم فقط می‌خوام بدون اینکه اذیت بشن این مسیر طی بشه خدا بخواد موقته و طولانی نیست 

بیشتر هم باید رو خودم کار کنم هیچ وقت آدم بی قاعده ای نبودم که بدون فکر آینده فقط هزینه کنم همیشه حواسم به پس انداز بوده اما حواسم به الانمون هم بوده انگار تنظیم شدن با این شرایط برای خودمم سخته 

2810