سلااااااااام دوباره ی بنده حقیر رو پذیرا شوید لطفا😁🥰.
دخترااااااا نتونستم دیگ صبر کنم پس .......
بعد از ناهار ی چرت کوتاه زدم و پاشدم دستی ب سرو گوش خونه کشیدم صب جارو کشی کرده بودم کار زیادی نبود
ظرفامم شستم و برا شام بساط جوجه کباب 😋😋اماده کردم
بعدش😁
اماده شدم و رفتم سمت طلافروشی😍😍😍
از اونجایی ک خیلی بقدرت انرژی های اطرافم معتقدم هر واکنشی از اطرافم رو من تاثیر میزاره خلاصه که ... چن دقیقه ای معطل شدم تا مغازشون بازبشه
صاحب طلافروشی ک ازش خرید میکنم ادم منصف و پا ب سن گذاشته ای هستن خیلیم با مشتری راه میان نمیدونم چیشد امروز نیومدن و دخترشون در مغازه زو باز کرد منم قیافم وقتی دیدمش این شکلی شد👈🫤
غیبتشون نشه ولی کلا بخان ی کلمه جواب بدن ی ده دقیقه ای طول میدن و بزورررررر حرف میزنن ......
خلاصه برادرشون هم بودن ک ایشونم منصف هستن ماه قبل از همین اقا طلا شکسته با ۲ درصد گرفتم .....
ب خانوم گفتم طلا شکسته میخام ففط مشتریم ارزونتر حساب کنید که با لحن بسیار شاکی از بین دندون ها کلماتو دادن بیرون ک کیییییی بشما طلای ۲ درصدی فروخته ؟ ۲ درصد ک برا طلای اب شده س و فلان........🙄🙄🙄🙄🙄
منم از دهنم پرید ک از داداشتون گرفتم بعدا پشیمون شدم گفتم نکنه بحاطر حرف من بینشون خراب شه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
خلاصه ک این لحن خانوم حسابی اعصاب و روانمو ریخت بهم و گفتن ک زیر ۳ونیم درصد اصلا فروش شکسته نداریم منم بخاطر لحنش تشکر کردم اومدم بیرون☺😌😌😌
از مغازه بغلیشون با ۷ درصد ی دستبند مستعمل گرفتم خیلیم نازه😁😁
با وزن ۱گرم ۳۱۰ سوت (خیلی کوشولوعه🤪)
نتیجه اخلاقی این صحبتام 😉اگر کاسب هستین با مردم مدارا کنید بخدا ک برکت میاد تو کارتون♥️
برگشتنیم هم ۲ کیلو گوشت و مرغ گرفتم الانم میرمم برا بسته بندیشش🏃♀️🏃♀️🏃♀️
انشالله هزاران هزار برابر قسمت شما رفقای نازنین♥️♥️
خدایاااااا شکرت 🤩🤩🤩