2777
2789
جونت سلامت  جالبه خدا رو شکر همسر من اصلا تصادف نکرده کلا خیلی با دقت هست و قانون مداره تو ران ...

چخبره این هفته😅

رویاجون یه چشم نظر بالای تاپیک اویزن کن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان 

کسی تا حالا از گالری صالحی به صورت آنلاین خرید کرده؟ چون نماد الکترونیکش هنوز زده نشده من می ترسم

تهران، خیابان پنجم نیروی هوایی، بین فلکه اول و دوم، جنب سوپرمارکت سادات، پلاک 108، گالری میلاد

آدرسش اینه اگه کسی میتونه ببینه که معتبر هست یا نه ممنونتون می شم♥️♥️♥️

من غرب تهران زندگی می کنم نزدیکای صادقیه طلا فروشی می شناسین بدون اجرت طلا بفروشه یا کم اجرت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جونت سلامت  جالبه خدا رو شکر همسر من اصلا تصادف نکرده کلا خیلی با دقت هست و قانون مداره تو ران ...

سلام عزیزم اینه ماشبن منم یه از خدا بی خبر زده شکونده اینه سمت پیاده رو بوده یعنی عمدی زدن بهش

منم از ضرر مالی امروزمون بگم😂😂

یه سطل ماست بزرگ خریدم که مثلا امروز بعد مدتها غذای بدون گوشت بخوریم و چون هوا گرمه گفتم آبدوغ خیار میچسبه باز گفتم ممکنه بچه ها سیر نشن یا نخورن نون باگت واسشون گرفتم تا ساندویچ مرغ درست کنم آوردم خونه همسرم رفت ماست و بریزه تو ظرف دیدیم چقدر کش میاد و رنگشم یجوریه مزه کردیم دیدیم خ بد مزه س.خلاصه بهش گفتم برو پس بده که قبول نکرد و رفت از جای دیگه خرید 55 ضرر شد

رفتم نون هارو برش زدم تامواد ساندویچو توش بریزم دیرم نونه از قبل برش خورده بوده و از دو طرف باز موند.خلاصه انکار نحسی تو کارم بود

عصرم دخترم رفت عابر پول کلاسشو واریز کنه دستگاه کارتشو میخوره

منم از ضرر مالی امروزمون بگم😂😂 یه سطل ماست بزرگ خریدم که مثلا امروز بعد مدتها غذای بدون گوشت بخور ...

سلام،اون ماست که صافه وکش میادماست گوسفندیه،که سرشار ازآهنه،کمی رنگش به کرم میخوره ویه طعم دودی داره،باهاش دوغ درست کن یا آش ماست

سلام،اون ماست که صافه وکش میادماست گوسفندیه،که سرشار ازآهنه،کمی رنگش به کرم میخوره ویه طعم دودی داره ...

باور کن گوسفندی نیست 

کش میاد 

کرم رنگ و فوق العاده شیرینه..مزه شیر میده

قیمت ماست گوسفندی گرونتره و مزشم میدونم چجوریه.همیشه میگیریم

سلام دوستان وقت همگی بخیر.❤️❤️❤️

اسنپ یه سایت طلاسی رو معرفی کرده که درصورت خریداول ، پنج سوت هم هدیه میدن 😍

و اینکه فک کنم بدون کارمزد طلا میدن یا با کارمزد یکی دودرصدی🤔

خواشتم بپرسم اطلاعی ازش دارین؟معتبره؟🤔

دوستان حالا که از ضرر مالی حرف زدین منم شاهکارمو بگم خواهرم برای تعطیلات میخواد بیاد هی داریم بلیط چک میکنیم منم دیشب طی یک حرکت انتحاری چک کردم دیدم بلیط هست بعد خزید زدن دیدم مبدا و مقصد و جابه جا زدم ۴۹ تومن به ضرر زدم 😁😁 خواهرمم گفت میدم گفتم بی دقتی من بود و قبول نکردم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پس منم ضرر امروزم رو بگم 

یک مکمل از دیج ی کالا سفارش دادم وقتی پول رو واریز کردم 

یکساعت بعد تخفیف خورده بود دویست هزارتومان کم شده بود.

اما قسمت داروخانه دی جی کالا لغو نداره .

اینم ضرر دویست تومنی امروز من

سلام سلاام سلاااام دخترا🙋🏻‍♀️درود برشماعزیزان اقتصادی

موضوع؛هفته خودرا چگونه اغاز کردید😊...

حقیقتا باید بگم من هر کاری میکنم نمیشه روزمونو با صد تومن ببندم 🙈🙊همبشه یه چیزایی نیاز داریم که مصرفمون زیاده از جمله میوه🍉🍋🍌🍏🥝🍋🍓

خصوصا که هوا گرمه دل بیشتر خنکی میخواد خب بگذریم

دوست بابا بهش زنگ زدو گفت کجای کاری پاشو بیا ببین چ توتفرنگی اوردم..🍓🍓🍓🍓

که دقیقا هم عالی بود طعم وعطرش😍دستش🌼🌷

قراربرین شد که بشه شربت ومربا که چون شکر کم بود اما از قبل قندی داشتیم که سفت بودوخورده نمیشد🙄 همونو ب جای شکر استفاده کردیم.

فقط صدتومن هزینه توتفرنگیا شد

خلاصه که در قابلمه جشنی به پاشد و توتها باقندهای ذوب شده حسابی خوشحالی کردن ونتیجه اش شد دوتا شیشه مربا ودوتا شیشه شربت🍓🍷🍸 که از زمان پخت عطرش همه رو مست کرده بود

جاتون سبز حسابی خوشرنگ و رو و خوشمزه شداازههمون.میانه

پخت شروع به خوردن کردیم فکر نکنم تا مرداد دوام بیاره😋🙃

وقت نشد دیگه بریم خرید 🍆🥔🥕🥚🧀🍶🍅🍞.... باشه فردا

راستی اتقاقات بد دورباشه عزیزان 🤚. ایه الکرسی خیلی خوبه سعی کنید همیشه بخونید🤲و برای هم دعای خیر کنیم 🙏🏻🌷باشد که رستگارشویم تا درودی دیگر بدرود🤚

سلام خانم ها ،ازتون راهنمایی میخوام لطفا هرکی‌که پیامم رو خوند منو راهنمایی کنه. مستاجریم و یه ب ...

سلام عزیزم، منم نظرمو میگم، اونطور که آمار نشون میده، رشد سکه ی امامی حتی از مسکن هم خیلی بهتره، بحث نقدشوندگی هم هست که سکه مثل پول نقده، ولی مسکن ماهها طول میکشه تا فروش بره و نقد بشه، حالا میخوای وام مسکن هم بگیری که خودش کلی روش سود میکشه و باید اوراق بخری، مسکن فقط یه مزیت که داره، به نظر من، فقط پول رهن و اجاره شه، اگه میتونستی شهر خودتون بخری من میگفتم صد در صد بخری، ولی شهر دیگه فرق میکنه، به نظر من ارزش این همه فشار و وام رو نداره

دوستان حالا که از ضرر مالی حرف زدین منم شاهکارمو بگم خواهرم برای تعطیلات میخواد بیاد هی داریم بلیط چ ...

منم یه بار اینترنت خونه مامانم رو میخواستم تمدید کنم به جای 300 تومن، 3 میلیون خرید کردم 🤦🤦 مامانم رفت بعد کلی رو انداختن یک تومنش رو پس دادن 

2810