2777
2789
دوستان کسایی که سکه پارسیان میخریدباهاتون چنددرصدحساب میکنند؟؟؟منظورمه چقدرپول وکیوم میگیرند؟؟ 

اینجا عزیزم برای یک گرمی ۶۰تا ۱۰۰تومن بستگی به انصاف طلا فروش مونده 

برای سوت های پایین سی الی چهل تومن 

سلام گلم الان پیامتو دیدم ۸ساله ازدواج کردم و باکلی فراز ونشیب وسختی زندگیمو گذروندم انقد نذر ونیاز ...

عزیزم جاش تو این تاپیک نیست ولی،منم بعد ۷ سال اقدام و بعد ۱۲ سال ازدواج باردار شدم 

ماهی که باردار شدم هیچ دوا دکتری نداشتم چنتا کاری کردم و نمیدونم تاثیر کدومه رو میگم 

خونه گلاب اسپری میکردم میگن طلسم و از،بین میبره تقربا دو هفته شد الانم میکنم 

تو ختم یه سید خانم شرکت کردم ۵۰ تومن تو ایتا 

چله با دوستای نی نی سایتی گرفتیم چله سوره مریم ۷ نفر باردار شدن 

نماز شبم میخوندم با چله پاکسازی محبین ایتا روز ۲۰ ام دیگه ویارام شروع شد ادامه ندادم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جونم بذارگزارش این دوماهی که ازسال رفته رو بهت بگم ببین خوب پیش رفتم یانه :

اول ازهمه سه تومن ازپول عیدی هامو رفتم گواهینامه ثبت نام کردم که خداروشکرقبول شدم و تاچندوقت دیگه پستچی برام میاره(اینوبگم اواسط اسفندشروع کرده بودم کلاساشو خورد خورد پولشو واریزکردم)

وام ویپادم مرحله ۷تومنی هستم تسویه کردم چون با اون کارت زیاد تراکنش نداشتم هنوز برام فعال نشده 

۲۲۰۰هم عروسی خواهرشوهرمو رد کردم که باکلی استرس ختم به خیرشده 

استارت یه کارخونگی رو زدم که قراره ازهفته بعدبرام بیاره جلو در که یکی ازهدف های مهمم امسال همین بود که خداروشکر پیداکردم و دست وبالم کمی بازمیشه

ولی هنوز نتونستم طلا بخرم امسال ۲۰گرم هدف گذاشتم و استرس گرفتم که هنوز چیزی نخریدم برام دعاکن 

به نظرت تا الان خوب به سمت هدف هام پیش رفتم یانه؟خودم که تاحدودی راضی ام هرچند لاکپشتی دارم حرکت میکنم ............

پس چرا هیچکی منو تگ نکرد؟؟🙁🙁🙁

قربونت برم من به دل نگیر 😘♥️

کم کم داشتیم اد میکردیم 

مگه میشه تورو جا بندازیم ؟

فدات شم 😘

در آمدت رو بگو برات برنامه رو بریزم 

یادم موقع رفتن تو و کاربر چشم قشنگ برنامه خواسته بودین 

که همون طوری موند 

یا بذار تاپیک دو برگرده صفحه اش رو بگو بخونم 

میذارم جوابشو اینجا ♥️

منم این مشکل رو با خیار دارم هر چقدرم به شوهرم میگم کمتر بخر گوش نمیده همیشه بعد چهار روز خیار لزج ...

من  از مامانم یاد گرفتم خیار نشسته و میپیچم  دور یه دستمال و میذاره تو یه قابلمه روحی و خیلی بیشتر از ده روز میمونه 

سلام بچه های مقتصد وکاردان فردا اهالی محل میخوان برن گردش یه روزه با اتوبوس نفری ۹۰

شما جای من بودین میرفتین 

یا توجه به این روز معلم بود من نزدیک ۵۰۰ خرج کردم الانم بخوایم بریم ۲۷۰ فقط کرایه

یه الویه و چنتا خوراکیم بخوام بخرم ۳۰۰ اینا خرج داره

برای تابستون هیچ برنامه گردش و تفریح هم نداریم 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
معصومه جونم بذارگزارش این دوماهی که ازسال رفته رو بهت بگم ببین خوب پیش رفتم یانه : اول ازهمه سه توم ...

واقعیتش کمی پول دستم مونده بود ولی با اون نوسانات طلا که لحضه ای میرفت بالا هی امروز فردا کردم اونم دستم خرج شدرفت🤦‍♀️انشالله بتونم باکاری که پیداکردم پرقدرت ادامه بدم وسال طلایی داشته باشم

معصومه جونم بذارگزارش این دوماهی که ازسال رفته رو بهت بگم ببین خوب پیش رفتم یانه : اول ازهمه سه توم ...

احسنت بهت عزیزم 👏👏👏

دیگه چی میخوای قربونت برم ؟

فعلا چهل و چهار  روز از سال  که بیشترش هم به عید و بازدید و ماه رمضون ختم شده 😊

دونه دونه لایک داره کارهایی که کردی 

گواهینامه جزو واجبات ✅باریکلا بهت واقعا 

عروسی خواهر شوهر رو ختم به خیر کردی ✅باریکلا 

وام هفت تومنی ویپاد رو داری ✅

و از همه مهمترررررر شروع کار برای خودت 

هزاران باریکلا بهت عزیزم 👏👏👏.

