2777
2789

سلام دوستای خوبم دلم براتون تنگ شده بود

بعد برگشت معصومه تاپیک زود تعطیل شد و سعادت نداشتم باهاتون معاشرت کنم

از عید تا الان تا تونستم جلوی خرج غیر ضروری رو گرفتم

هر چی پول اومد دستم از بانک طلای حقانی ۵۰ سوت -۱۰۰سوت طلا خریدم تا شد یک گرم سفارش پارسیان زدم

بازم بعد اون ۹۰۰سوت ریز ریز خریدم فعلا مونده

یه قرعه ۱۰تومنی داشتم پلاک زنجیر بدون اجرت خریدم که ۲ونیم گرمن

وام ویپاد ۱۰تومنی رو هم فعال کردم و با ۸و۵۰۰طلا و ۱۵۰۰اضافه کردم به پول پیش گوشی بچهام

مخارج عید فطر که تو خوزستان خیلی مفصل و با خرج زیاد برگزار میشه تونستم به بهترین شکل و با کمترین هزینه سرو سامون بدم

امروز هم یکی از اهداف بزرگ۴۰۳ رو تیک زدم که خرید مبل و میز نهاری خوری بود۱۶ پیش پرداخت که ۶تومنش قرض  و هر سه ماه یه  چک ۱۸تومنی

تا اخر سال کلی باید مدیریت کنم مخارج رو که هم  جای چکها پر بشه به قول معصومه و هم اینکه  کم نیارم

همراه شما دوستای گلم چندتا از اهداف امسالم تیک خورد خیلییی خوشحالم و یذره نگران اقساط... اما میدونم با انرژی مثبتی که میفرستید ...با امیدو جرعتی که شما میکارین تو دلمون همه چی به نحو احسن پیش میره❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم دلم براتون تنگ شده بود بعد برگشت معصومه تاپیک زود تعطیل شد و سعادت نداشتم باهاتون ...

مبارک باشه عزیزم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تبسم یه تنه تاپیک رو جلو برد     میگم شمام خوزستانی هستی و عید فطر عید اصلیتونه؟😀

بله عزیزم دقیقا مثل عید نوروز که همه نگران خونه تکونی و عیدی و اجیل و لباس و نو اثاث نو هستن ما برای عید فطر اینطوری هستیم

برای مراسم گرگیعان که شب ولادت امام حسنه شب پانزدهم رمضان هم کلی مراسم و  تدارکات داریم

سلام رویا جون و معصومه جون لطفا منو راهنمایی کنید.

ماهی ۳میلیون از پدرم میگیرم که براش پس انداز کنم

حالا بنظرتون ای ۳میلیون و چکارکنم؟

خرد خرد طلا بخرم یا وام خونگی شرکت کنم سهم اولو خودم بردارم و با اون مثلا ۳۰تومنه کاری کنم؟

@royayzendgi    

خدایا شکرت
بله عزیزم دقیقا مثل عید نوروز که همه نگران خونه تکونی و عیدی و اجیل و لباس و نو اثاث نو هستن ما برای ...

ولک هله بیچ خیه ، من الاهل انتی ،اهلا وسهلا وایامچ سعیده  ،ماهم مراسم گرگیعان ولباس دوختن دخترامون هم داشتیم ،از عیدهم نگم برات  

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و سر سلامت باشید. روز معلم رو هم به معلم ها و هم به شما دوستان عزیز ...

سمت ما  خنمای بی سرپرست مخصوصا اونایی که بچه دارن و بی سرپناهن کمیته امداد و بهزیستی ثبتنام میکنن 

یه مبلغی ماهانه بهشون حقوق میدن خیرین هم پول میذارن به کمک اداره خونه میسازن برای اینجور خانوادها

خیلیا اطرافمون هستن که بعد طلاق یا فوت همسر کلی وضعشون خوب شده 

شما هم اگه تا حالا نرفتید حتما یه پرس و جویی بکنید

ولک هله بیچ خیه ، من الاهل انتی ،اهلا وسهلا وایامچ سعیده   ،ماهم مراسم گرگیعان ولباس دوختن دخت ...

اااا طلعتی عربیه انتی هم خاف مرت حمای او ما ادری بیچ 🤣🤣🤣ایامچ سعیده عینی ...الله ایعودکم ابسلامه

برای گرگیعان چقد لباس دوختن دخترامون 

من پسر دارم کلی پول دشداشه دادم

کلی تزئین خوراکی

بعضی موقع ها به شوخی میگم که پارسال من اصلا چمدون رو جمع نکردم بزارم تو کمد از بس رفتیم مسافرت.منظور ...

تو این دنیا هیچی بهتر از سفر نیس لذتشو ببر 🌱

من خیلی سفر رفتم و می رم، اگه مثلا بهم بگن میشد به جای اون سفرا بهت یه خونه بدیم من باز سفر رفتن رو انتخاب میکردم

before i die i want to be happy and make others happy
عزیزم چرا میشه قبلا که تا ۱۰۰ میلیون هم میشد شاید موقت قطع شده ، یا یک بار از ویپاد خارج و وارد بشید ...

سلام ننه سبحان،😘😘

میگما من دیروز ویپاد نصب کردم فقط پول نریختم روش که بهم وام بده بزارم ده روز دیگه پول بریزم یه تومن وام و میده؟؟

بعد اینکه کارتش نیومده که بتونم با دستگاه پز کارت بکشم حساب بورسیم ندارم الان باید بزارم کارتش بیاد بعد وام بگیرم؟؟

2810