2777
2789

سلام دوستان میدونم سوال تکراریه ولی مامان سبحان لطف میکنی اگه جواب بدی ممنونم 

من تقریبا 800 تومن دارم میخام باهاش وام بگیرم بانک صادرات میگه به هر نفر 300 تومن چهار ماهه. بخابه با اقساط 36 ماهه میده بنظرتون خوبه به سه تا حساب بریزم و با این شرایط وام بگیرم یا بانک دیگه ای هست که خواب پول کمتر باشه؟؟

راستش همه جا پرسیدم به نتیجه نرسیدم

یک دنیا ممنون از کمکتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جان من حدود ۹ ماه پیش یک زنجیر حدود یک و نیم گرم از د ی ج ی کالا خریدم که البته قبل از عید با ط ...

منم از د ی ج ی زنجیر مستجابی مدل فلامینگو 1 گرمیشو چند سال پیش خریدم گردنمه محکمه دو دفعه هم گردنبند از مایا ماهک خریدم اونا هم خوب بودن. 

سلام دوستان ویپاد دوروزه بهم سکه نمیده مال شما هم اینطوریه یانه؟؟؟

بله برای من اگه دیروز میداد وام ۲۰ فعال میشد ولی نداده فردا این پول رو لازم دارم خدا کنه تا صبح درست بشه

عزیزم صندوق های بورسی بیشتر میدن برای ۱۰۰ میلیون .حلال فاند هم برای شما که پولتون رو یک سال لازم ندا ...

خیلی ممنون دوست عزیز🌸

سودش خیلی خوبه، دوبرابر بانکه

ولی هیچ بلد نیستم کار با بورس و صندوقهای..‌.

با شوهرمم گفتم ، قبول نداره

موندم چیکار کنم

عزیزم من هم پارسال که اعتبارسنجی انجام دادم فیش حقوقی ام حدود ۱۲ اینطورها بود و یک قرارداد اجاره هم ...

چه وامی😍 چه مبلغی 😍به به 😍عجب بانکی😍

من دوباره وام دیدم از خود بی خود شدم😅

بگید که این وامو میگیرید و از دستش نمیدید،،وگرنه من خیلی ناراحت میشم😢

عزیزم بانک مهر ایران رو من دقیق نمیدونم بدون ضامن به غیر از اون وام ۵۰ میلیون فوری چطوری هست .ولی رس ...

خود وام گیرنده چجوریه شرایطش،من خانه دار هم میتونم بگیرم؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خردخرد  ...[/QUOTE]

اول توانایی  پرداخت این همه اقساط رو دارید؟

دوم بنظر من که خوب نیست این روش در شرایط کنونی جامعه...چون شما تا به اون مبلغ برای خرید ماشین برسید همون ماشین برج ده حداقل شاید 500م بشه.

بنظر من برای اینکه انقدر وام بردارید و قسط بدید،،همون قسط ها رو حساب کنید ولی بجاش هرماه طلا بخریذ تا به ثبات برسه همه چی.

نظر من اینه

عزیزم شما کدوم پروژه حلال فاند رو برداشتی؟منم دارم تحقیق میکنم در موردش

عزیزم من از دی ماه پارسال در ۸ تا پروژه سرمایه گذاری کردم اسم هاشون رو باید نگاه کنم یادم نیست .

ولی همه پروژه ها ضمانت نامه تعهد پرداخت دارن . 

سلام عزیزم چند ملیون چند وقت خوابوندیدراحت وام میده ؟

عزیزم من مبلغ مشخصی نگذاشتم برای وام های رسالت پولم در گردش بوده .

ولی هر چه قدر پول بگذارید بعد از یک ماه ۲۵ درصد امتیاز وام با بازپرداخت ۱۰ ماهه بهتون میده و اگر بخواهید بازپرداختش طولانی تر بشه باید پول بیشتر بمونه .

اگر مدارک شغلی داشته باشید وام دادنش راحت هست .

خیلی ممنون دوست عزیز🌸سودش خیلی خوبه، دوبرابر بانکهولی هیچ بلد نیستم کار با بورس و صندوقهای..‌.با شو ...

عزیزم کاری نداره کار باهاشون خواستی توی تاپیک بورسی تگ کنید من رو براتون بیشتر توضیح بدم .

چه وامی😍 چه مبلغی 😍به به 😍عجب بانکی😍من دوباره وام دیدم از خود بی خود شدم😅بگید که این وامو میگیر ...

عزیزم کاش میانگین داشتم میتونستم بگیرم ، داخل اعتبارسنجی نشون میده اگر میانگین حساب داشته باشم میتونم بگیرم که ندارم . 😄😄😄😄

میتونم امتیاز بخرم که اون هم خیلی زیاد میشه فعلا موجودی ندارم . 🙃🙃🙃🙃🙃

2810