آدم کار داشته باشه که دیگه چه غم و غصه ای داره ♥️

بیست گرم هم سهله تا آخر سال مطمینم پنجاه گرم رو راحت

گرفتی و در کنارش یه نیم ست خوشگل موشگل 😍گوگولی 

مگولی به دخترت میگیری 🤲

انشالله 

واقعیتش کمی پول دستم مونده بود ولی با اون نوسانات طلا که لحضه ای میرفت بالا هی امروز فردا کردم اونم ...

به خاطر همون میگم که پول داشتین زود تبدیل کنین نگاه به تابلو نکنین 

در گرم های پایین ...اون بالا رفتن قیمت زیاد به چشم نمیاد 

بهتر از اینکه خرج بشه تو دست بره 

یادت باشه عزیزم کسی موفق میشه و می‌بره 👌 که تحت هر شرایطی بگیره 

برد از آن اونی که به دارای هاش اضافه می‌کنه 👌

از طلا و سکه و امتیاز و ملک و املاک...

معصومه جون من تاالان خاموش میخوندمتون ولی با استارت تاپیک جدید منم دلم میخواد فعال باشم وگزارش بدم اما من خییلی زودناامید وبی انگیزه میشم مخصوصابا توجه ب وضعیت جامعه خودموازهدفام دورمیبینم

فقط وقتی پستای شما رومیبینم انگیزه دارم وبعدش ک میبینم چه راااه طولانی پیش رو دارم تابه خواسته هام برسم حسااابی ناامید میشم وبنظرم سخت ونشدنی میان،سمت هرکاری برم همینه وضعیتم الان مثلا نزدیک دوسال رفتم برای گواهینامه ایین نامه قبول شدم اما توشهری رو چندبار ردشدم ودیگ ولش کردم وبنظرم خییلی سخت بود وفک میکردم ومیکنم ک ازپسش برنمیام بعدش دیگ باردارشدم والانم دخترم حدودا ۹ماهشه ودلم میخواد برم کارنیمه تموممو تموم کنم وماشین بخرم برای خودم اما فکر میکنم ازپسش برنمیام چیکارکنم مثل شما اراده اهنین داشته باشم واسه هدفام وتارسیدن بهشون ولشون نکنم،

احسنت بهت عزیزم 👏👏👏 دیگه چی میخوای قربونت برم ؟ فعلا چهل و چهار  روز از سال  که بیشتر ...

الهی آمین 🫠🥹🤲فدای داری همش از آموزه های شما استاد عزیزه اگه من قبل بودم هرچی عیدی داشتم همرو میدادم لباس ولی خداروشکرکه از اونوقتی که باشما و اینجا آشناشدم و برای خواسته هام هدف گذاری کردم دائم توفکرشونم هروقت شیطون گولم زده و رفتم بازار سمت یه لباس یهو معصومه درونم بیدارشده که توهدف داری تو ماشین میخوای تو طلا میخوای ....بعدش توعروسی خواهرشوهرم دستم خالی بود هیچ طلایی نداشتم انقدحسرت خوردم یه جفت گوشواره بدل انداخته بودم و چقد خجالت کشیدم ولی به خودم قول دادم این اخرین باری باشه که بدل میندازم وآخرین عروسی هست که بدون طلا میرم البته طلاهامو برای بازسازی خونمون خرج کرده بودیم ازطرفی زیاد دلگیر نبودم ولی برای من حسرت خوردن از تلاش کردن سختره دیگه بخودم قول دادم تلاش میکنم تا طلاش کنم💪

من  از مامانم یاد گرفتم خیار نشسته و میپیچم  دور یه دستمال و میذاره تو یه قابلمه روح ...

مامان منم همین کارو میکنه آره خوب میمونه حتی بیشتر وقتا خیار بعد از شستن خشک میکنیم میزاریم قابلمه روحی بازم خوبه میمونه خراب نمیشه

سلام بچه های مقتصد وکاردان فردا اهالی محل میخوان برن گردش یه روزه با اتوبوس نفری ۹۰ شما جای من بودی ...

می رفتم عزیزم کیفمو می‌بردم 😍

از شرایط زود استفاده میکردم 

اما حساب کتاب شده 👌

اونجا جوگیر نمیشم الکی خرید کنم 👌

بعد اینکه هم برگشتم قشنگ مدیریت میکردم 👌

عوضش در میومد 👌

مثلا سه روز پشت سر هم بدون خرج میشدم 

یا مثلا اگه خرج خونه تو دستت نیست 

حقوق همسرت رو وقتی گرفتی یا مثلا 

یارانه رو وقتی گرفتی ...همون اول اندازه ی پولی که برای سفر خرج کردی اون اندازه بردار بده به به سکه پارسیان 😍

هم طلاتو پس انداز کردی ....هم سفرت رو رفتی 😍❤️

2810