من دوش گرفتم و در حالی که داشتم از خستگی بیهوش میشدم گفتم یکم ولو شم تا شوهر بیاد.
اما قبلش رفتم یه سر به قابلمه دلمه بزنم.
خب با صحنه جذاب و دلفریبی مواجه شدم.
من تو قابلمه سایز کوچیک گذاشته بودم، اما بازم دور تا دورش کامل پر نبوده و سیب زمینی ها کله ملق شده بودن و تمام موادشون داشت تو سس دلمه شنا میکرد. اما فلفل شیک سر جاش نشسته بود.
میخاستم دو دستی تو سرم بزنم.
اما نزدم.
گفتم دیگه راه نداره، اینارو میریزم دور،پیتزا سفارش میدم.
یکم نگاش کردم، یکم با خودم تجزیه تحلیل کردم، گفتم خب اینم یه تجربه.
بعد یه فکری کردم، شاهکار.
یافتم، یافتم گویان یه قابلمه دیگه آوردم گفتم فلفل رو منتقل میکنم به قابلمه جدید، سس رو از صافی رد میکنم، سیب زمینی ها رو مجدد پر میکنم🤣
بخدا کمترین پستی که حق منه،مدیریت بحران کل کشوره.
دو تا بشکن زدم، قابلمه جدید رو چسبوندم به قابلمه قبلی و رفتم که فلفل رو منتقل کنم به قابلمه جدید قاشق رو چسبوندم زیرش، آوردم بندازم تو این یکی که چون فلفل نرم شده بود شاتالاپ افتاد تو قابلمه جدیده و محتویاتش ریخت بیرون. 😁
قابلمه رو گذاشتم رو گاز، اومدم رو مبل دراز کشیدم.
گفتم پیتزا سفارش میدم.
گفتم نخیر دیگه موضوع حیثیتی شده باید شام دلمه بخوریم.
یه آهنگ گوش کردم، با انگیزه برگشتم آشپزخونه.
فلفل رو برش گردوندم. محتویاتش رو هم ریختم تو دلش. درشم گذاشتم.
نوبت صاف کردن سس بود. سس رو صاف کردم، این دفعه چون قطر این قابلمه کوچیکتر بود، پس سس اومد بالای فلفل واستاد. 😩😁
ولی من بی توجه بهش گفتم من از رو نمیرم.
سیب زمینی ها رو پر کردم، درش رو گذاشتم و با خلال دندون فیکس کردم. شصت تا خلال دندون زدم بهش که چون فضای شنا تو قابلمه زیاده، محتویاتش بیرون نریزه.
گاز رو دوباره روشن کردم و رفتم پای کارهایی که آورده بودم خونه.
حوالی ساعت ده شب شوهر که اومد رفتم سراغ دلمه ها، دیدم خدا رو شکر سالمن✋
منم برداشتم آوردم خوردیم.
سه تا دلمه داشتیم، سیصد تا ظرف کثیف تو سینک🤣🤣
ولی، خوش گذشت. از خودم خیلی خوشم اومد🤣🤣🤣🤣🤣 میگن مردا میرن تصادف میکنن هزار جور آسیب به ماشین وارد میشه بعد میگن خوب جمعش کردم، منم همونم. خوب جمعش کردم😁
نتیجه اخلاقی ۱: از هر چیزی یه ذره نگه دارید🤣🤣🤣
نتیجه اخلاقی ۲: آدم پول کولباش کن، خیلی سخت میتونه پول کولباش نکنه.
نتیجه اخلاقی ۳: کشمکش درونی،یه مانع مهم برای پس اندازه. آدمهای پول کولباش کن،خودشون نباید بفهمن که میخان تغییر رویه بدن🤣🤣🤣 خودشون باید خودشونو گول بزنن. من اگه یه ذره دیشب فکر میکردم بخاطر مسائل مالی میخوام جلوی خودمو بگیرم شاخص فلاکت درونیم به بالاترین حد میرسید😁
چی میشه ناهار جلسه پیتزا باشه؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